Mamici aspirante din nou - cap. 28

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Of Ignatica multa sanatate lui David si Crengu la fel si pentru Cristian. Stiu prin ce treceti ca noi de 2 saptamani ne tot tratam...
Am fost azi la dr, sa-l vada continuam cu antibioticul axycef si ambroxol pt tuse pana vineri si luni mergem iar sa-l vada. Azi noapte a dormit destul de bine, cu o singura trezire la 5 cu urlete si tavaleli prin pat, apoi a adormit de paca nu ar fi avut nimic!
Sa nu va mai spun ca nu mananca decat cu rugaciuni zise in gand de catre mine...dr a zis ca dupa boala vor mai dura 2 saptamani sa-si revina cu pofta de mancare

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

va doresc multa sanatate la si voua multa rabdare cu ei din partea mea va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Daiopri, ce surpriza mi-ai facut cand am vazut mesajul de la tine la odiseea de care apartin. M-am emotionat toata si nu glumesc, ma bucur ca nu m-ati uitat.
Aici am vazut multe fete noi care nu ma cunosc si carora le doresc din suflet sa ramana repede insarcinate.

Dar sa revenim la noi, cum bine ai vazut Razvanel are surioara intr-adevar. Suntem foarte fericiti, ieri la eco mi-a zis in primele 2 minute ca e fetita. A fost si tati cu noi si a privit extaziat la fiica-sa.
Acum privind in urma si aducandu-mi aminte de lunile in care mereu imi venea ciclu si plangeam in prima zi invariabil, parca mi se pare asa de indepartat totul...Sti ca eu aveam ciclul de 24-25 de zile si in luna respectiva am prestat in zilele 11 si 13 . Nu stiu exact cand a fost ovulatia pentru ca eram deja debusolata, trecuse un an de zile de incercari nereusite si nu mai tineam cont nici de temperatura si nici de teste de ovulatie. Dar s-a nimerit sa prestam cam la jumatatea ciclului cum de altfel faceam in fiecare luna, pur si simplu nu stiu cum s-a prin atunci. Dumnezzeu a vrut asa!
Nu pot sa spun decat ca sigur Doamne Doamne iti va mai da si tie un bebe mic, cu siguranta! Incearca doar sa te detasezi putin daca se poate. Si iti doresc din suflet sa se intample repede minunea caci ai asteptat destul.
Te pup si urmaresc cu interes acest subiect care pe mine m-a ajutat enorm.

Irinel, nu stiu ce sa zic...Eu in luna in care am ramas insarcinata am avut niste pete maronii ca cele de care povestesti tu. Eram sigura ca vine ciclul, dar a doua zi s-au oprit. Si am mai avut astfel de pete prin saptamana 5 care m-au tinut cateva zile bune. La tine cum este, pana la urma si-a dat drumul sau ai tot pete? Doamne ajuta sa fie sarcina, mai ales ca tu simti ceva diferit. Sunt alaturi de tine!

Dragi mamici, va urez sa aveti multe teste pozitive cat de curand. Stiu ce grea este asteptarea asta...

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Irinel, ai vazut ca si Alina ne spunea intr-o zi ca a avut niste pete maronii si ca se asteapta sa-i vina cm, iar dupa cateva zile ne anunta vestea cea mare. In ce zi esti? Pot fi de la implantare. Imi amintesc ca si eu cand eram gravi cu Catalina am avut aceste pete si m-am panicat toata, dar m-a linistit dr.
Poate e cu okisori si la tine. Chiar daca ai facut eco, o sarcina asa de mica nu se vede inca, so.... ai sanse sa fie ceva acolo. Sper din suflet sa fie asa.
Borzasimo, bine ai venit! Iti doresc sa se intample si la tine cat de curand minunea!
Locca, tu ce faci? Esti pe baricade? Muncesti, muncesti?
Va pup fetele!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

nu prea am timp sa mai intru si sa scriu ca alta data......dar am intrat special sa o felicit pe clau pentru printesa.........sa creasca mare si sa se nasca la termen......
clau sarcina usoara in continuare si sa nu te culci pe o ureche......ca acum dam navala si noi pentru tine la odisee................
eu sunt in perioada de prestare......si tare imi place aceasta perioada...............
pup toate fetele din !!!!!!!!!!!!!

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Baby, multumesc tare mult de felicitari si spor la prestat! Eu oricum va astept pe toate la odisee, haideti mai repede dragelor!

CLAU 21+

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Buna fetelor
A iesit si al doilea test pozitiv, am fost si la doctor, dar nu a putut sa ma primeasca, era la o interventie si m-am programat pentru luni la el. M-am cam tuflit putin. Vroiam sa stiu, sa mi se confirme. Acum asistenta mi-a mai bagat un gand negru: daca e extrauterina. Cica testele de sarcina nu sunt intotdeauna concludente. "Doamna, am facut 2 unul dupa altul, si ambele au iesit pozitive." Poate sa nu fie? Mi-am facut programare luni, dar eu o iau razna pana atunci daca nu stiu. Asa ca am vorbit cu nashul nostru de cununie, care este rezident la Universitar, si ma duc maine la o eco acolo. Macar sa ma lini. O iau razna? Sunt nebuna?
Clau - felicitari si sarcina usoara in continuare
Mie personal mi-a venit un fel de cm peste sarcina, cand eram insarcinata cu Rares si m-a cam tinut vreo 10 zile. Dar erau cateva pete roz, 1-2 zile pauza. Iar pete si iar pauza. Cica se zice ca este insemnare ca esti insarcinata. Cand zigotul se cuibareste poate aparea o mica sangerare, dar nu ca cm.
Mult succes in continuare tuturor fetelor.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dienuca, felicitari! 2 teste pozitive inseamna clar sarcina. Ce nu inteleg eu e cum pot unele persoane sa te "linisteasca" asa, cu sa vedem doamna poate e extrauterina. Si la mine a doua liniuta a fost mai palida atunci cand am ramas gravida cu Matei. Stai linistita si nu-ti baga ganduri negre in cap.
Eu te trec pe listuta de gravidute

Clau, felicitari pt. caruciorul roz!

Raluca, muncesc muncesc . Am calculat ca sa dau raportul, azi e z12.

Irinel, iti tin pumnii. Sa ne dai o veste buna!

Sanatate multa copilasilor bolnavi!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Hai mah Dienuca mah, esti gravida toata ziua.... Nu-ti mai face atatea probleme! Si eu am avut a doua liniuta tot pala cand am fost cu fimea. Hai, felicitari si sarcina usoara!
Locca, initial vroiam sa te intreb in ce zi esti, dar m-am razgandit. Spor la treaba!

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

dienuca, s-ar putea sa ai surpriza sa nu se vada la echo nimic, fiind prea devreme. De ce nu iti faci un bta hcg daca nu mai ai rabdare (eu stiu bine cum e). eu am descoperit o clinica ce face analiza cu rez in max 24 ore, cu rez online.
daca testele au iesit in timpul ala de citire clar e sarcina (numai sa nu fie femina, ca alea cam dam erori);
eu sint in ziua 17, cf testelor de ov, cam astazi ar fi sau cel tirziu ziua 19. am facut luni, ieri si azi, si azi a iesit linia mai pronuntata decit cea de control.

sanatate copilasilor bolnaviori, si noi ne inscriem pe listuta, al 3-lea val de raceala, febra, nopti...si da, nu mi-am pierdut inca curajul...sper sa ramana asa. gasim noi putere pentru toate.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput