Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 15
romanitza spune:
Imi pare asa de rau,Ginamaria....te inteleg perfect, trec prin aceleasi stari.
Multumesc mult fetelor pentru ca ma incurajati, am fost la doctor, am plans tot drumul, nu am obtinut nici un raspuns clar.
Ni s-a dat de facut analiza defragmentarii spermei ( ati auzit de asa ceva?), apoi mi s-s spus ca pot incerca 3 noi cicluri de stimulare ovariana cu puregon (sansele cresc de la 10% - cat e pt Clomid la 15-20%) sau sa imi fac si laparoscopie.
Nu stiu ce voi face, clar este ca imi voi lua gandul de la monitorizari, analize, pastile, injectii macar pentru o luna- doua, cu toate ca timpul trece si eu sunt tot in aceeasi situatie.
Va pup fetelor
montytaiana spune:
romanitza
imi pare sincer rau pentru tine![]()
![]()
poate o pauza va va prine bine si reusiti natural
daca ai puterea sa stai deoparte de toate incercarile si monitorizarile te felicit si sper sa iti fie bine
montytaiana spune:
revin cu o intrebare-
ce pot sa iau -tratament naturist sau vitamine (gen vit E)
pentru a avea foliculi mai multi si mai mari
si eventual pentru a reusi IAD -desi stiu ca la iAD e pur noroc daca ar exista ceva demult ar fi luat toate fetele si nu ne-am mai fi chinuit atat
dar poate totusi existe ceva care sa favorizeze sarcina
lore76 spune:
montytaiana, de ce spui ca IAD e pur noroc?
ce e diferit la IA sau IAS fata de IAD ( ma refer la rata de succes)?
Lore
lore76 spune:
Pentru oricare din metode optam, pe langa analize bune, monitorizari, medicatie luata ca la carte, gandire opotimista etc, ne mai trebuie si un ''gram de noroc'', fara de care nu putem reusi sa ne indeplinim visul. Asta e parerea mea si cred ca e valabila in multe din situatiile cu care ne confruntam de-a lungul vietii.
Eu sper ca toate sa avem parte de acel ''gram de noroc'' si sa ne vedem visul devenind realitate.
Un
pt toate fetele.
Lore
miruna79 spune:
Fetelor va pupacesc pe toate, sper sa treceti peste nereusitele si sa mergeti mai departe cu mult entuziasm si cu puterea de a lupta.
Montytaiana la mine sa amanat pana in noiembrie inseminarea ptr ca nu am facut inca hsg umblu sa fac analizele necesare ca sa pot face inseminarea(am fost la medicover pa langa ca dureaza aprox.2 saptamani sa iasa analizele si dupa ce am cerut sa mi faca si secretie col ma trezesc cu rezultatele numai secretie vaginala cultura si ex microscopic, fara alea de col; sun la medlife sa ma programez dupa ce ma saturasem si mi spune abia pe 1 noiembrie), si uite asa nu pot decat sambata sa le fac; mi a zis Luci.Eilm ca pot sa le fac la bios diagnostic ... sper sa mi le dea repede....si mai astept menstruatia sa apara din clipa in alta, ma enerveaza ca ma cam tine pe loc toate treaba asta.....
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Montytaiana sa intri sa intrebi la topicul de naturiste si homeopate sigur fetele de acolo stiu ce se da in asemenea situati.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
luci.eilm spune:
miruna, rezultatul la culturi col, la bios diagnostic, se da in maxim 72 ore. sa ceri sa ti le trimita prin e-mail (ca sa nu mai faci drumul pana acolo). bafta!

toate fetele.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
miruna79 spune:
Luci.eilm mi ai fost de mare ajutor sambata o sa ma duc..Merci mult.

Pup toate fetele