Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 18
montytaiana spune:
stiu ramaitza tocmai asta ma descurajeaza
dma 2007 eu merg la eco pe 30
si sper pe 31 la IAD ca pe 01 pleaca M la un congres
si vreau sa fac neaparat si luna asta
sper sa creasca foliculi pana atunci
miruna79 spune:
Iuca ce faci? ai facut Bhcg? Sper sa fie bine.
Pup toate fetele si va doresc un weekend minunat.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
ginamaria spune:
fetele mele sa va zic si voua,am vesti proaste........a venit.........sunt putin cam disperata...ma gandesc sa ma opresc din toata agitatia asta.....si sa nu mai fac nimic.......sa o las balta......sper sa imi treaca......deocamdata nu am cuvinte ce durere simt........
iuca spune:
Buna dimineta fetelor,
Va multumesc mult ptr incurajari dar nu a fost sa fie. Valoarea la BHCG este 0.2 - in afara sarcinii. Am sa mai fac o inseminare dar nu anul acesta, ma gandesc la ianuarie sau februarie, in functie de cum mai strangem niste banuti.
Va 
pe toate si va doresc multa bafta si sper ca voi veti fi mai norocoase ca mine.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
Madutz spune:
Buna dimineata dragelor,
de la ultima stimulare pentru IA mi-au ramas 7 fiole de Menogon! De luna viitoare doctorul mi-a schimbat schema de tratament si mi-a inlocuit Menogonul cu Gonalul, asadar, daca sunt doritoare pentru Menogonul ramas, va rog dati-mi de stire (aici sau PM, cum doriti)!
Bafta tuturor!
Cu mult drag
,
Madalina
http://tt.lilypie.com/krG5p3.
miruna79 spune:
Iucasi ginamaria imi pare sincer rau lasati fetelor ca o sa fie bine si o sa reusim cu toate.
Eu am fost sambata la bios diagnostic si mi am facut toate analizele miercuri o sa am rezultatul.
Pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
ginamaria spune:
IUCA tu cate IA ai facut?sau de ce te opresti?eu am facut 2 si acum ma gandeam ca mi-a ramas doar luna viitoare si apoi tre sa ma opresc din cauza ca nu ai voie sa faci decat 3 luni stimulari?tu deasta te opresti sau pur si simplu iei o pauza...cred ca mi-ar prinde si mie bine o pauzica ca sincer m-am cam saturat de stresul asta.Cred ca daca nu as face IA si as presta doar nu as fi asa stresata..dar cine stie...........Te pup cu drag si hai sa fim tari si sa nu ne lasam........sa ii aratam la DD ca noi chiar vrem....eu de cand m-am mutat in casa noua desi am masa de 6 persoane,sotul meu zicea sa nu lasam toate 6 scaunele ca ocupa loc.......sa lasam doar 2.Eu am zis ca sa lasam 3 sa vada DD ca asteptam bebelin,dar cred ca nu a inteles DD exact mesajul si mi-l trimite pe vecinu sclerozat toata ziua
quote:
Originally posted by iuca
Buna dimineta fetelor,
Va multumesc mult ptr incurajari dar nu a fost sa fie. Valoarea la BHCG este 0.2 - in afara sarcinii. Am sa mai fac o inseminare dar nu anul acesta, ma gandesc la ianuarie sau februarie, in functie de cum mai strangem niste banuti.
Vape toate si va doresc multa bafta si sper ca voi veti fi mai norocoase ca mine.
vrem si noi un- din august 2005
vio
ginamaria spune:
Iti tin pumnii MIRUNA sa fie analizele tzais...........Doamne ajuta!!!!!!!!!!si sa vii cu bebelin cat mai repede
quote:
Originally posted by miruna79
Iucasi ginamaria imi pare sincer rau lasati fetelor ca o sa fie bine si o sa reusim cu toate.
Eu am fost sambata la bios diagnostic si mi am facut toate analizele miercuri o sa am rezultatul.
Pup toate fetele.
iuca spune:
ginamaria eu as vrea sa iau o pauza acum ptr ca pe mine numai inseminarea ma costat 600 euro (500+100 donatorul) si monitorizarea a fost separat. Stiu ca e mult dar dr chiar si-a dat interesul, mi-a facut inseminarea dubla. Dar nu a fost sa fie. A fost prima mea inseminare.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
iuca , ginamaria imi pare tare rau
sper sa aveti forta sa treceti peste si sa mergeti mai departe
stiu ca timpul le rezolva pe toate
dar mai cunosc si daznadejdea din zilele imediat urmatoare nereusitei
eu una sincer cred ca as luao razna daca n-ar urma o noua, si inca o noua IA, sau mai stiu eu ce alta icercare
faptul ca tr sa merg mai departe si sa incerc tot pana reusesc ma face sa imi revin din acea stare de disperare
caci altfel daca as stii ca nu se mai poate face nimic si nu am incoto sa ma indrept as fi intradevar distrusa
multi pupici
miruna 79 sper sa iasa analizele OK