Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 17
ginamaria spune:
eu l-am facut in ziua 14 si mi-a iesit negativ(drept ca l-am facut seara........dar au trecut 3 zile si tot nu mi-a venit inca si eu inca un test nu mai fac)asa ca mai asteapta si tu ca e f. naspa starea aia in cazul in care iese negativ(doamne da sa nu)si apoi incepi sa te gandesti.daca l-am facut prea devreme,daca nu stiu ce.....mai stai.....cand trebuie sa vina CM?PUP FATA NERABDATOARE sincer stiu cum e
quote:
Originally posted by iuca
Fetele, ce ziceti, daca fac maine dimineata un test (va fi a 13-a zi de la inseminare si a 14-a zi de la pregnyl)poate influenta pregnylyl testul sau se elimina in 14 zile? Am facut pregnyl de 5000 ui. E prea devreme?
Vape toate
vrem si noi un- din august 2005
vio
OanaMar spune:
Fetelor, buna dimineata.
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar am niste dureri de burta ciudate. De fapt simt ca mai e putin si plesneste ceva in burta. Ma doare si mijlocul..parca mi-ar veni ciclul. Ce sa fie oare. Ultima menstruatie a fost pe data de 3 si inseminarea a fost pe 15. Ar fi prea devreme pentru ciclu.Chiar mi-e frica sa nu fie ceva rau.
va puuuuppp
Arina21 spune:
Ginamaria,
Mie mi-a spus sa-l iau din ziua a 16-a pana in ziua 27. Daca cumva raman insarcinata, sa continui sa-l iau. Dar eu nu am facut inseminare, cred ca in cazul asta il iei pana faci test. Cred...
Vad ca in dimineata asta nu-mi mai e asa rau. S-o fi obisnuit organismul cu el ![]()
Te pup si bafta maxima,
Arina 
iuca spune:
Buna dimineata fetelor,
Ginamaria ai avut dreptate, am facut diminetata un test si a iesit negativ. Maine dimineata am sa fac BHCG ca sa stiu sigur si sa intrerup utrogestanul si as vrea sa ma intalnesc si cu dr maine sa vada daca am ramas cu chistulete, eventual sa iau AC.
O alta inseminare voi face in ianuarie sau februarie.
Va 
si va multumesc la toate ptr incurajari
vrem si noi un
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
iuca imi pare sincer rau
si tie iti facuse totul ca la carte
chiar speram intr-o re
iuca spune:
Am vb cu dr la telefon si mi-a zis ca e prea devreme ptr un test in urina, ca ar iesi pozitiv doar daca ar fi trei bebe. Mi-a zis sa ma duc maine dimineata la anais sa fac bhcg, ca la ids e foarte aglomerat. Parca mi-a mai innodat sperantele un pic, desi eu am ramas cu gandul tot la liniuta singuratica.
Azi e a 13-a zi de la inseminare, chiar o fi prea devreme???
Va 
pe toate si va multumesc mult ptr incurajari
vrem si noi un
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
intr-o reusita
sunt foarte necajita

m-am bosumflat de tot
eu mai trageam speranta ca la mine nu au fost chiar f procupati
si poate s-a gresit, omis ceva,
dar tu ai toate analizele, monitorizari multiple si inainte si dupa, IAD dubla
of
imi pare sincer rau
si ai mai dat si o groaza de bani
stiu ca nu trebuie sa ne gandim la bani dar totusi
nici asa te jecmanesc si nu au nicio explicatie pt esec
multi pupici
iuca spune:
Nu stiu ce sa zic, poate ca Doamne Doamne considera ca nu suntem inca pregatiti, mai sper pana maine.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
miruna79 spune:
Iuca, testul de urina nu prea e concludent asa ca maine sa faci bhcg ul cel mai bin si tin pumnii sa iasa bine.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
romanitza spune:
Buna fetelor,
Dupa niste reprize de plans, am inceput sa imi revin sufleteste, din ce in ce mai mult. M-am hotarat sa ma ma duc la acupunctura, am gasit un medic chinez pe aici in zona, si de marti incep sedintele. Mi-a recomandat si niste ierburi chinezesti... a spus ca acestea in combinatie cu acupunctura dau rezultate foarte bune... A spus ca imi recomanda sa fac acupunctura timp de 3 luni (o sa incerc macar de 2 ori/saptamana sa ajung).
Iuca - nu te intrista, poate ca testul de urina nu poate sa iti arate deocamdata, mai bine te duci si faci analiza la sange, asa e cel mai concludent.
Montytaiana- sa stii ca totusi procentul de reusita la inseminari e foarte mic (in jur de 10% potrivit doctoritei mele), poate fi influentat de mai multi factori. Si eu sunt f suparata/dezamagita de tehnica asta, consider ca nu sunt rezultate prea bune.
OanaMar - poate semnele astea sunt de la implantare, ai doar o saptamana si ceva de la inseminare, asa ca eu zic ca e de bine! 
Ginamaria- bafta multa, nu fi suparata, poate ca era prea devreme, test de sange ai facut? 
Nu cred ca v-am mai scris de la intalnirea cu doctorita, mi-a spus ca totusi imi recomanda sa fac o laparoscopie, pentru ca acel chist pe care l-a observat din luna mai, nu a disparut de acolo si asta ridica niste semne de intrebare (s-ar putea sa am endometrioza). Am zis ca ma voi linisti, relaxa pentru 2-3 luni, apoi ma voi hotari ce voi face in continuare.
Mult succes fetelor care inca asteapta rezultatul pozitiv!