Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 16
Nati spune:
Montytaiana, eu am luat tratament naturist din august pana cu 2 zile inainte de inseminare, ca ma saturasem sa-mi zica medicul ca foliculi nu sunt suficient de mari, si el nu-mi dadea nimic sa ma ajute.
Tot tratamentul cum l-am luat, am scris la naturiste si homeopate la pagina 6.
Dar asa cum ti-am zis si pe PM,daca te hotarasti sa iei tinctura de lemn dulce, trebui sa fii sigura ca nu ai chisturi, la ovare sau sani.
Gasesti informatii in revista AS despre lemn dulce, eu am luat Mastodynon,ca nu imi facusem nici o mamografie, doar un control de rutina in tara cand am fost, si nu stiam 100% daca am chisturi sau noduli cat mici ar fi ei la sani.
Am fost ieri la medic, si am vazut samburelul, sacul gestational are 12.8mm, inca nu s-a vazut embrionul , e prea devreme, abia am 5 saptamani si 2 zile,medicul a spus ca e foarte bine cum se prezinta pana acum.Merg peste o saptamana la ecograf, sa vedem si embrionul si bataile de inima, abia astept.
Da nu ma intrebati cum stau, merg prin casa, in oras, parca abia acum invat sa merg, nu ridic greutati, mananc sanatos, de vreo 3 zile am o greata mai acuta, da indur orice.
Spor la toate, rabdare multa va doresc si sunt alaturi de voi.
Arina21 spune:
Buna fetelor,
Eu nu fac inseminare dar iau utrogestan din ziua a 16-a. Am vazut ca si voi luati. As dori sa va intreb daca ati avut stari nasoale de la el: adica eu sunt ziua 3-a de cand iau si deja nu mai pot sa beau cafea, nu mai pot fuma pt ca mi se face greata si mi-e somn de mor. Eu le iau oral, seara, sa incerc sa le pun intravaginal??
Va multumesc si va doresc mult, mult succes!
Arina 
iuca spune:
Arina eu pun intravaginal utrogestanul,din cate stiu eu da reactii adverse doar cand e administrat oral.
vrem si noi un
- din august 2005
vio
aurel_cris spune:
ARINA este adevarat oral da acele starii despre care vb si eu ele-am avut,pune-le vaginal.
22+
iuca spune:
Fetele, ce ziceti, daca fac maine dimineata un test (va fi a 13-a zi de la inseminare si a 14-a zi de la pregnyl)poate influenta pregnylyl testul sau se elimina in 14 zile? Am facut pregnyl de 5000 ui. E prea devreme?
Va 
pe toate
vrem si noi un
- din august 2005
vio
roxanaz spune:
Inseminare artificiala
BUBUKUTZA
POATE SA-MI SPUNA SI MIE CINEVA CAT COSTA INSEMINAREA ARTIFICIALA LA DNA DOCTOR LAURA DRACEA DE LA CLINICA GYNERA.MULTUMESC
BUBUKUTZA
miruna79 spune:
Bubukutza cum ti a zis si kittyke e 400 Ron poti sa te uiti pe prima pagina si sa iei toate informatile dorite.
Monty ai gasit vreun tratament naturist ptr cresterea foliculilor?
pup toate fetele.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Arina21 spune:
Multumesc pentru raspunsuri. O sa il pun intravaginal. Ideea e ca eu am simptomele astea numai dimineata, dupa-amiaza sunt 'fresh'
.
Va pup si bafta! 
ginamaria spune:
ARINA eu nu am avut stari nasoale dar cica sunt fete care nu il supiorta daca il beau,il poti folosi si vaginal.Eu am intrebat medicul si mi-a zis ca are acelasi efect......nu trebuie sa il iau intr-un fel anume.......dar auzi,tie ti-a zis cat timp sa iei?Pup fata draga
quote:
Originally posted by Arina21
Buna fetelor,
Eu nu fac inseminare dar iau utrogestan din ziua a 16-a. Am vazut ca si voi luati. As dori sa va intreb daca ati avut stari nasoale de la el: adica eu sunt ziua 3-a de cand iau si deja nu mai pot sa beau cafea, nu mai pot fuma pt ca mi se face greata si mi-e somn de mor. Eu le iau oral, seara, sa incerc sa le pun intravaginal??
Va multumesc si va doresc mult, mult succes!
Arina