Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 19
montytaiana spune:
stiu ca se tot spune si ne tot repetam ca stresul e de vina, ca tr sa avem incredere, ca o sa vina cand va fi timpul,
am sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat mie in seara cand am aflat ca nu sunt insarcinata, ca a fost nereusita si a 3a IAD
montytaiana spune:
eram in Metrou, f trista, si ma uitam la un baietel de vreo 3 ani f dezinvolt si istet care vb cu un nene destul de modest, el era cu parintii iar acel om pur si simplu nu s-a putut abtine sa nu il intrebe div lucruri pt ca era tare destept pustiul.
o doamna f bine imbracata si coconoasa care statea langa mine in picioare privea si ea, si cand au plecat la mangaiat pe cap pe pusti.
si nenea ala a zis "uite si lu mamaia ii place de tine"
am crezut ca o sa se supere ca a facut-o mamaie, dar ea s-a intors spre mine de parca mi-ar fi citit gandurile si mi-a zis ca si ea este bunica a 2 nepoti minunati, si se simte linistita si eliberata acum, ca si-a indeplinit scopul in viata, ca s-a inchis cercul, ca se simte libera ca a realizat ceva - inseamna ca i-a invatat bine pe copii ei, ca au prins esenta vietii, ca desi erau cu functii imp, deasupra la toate astea e sa ai un copil.
desi nu sunt deloc sociabila am vb tot drumul, mai mult ea, dar am ascultat-o cu placere, si desi teoretic ar fi tr sa imi faca rau ca vb despre copii exact in ziua in care eu nu reusisem sa am unul, mi-a facut f bine, mi-a spus o multine de chestii mai mult sau mai putin filozofice, mi-a vb din imima, m-a intrebat daca am copii, si a reusit sa ma puna pe picioare, in clipele alea am realizat ca oricat de greu va fi nu ne vom oprii pana nu vom avea un bb.
apoi a coborat in aceeasi statie cu mine, cu aerul ei cald si linistitor mi-a zis ca o sa plece de acum in continuarea lunii ei de miere pe care si-a intrerupt-o doar cat sa creaca niste copii, si a disparut pur si simplu.
prefer sa cred ca a fost un inger sau poate mai mult care a venit sa fie langa mine cand aveam mai multa nevoie.
si a mai zis ceva care mi-a intrat la inima ca atunci cand cineva o intraba ce face raspunde "sunt bunica de 3 ani,x luni,x zile, X ore"
iuca spune:
Montytaiana foarte frumoasa a fost intalnirea din metrou. Poate ca a fost intr-adevar un inger si noua inseminare iti va aduce un ingeras.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
miruna79 spune:
Montytaiana frumoasa intamplare eu cred ca fiecare dintre noi are ingerul lui pazitor , sper sa te ajute ingerasul data viitoare si sa ti aduca bebelusul mult dorit.
Pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
montytaiana spune:
si eu care credeam ca o sa ziceti ca sunt un pic nebuna
va pupic si fie ca si in vietile voastre sa apara cat mai curand ingerasii mult doriti
pupici si noapte buna
ce mult tin la voi
imi place ca am ajuns sa descopar acest forum, si sa va cunosc pe voi
OanaMar spune:
Buna dimineata dragele mele.
Haideti sa va spun ceva. Asa cum va povesteam zilele trecute, am dureri de burta destul de ciudate si destul de puternice in burta(de fapt mai mult o presiune).
Azi fiind ziua 14 de la inseminare am zis sa fac un test de dimineata.
Dupa cateva minute, a inceput sa se vada fff slab cea de-a doua liniuta. Voi ce credeti? Am inteles ca si Pregnylul poate influenta intr-o mare masura testul de sarcina deoarece contine un hormon specific sarcinii. Nu vreau sa-mi fac iluzii, sunt ziua 27 si in mod normal imi apare ciclul in zilele 27-28-29, insa pana acum la cate teste de sarcina am facut niciodata nu a aparut liniuta 2..
Sper din suflet ca Dumnezeu sa ma ajute si sa am si eu bebelusul meu.
Va pup fetelor si o saptamana usoara si plina de vesti bune.
ginamaria spune:
OANAMAR esti gravi,esti gravi
e clar..........si eu am facut si pregnil si de toata dapai daca nu a fost bebelin nu mi-a iesit nici un punctulet dapai o liniuta....................felicitari draga mea,sa ai grija de voi ca acum sunteti 2...............lalallalalallalalallalalallalalalIN SFARSIT MAI AVEM SI NOI VESTI BUNE..............NO ASTA DA ZI DE LUNI..............
OanaMar spune:
Doamne Ginamaria, sper sa te auda Dumnezeu!Totusi e prea devreme sa imi fac sperante.
Burta ma doare in continuare, sanii ma dor (dar ma dor mereu inainte de ciclu) si am toate simptomele ca imi vine..
Nu stiu ce sa zic, vom vedea. Nu uita insa ca eu am endometrul subtire, asa ca nu stiu ce sanse am. Dar daca Doamne Doamne vrea..trecem peste toate.
pup
ginamaria spune:
TRECEM DRAGA MEA PESTE TOATE DAR DE DATA VA TREBUI SA TRECEM PESTE CEVA FRUMOS............TE ASIGUR...............
NU SE POATE DACA A IESIT CEA MAI SLABA LINIUTA AIA E..................E PUPICEL