Mamici aspirante din nou - cap. 28
Raspunsuri - Pagina 10
Ignatica spune:
Nici eu nu am semnalat albus luna asta, din cauza asta nu cred ca se prinde bebe acum. Dar nu se stie niciodata de unde sar liniutele
.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
borzasimo spune:
buna fetelor sant noua pe aici pe la voi dar va citesc in fiecare zi si eu sant o aspiranta de vreo 4 ani dar nimic si teste si analize ca nu mai stiu ce nu am facut,acuma am hotarat sa ma duc sa imi faca fiv, nu mai pot sa astept sant terminata din toate puctele de vedere,pt petri daca ai avut ovulatianu mai apar cele 2 liniute, imi cer scuze ca mam bagat si eu asa
mult succes tuturor si

cat mai curand
pe toate
borzasimo spune:
pt patricia ardelian scuze dau un miel la paste ca team botezat tiam pus nume de baiat
scuze anca o data si iti dau si o
crengu75 spune:
Buna fetelor!
Borzasimo, bine ai venit, si sa devii cat mai curand mamica.
Sanziana, ce mai face Dragos?Cum a ramas pana la urma? Ce este de fapt?
Irinel, tu ce mai faci si ce mai face Daniel al tau?
Ignatica, pupici tie si lui David.
Pup si celelalte fete : locca, patriaArdeleanu,alina maria, daiopri, kid, ralucaN si na va suparati daca am uitat pe cineva. Inca nu va stiu prea bine pe toate.
Kid, mai zi-mi ceva de microscop. Te-am intrebat daca pui saliva sau secretie.
Help!
Indata vine luna noiembrie , care va fi plina de bebelusi!!!!!!!!!!
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
PatriciaArdeleanu spune:
Borzasimo, bine ai venit aici! iti urez sedere cit mai scurta!!si multumesc pt raspuns (nu ma supar ca m-ai botezat
), inseamna ca as fi avut ovulatia mult mai dvreme decit o aveam inainte, 12-13. ar fi super ok.
Crengu, nu am mai fost de vreo 5 ani la MOldovita...si mi-e dor.cunosti localitata?
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crengu75 spune:
Bineinteles ca o cunosc, Patricia.
Mai merg si eu pe acolo la Manastirea Moldovita, dar nu cunosc oameni de acolo, adica nu am rude sau cunostinte. Dar locul este absolut SUPERB. Eu mai fac cate un tur de 7 manastiri si este si ea pe lista printre cele 7.
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
borzasimo spune:
nu e o regula sa ai in fiecare luna ovulatie in aceiasi perioda, de ex la mine la un ciclu de 28 de zile, cand aveam a 14 a cand a 18 a ,dar nu la toate femeile e la fel, altele au tot timpul in aceiasi perioada depinde de organism si mai depinde si ce tratament ai urmat eu am cam facut si acuma sant
, nu am retinut cine a facut tr cu branca u, eu de la ea am facut un chist de toata frumusetia
nu e bine sa luati asa dupa ureche sfatu meu daca vreti sa tineti cont de el binenteles nici eu nu am tinut cont si dupa aia am avut ce trage
va
pe toate
leeloo2004 spune:
Buna fetelor! Vad ca a mai aparut o veste buna - felicitari Anca!!!
Restul fetelor - ce mai faceti? Va
pe toate!
Eu sunt bine, inca ma lupt cu greturile, dar banuiesc ca asta este un semn bun - astept data de 5 noiembrie cind voi face ecografie si apoi dublu test - sa-mi tineti pumnii ca am ceva emotii...
Ma uitam la listuta si am realizat ca in acest capitol au fost 7 gravidutze - deci chiar a fost cu noroc! In plus inca nu s-a incheiat capitolul....![]()
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Bun venit celor noi si cat mai repede la odisee!
Crengu a ramas ca fiind alergie, dar nu stiu la ce exact (augumentin sau de la o lingurita de cacao. Dr a zis ca mai degraba de la medicament, la ce forma urata a facut). Daca nu ar fi avut amigdalita l-as fi dus la un dermatolog, dar saracutul abia se tine pe picioare si e un marait....de la 8 de dimineata am facut n tentative de a-l culca, ca plangea cu sughituri de somn, dar nu si nu...
Oare de ce mai vreau si bebe2
ca Dragos face cat 10 copii!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/pWGep3.png