Inseminare (18)
Raspunsuri - Pagina 20
iuca spune:
Oanamar sigur esti gravi, Pregnylul sta doar 10 zile in organism. Eu am facut un test la 13 zile de inseminare si a iesit negativ. Eu zic sa faci si bhcg ca sa stii sigur.
Iti tin pumnii sa fie II
Va
pe toate
vrem si noi un
- din august 2005
vio
RalMar spune:
Am si eu niste nelamuriri si ma gandeam ca ma puteti ajuta. Eu incep da luna viitoare sa fac stimulari cu ovamit, dar incercam natural, nu facem inseminari. Dr. a spus ca la prima stimulare vom face si pregnyl. Puteti sa-mi spuneti cum se face pregnylul, e ala care se pastreaza in frigider, voi ce doze ati facut?
OanaMar spune:
RalMar, eu am facut pregnyl de 5000 u.
In seara in care s-a pozitivat testul de ovulatie am facut o fiola si a doua zi dimineata a doua. Eu l-am facut pt ca urma sa fac inseminare..
Se tine la frigider si il scoti cu cateva minute inainte sa-l faci.
Pisca putin de tot.
Pup
RalMar spune:
Multumesc de lamuriri! Se face in burtica? FELICITARI !!!!
Sigur e bebe! Cand faci si testul la sange? Ar trebui sa mergi la dr. sa-ti dea tratament de sustinere.
OanaMar spune:
RalMar, eu am facut in popou..mi-a facut sotul meu care se pricepe..Intr-adevar scrie ca poti sa-lfaci si in burta.
Mai astept eu, nu ma duc inca la dr, poate imi vine..ti-am zis e ziua 27..si eu iau duphaston de luni bune.
Pup si va tin la curent!
miruna79 spune:
Oanamar eu zic ca esti graviduta pregnylul s-a metabolizat deja nu il mai ai in organism, ptr siguranta ta sa mai faci si un bhcg.
Pup
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Ralmar pregnylul il faci intramuscular unde vrei tu.
Pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Fetelor va invit la un nou capitol.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110074
dasia spune:
Buna seara fetelor .
Uite sunt pe aici de ceva timp , si tot citesc ce scrieti si de abia din seara asta mi-am facut curaj sa va scriu si eu . Eu am facut prima IAD , mai am 5 zile pana fac testul de sarcina, dar am impresia ca nu s-a prins nimic . Daca in primele zile de la IAD , parca mai aveam unele simptome , acum de vreo 3 zile nu mai simt nimic ciudat . Asa ca nu mai sper ...
andriushca spune:
dasia, bine ai venit, dar suntem deja la capitolul 22, cum l-oi fi gasit tocmai pe asta, care ar fi trb. sa fie inchis de mult? hai acolo!
rugam moderatorii sa inchida capitolele Inseminare 18-21, multumesc mult!!!
andreea
ZOZOLINA
nu mai numar nimic!
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"