Mamici aspirante din nou - cap. 28
Raspunsuri - Pagina 12
Ignatica spune:
Irinel la mine prima sarcina( pe care am pierdut-o din pacate) a inceput cu pete maronii timp de 2-3 zile. Deci se poate sa fie si sarcina si pete insotite de dureri de burtica. Eu iti doresc sa fie cu okisori.
Aaa, si inca ceva, cand eram in saptamana a 9-a de sarcina ( la David) mi s-a facut ecografie transvaginala si am avut pete maronii dupa.
Doctoritza nu avea cum sa vada o posibila sarcina asa devreme la tine cred. Iti tin pumnii.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
dienuca spune:
Buna seara fetelor.
Mooooaaamaaa ce v-am mai cautat!!!!! Tare ascunse mai stateati. Un mic scroll down si v-am gasit. Dar cum nu vad din cauza emotiilor, cred ca pot beneficia de aceasta scuza.
Ma numesc Diana si sunt o veche dar nu foarte scriitoare membra a dc. Din 2003 mai exact, cand am descoperit DC cand eram insarcinata cu fiul meu Rares, care acum are 3 ani si 10 luni. Ideea e ca ... se pare ca mai vine unul mic. NIci nu stiu ce sa zic. Aseara mi-am facut testul si au aparut cele 2 linii. Cea de control (C) era puternic colorata, iar ce-a dea doua, linia de test (T) era mai palida, veirificare facuta in intervalul care trebuie, nu dupa 15 min. Adica 5 minute, ca nu mai puteam. Ce este drept nu am decat 6 zile de intarziere si ma gandesc ca de aia era palida. E posibil sa fie negativ? Mie nu prea mi-a intarziat ciclul. Si nu am nici o stare care mi-ar da de veste venirea lui. Din contra - sunt plata ca o scandura.Eh, nici chiar asa, dar nu sunt balonata ca de obicei.
Am zis ca mai iau unul in seara asta si-l fac maine dimineata, la prima urina, sa fiu eu sigura. Nu? Voi ce ziceti? Cam am emotii. MI-am dorit al doilea copil si acum cand se pare ca il vom avea, am emotii.
Va scriu maine sa va tin la curent.
Va pup si va doresc o seara placuta.
Diana
Daiopri spune:
Pai sa incep si eu cu inceputul felicitati Alina, asa mai da. Punct ochit punct lovit:)
Si bun venit noilor fete.
Irinel, ma gandesc ca scurgerea poate fi din cauza controlului, da cine stie poate o fi si altceva.
Eu numar, numar, desi n-am prea mari sperante.
Nu stiu daca ati aflat, dar surioara de Razvanel a lui Clau e chiar surioara:) Inca o data felicitari Clau.
Ignatica, da ce faci mama? Nu ne vezi ce vesele si voioase suntem?:))
Asta e treaba mergem inainte. Eu m-am gandit sa ma bucur ca nu trebuie sa ma stresez cu contraceptia, asa ca i-au si eu partea buna a lucrurilor.
Hai numai bine tuturor, spor la treburi serioase si mai asteptam vesti bune.
Si sa nu uit sanatate micutilor bolnaviori.
sanziana27 spune:
Cu boala lui Dragos am uitat sa fiu atenta la ovulatie luna asta, ca sa ma pot ghida luna viitoare....dar nici un albus....n-am sesizat!
Daiopri vorba ta, macar scap de grija protectiei, ca sa pastrez si eu nota optimista!
Haideti fetelor nu va lasati prada pesimismului, sigur vine si bebe 2!
Dienuca felicitari! Sigur e cu ochisori!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png
crengu75 spune:
Mamaaaaaaaa, da' ce mult ati scris!!!!!!!!!!!
Bine, .....ma inscriu pe lista voastra de optimiste. Azi a venit iubi acasa, sotiorul meu drag, pe care alta data l-as sugruma.![]()

Dar, ce chestii bune face departarea, vezi ce bine e sa ia un sotior acasa, chiar daca uneori iti mai scoti ochii cu el.
A adus multe bunatati din Germania si jucarii frumoase la pisoi. Ne-am pupat si strans in brate si toate parca sunt mai frumoase.
Plus ca.....acum am si microscopul mult dorit.
L-am probat eu cu niste secretie si .....initial...nu vedeam nika..... Pentru moment am zis: ce porcarie! Apoi s-a uitat orbul pe el mai bine si scria ca trebuie sa apesi pe el ca sa vezi ceva.... si am vazut.... a fost super ok....niste formatiuni din alea , ca zaharul,adiaca, nu e ovulatie...deh....stiam ca nu mai este. Dar,....macar stiu cum functioneaza. Vom vedea daca apar si ferigile, luna viitoare...., ca zaharul a aparut.
Deci, in concluzie, noi am inceput sa urcam panta in sus,...spre mai bine.Azi a fost o zi super urata, a plouat de ziceai ca-i sfarsitul lumii de urat ce era. Dar...acum este super bine, am si caldura in casa, ...si in suflet ...si toate s-au asezat pe fagasul normal.
Pana acum suntem in cursa spre bb2 de noiembrie: eu, Sinziana si mai era cineva,....scuze, am uitat cine....ca-s un picut sclerozata.
Felicitari violetei69,

, i-am vazut subiectul , dar era putin speriata de noua sarcina.
Ma intreb cum voi fi eu.
Bun venit Diana si felicitari pentru sarcina.

Noapte buna va doresc........ si fara evenimente.
Sa va odihniti bine.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
borzasimo spune:
va multumesc pt primire,iocca mersiiiiiiiiiiii, ca mai trecut si pe mine in listuta,acuma va las nu ma simnt prea bine, cred ca o sa fac cat de curand o depresie ca nu mai pot

ma
cu toti parca sant nebuna, ma mai linistesc citinduva pe voi, daca nati fii voi nu stiu ce as face, va
pe toate si noapte buna pe maine
borzasimo spune:
a am uitat sa va intreb, care dintre voi a avut ciclu peste sarcina, pentru ca eu am fost deja dar imi este tot rau burta ma doare , capu ma doare sa fie oare sarcina, sau poate sarcina extrauterina?
cred ca si mor de e extra, voi ce parere aveti? ore se vede la testu de sarcina daca e extrauterina nu stiu ce sa mai cred,o sa vorbesc si cu dr sa vad ce zice. va
si va multu ca santeti
alaturi de mine
Ignatica spune:
borzasimo testul de sarcina iese pozitiv chiar daca este extrauterina. Stai linistita, poate ai racit pur si simplu. Poti face un test ca sa inlaturi orice dubiu. Exista si ciclu peste sarcina, am o prietena care a avut menstruatie in primele 2 luni de sarcina si totul era normal.
dienuca felicitari pentru bb2.
Am intrat si eu in randul lumii de aici, a racit David
. Am cearcane cat toata fatza, azi noapte nu prea am dormit pentru ca puiul nu putea respira, apoi a facut febra, de-abia la 6 dimineata dupa o tura de nurofen si picaturi in nas am reusit sa atipim. Azi maraiala de rigoare ca la orice raceala. Ai vostri cum se simt?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
crengu75 spune:
Buna dragelor!
Si eu am dormit prost asta noapte. Cristian a tusit vreo ora in jurul orei 4 dimineata. Dar si seara a adormit foarte greu, era ora 12 si eu inca nu dormeam. Azi la 6....scularea sa merg la serviciu.
Uneori imi doresc sa fiu foarte bogata....sa nu mai trebuiasca sa muncesc ca sa avem ce manca......sa ma ocup ( ca sa nu ma plictisesc) de animalele fara stapan si copii abandonati. Asta mi-ar place sa fac.
In alta ordine de idei, suntem in a 6 a zi de antibiotic, si avem 7 in total. Acum are flegma, incepe sa se desprinda, dam tare cu nurofen perntru inflamatia laringelui si ambroxol si eurespal pentru secretii. Dormim prost , si eu si copilul, dar e bine ca e tati acasa cu noi.
Am auzit ca saptamana viitoare este vacanta. Asa este?
Copiii vostri mananca bine? cum mai faceti voi ca sa-i faceti sa mance?
Va doresc sanatate la bebei si voua.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
borzasimo spune:
ce nu inteleg e faputul ca in 19 cand am facut testu de sarcina mia iesit si a 2 a liniuta dar fff slab, si normal dupa cateva ore miau venit si utatiiiiiii, azi de dimi miam facut iara testul ca imi era ff rau si ce credeti nimic, lam sunat pe dr si mia zis ca am facut un avort menstrual, o sa ma duc azi la un control sa vada ce sa intimplat in fine nu mai am nici o speranta ca mai raman natural, ma gandesc ca o sa fie bine si cu reusita de
la fiv mam si programt pe 28 dec prima consultatie dupa cate am tras in 4 ani sper sa fie cu 
chear si 2 nu mar deranja, va
pe toate