Inseminare (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

nu stamete nu sunt gravi
de azi de dimineatza deabia mai fac fata la ce volum are
asta e trebuie sa vad cum atac problema luna asta, cu cine vb , sa ma sfatuiasca si pe mine in asa fel ca luna asta, aica urmatoarea iAD sa nu mai fie un asa dezastru
undeva se greseste si trebuie sa aflu unde. si sa iau masuri
la mine teoretic sotul e cu probleme are - azoospermie
si la mine se presupune ca e OK, atunci de ce nu raman, de ce nu reusim prin IAD,
vreau niste raspunsuri, un ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Montytaiana parerea mea este ca trebuie sa faci analizele hormonale, analizele referitoare la infectii, atat cele care se fac din sange cat si cele din secretii si bineinteles HSG. E posibil ca una din analize - sau mai multe - sa nu fie in limite normale sau sa fie ceva pe la trompe si atunci ar fi de inteles de ce nu au reusit IAD-urile. Ma gandesc ca daca e vreo problema se poate remedia si atunci va apare si bebe.
si iti doresc multa sanatate si bineinteles un

vrem si noi un - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MONTYTAIANA tu nu ai activat PM??Vad ca nici adresa de mail nu o ai,vroiam sa iti dau un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MONTY iubta daca ar fi activat ar apare cu rosu ca la mine,acum plec la dr iti dau mesaj cand ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Montytaiana imi pare rau de nereusita ta, fii sigura ca intr-o zi o sa ti vina si tie randul

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor..sunt noua pe aici, va citesc de ceva timp dar inca nu am scris pana acum, si eu am facut 2 IA nereusite din pacate pana acum....dar poate pana la urma va fi bine, eu am facut cu dr cocei fara stimulare.poate IA nr 3 va fi cu mai mult noroc.
MULT SUCCES SI va trimit o care sa va aline durerea pt fetele care nu au reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

MONTY imi pare tare rau ca nici luna asta.....nu stiu sincer ce sa iti spun ca si eu sunt cam nerabdatoare sa aflu ce s-a intamplat luna asta,dar am promis ca nu imi fac test de sarcina si nu imi fac.Astept CM care sper din suflet sa nu mai vina..........si sper asta sa ni se intample la toate.Nu vreau sa ma gandesc cum va fi daca nici luna asta nu va fi.............dar nu am nici cel mai mic simptom............nici somn nu imi e...........nici foame nici pofte nici sani durerosi.............si luna trecute vai toate astea le aveam si nimic......
INNA 30imi pare rau ca si tu esti cu aceeasi problema ca si noi si iti doresc sedere cat mai scurta.........ai sa vezi ca te va ajuta mult grupul nostruBine ai venit printre noi
OANAMAR nu stiu ce sa zic........se pare ca asta e mai nou metoda.......si eu am intrebat daca nu trebuie sa fac ceva analize si mi-a zis ca nu........ca eu am o cauza(endometrioza) si ca nu mai trebuie sa fac nimic.........acum cu eco asta chiar inainte de IA sunt de parere ca ar fi trebuit sa il faca ca daca nu s-a spart de ce sa mai faci IA.........iar de medicament nu am auzit,nu stiu....Dar tu de unde stii ca e interzis?de la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Inna30 bine ai venit printre noi, sedere cat mai scurta , sa treci repede la gravidute.
Pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

feteleeeeeeeeeeeee dragele meleeeeeeeeeeee ajutati-ma va rog!!!!!!!!!!!!!sunt la 11 zile dupa inseminare adica ziua 26 CM si mi s-a treminat UTROGESTANUL oare sa mai iau............voi pana cand tot luati...........am uitat sa intreb pe nenea dr.si imi e jena sa il sun dar daca e musai o sa o fac.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Montytaiana, imi pare rau ca nu ai reusit luna asta, nu te lasa, mai incearca.
Eu zic sa faci niste analize, eu mi-am facut anul trecut in tara HSG,ca de asta imi era teama, ca sigur am ceva probleme la trompe, daca in 5 ani de cand tot incercam nimic, nu aparea bebe, dar trompele sunt ok, uterul ok.
Anul asta in iulie cand am facut prima inseminare, medicul mi-a zis ca am chist pe ovarul stangul cam mare, da nici ca mi-a dat tratament, a zis ca se rezolva de la sine, stie organismul ce face.
Probabil din cauza ca am luat duphaston din iulie si pana acum, poate asta a rezolvat disparitia chistului, si cu tratamentul naturist, am ovulat pe stangul un frumos folicul, si uite asa s-a prins bebe.
La mine prolactina era putin marita,da am luat Mastodynon.
Fa mai multe analize, trebuie sa fie undeva o cauza, daca nu, atunci e sigur stressul, stres de care cu greu scapam, mai ales cand iti doresti un bebe.

Ginamaria, mie mi-a zis sa intrerup progesteronul, duphaston in cazul meu, cu 2 zile inainde de data la care trebuia sa-mi vina ciclul.
Succes fetelor!

Mergi la inceput