Mamici aspirante din nou - cap. 28
Raspunsuri - Pagina 9
locca spune:
Alina, felicitari!!!
ce ma bucur ... fug acum sa modific lista. Bravo! Ai o precizie de invidiat
. Sa-ti conduci sanatoasa si fericita masinuta!
Raluca, imi pare rau, sper sa iasa luna asta.
M-am distrat bine cum ziceti voi cu albusul
.
Deci n-am inteles, un pachet contine 3 teste, un test pe zi, deci trebuie sa cumperi mai multe pachete?
Sanziana, imi pare tare rau ca e bolnav Dragos. Ce faza, intai rujeola si pe urma amigdalita. Eu stiam ca si daca face vaccin e posibil sa faca boala, doar ca prinde o forma mai blanda. Al meu a facut ror-ul la 1 an, dar imi aduc aminte ca la grupa lui de varsta erau copii care au facut dtp-ul la 1 an si ror-ul mai tarziu un pic.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
crengu75 spune:
quote:
Originally posted by locca
Deci n-am inteles, un pachet contine 3 teste, un test pe zi, deci trebuie sa cumperi mai multe pachete?
Da Locca. Trebuie sa cumperi mai multe. Si e cam scump. Un set de trei costa la noi , cam 6 lei. Deci, luna de luna......
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
kid2003 spune:
Uau, Alina, felicitari! Si pentru liniute si pentru masinuta! Sa le stapanesti sanatoasa!
Astept cu interes sa vad daca iese baiat, ca vad ca ai prestat "ca la carte".
Eu luna asta stau si ma uit la voi. Luna viitoare o sa ma apuc din nou, ca e luna buna! Ies baietei lei, asa cum imi plac mie!
RalucaN, da, sunt teste de ovulatie la farmacie. Sunt cam scumpute si iti trebuie cel putin 3...incepi sa faci din ziua 10, intai unul, apoi daca iese negativ, repeti dupa 48 de ore, adica in ziua 12 apoi iar la 48 de ore, daca nu ies cele doua liniute, adica in ziua 14 si daca nici atunci nu ies, mai cumperi doua si le repeti tot asa, cu interval. Daca vrei musai baiat, trebuie sa faci zilnic, sa nu cumva sa "pierzi" momentul important. Cand se pozitiveaza testele, iei pozitia buna si incepi sa prestezi
.
Eu zic ca e ok sa te verifici o luna intreaga, sa vezi daca ai ori ba ovulatia! Macar stii un lucru.
Am si eu un monitor din ala cu microscop, dar sa mor daca eu vad vreo feriga pe acolo. In schimb testele se pozitiveaza, deci ovulatie tot e...
locca spune:
Multumesc pt. explicatii, fetelor
.
Incep sa cred ca mai ieftin e sa prestezi in fiecare zi 
Dar daca vreau fata atunci ar trebui sa iau teste si sa ma opresc cand devine pozitiv testul, nu, asta ar fi reteta.
crengu75 spune:
quote:
Originally posted by kid2003
Am si eu un monitor din ala cu microscop, dar sa mor daca eu vad vreo feriga pe acolo. In schimb testele se pozitiveaza, deci ovulatie tot e...
Kid, eu astept sa-mi vina acasa miraculosul microscop. Deci, sa ma astept si la esecuri, nu? Asta eram curioasa daca are cineva de aici si daca este multumita. Dar ai pus saliva sau secretie vaginala?
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
Alina Maria spune:
Multumesc fetelor de felicitari !
Locca daca vrei fata trebuie sa faci dragoste in zilele dinainte de ovulatie si nu in ziua ovulatiei . Caci spermatozoizii xx traiesc cateva zile si cei de baietei cateva ore .
Succes in continuare fetelor si va astept la odisee .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
Alina Maria spune:
Haideti mai fetelor ceva mai optimiste nu lasati timpul sa treaca asa fara vesti , mici mari ce conteaza ? ce va mai fac puiutii ?
Mandy e o neastamparata ,
o intreb daca vrea bb.
si spune nu ,
o intreb vrei baietel
spune da ,
vrei fetita
spune da ,
iar eu ii zic : hai mai mami alege si tu unul nu amandoi ![]()
Alina ,Wichard si bb. +5 si Mandy Stephanie 2,6 ani
CamiM spune:
Salut!! In sfarsit ajung si eu sa imi mai bag nasul pe forum ca in ultimele zile am tot tras cu Sofia bolnavioara. Slava cerului acum e bine!!
Fetelor nu va lasam nu plecam niciunde pana nu trecem toate de la aspirante la odisee!! Vedeti ca aveti galerie continua
. Prestatati cand vreti noi asteptam rezultate... pozitive!!
Alina felicitari!!
Irinel tare draguta mai esti tu mereu!
Cami
11+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
PatriciaArdeleanu spune:
Raluca, hai ca luna viitoare va fi cu noroc.
sa stii ca si eu am cam observat lipsa egg white in lunile in care ma gindeam f mult la asta, imi aduc aminte ca si cind incercam sa raman gravida cu Rebecca nu vedeam aproape deloc, in schimb dupa ce am nascut si pina acum de curind cind m-am apucat iarasi, nu lipsea niciodata si cantitate destul de mare. Cred ca mintea noastra ne influenteaza ff mult. luna trecuta am fost atit de stresata si calare pe temperatura bazala, incit graficul mi-a aratat ov in ziua 23 dar eu nu sint convinsa ca a fost.
Luna asta mi-am propus sa nu mai fiu asa si aproape ca uit dimineata sa imi iau temp. sint putin mai degajata, simt asta. cind va fi, va fi.
Am luat si eu putin brinca ursului (o saptamina), si acum nu stiu ce sa zic, daca poate influenta ov mai devreme, ca am vazut mucus inca din ziua 10. mi-am facut si eu teste de ov care cred ca s-au pozitivat ca nu ma pricep (prima data a iesit pala, a doua mai colorat si al 3-lea clar); aseara am mai facut unul (dupa cateva zile de pauza) si a iesit f pal. Stie cineva care e obisnuita cu testele, dupa ovulatie nu mai ies pozitive?? (asa ar fi logic, nu??)daca da, inseamna ca probabi tocmai a fost in timp normal ceea ce ar fi minunat.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Alina Maria spune:
Fetelor eu va tin galerie , haideti ... 

... hai fetele ...

!!!
Patricia poate acum ai mai mult noroc ca ai luat o saptamana din chestiile alea .
Kid va tin sigur la curent cu ce si cum , cand voi afla ce este va anunt .
Mult succes va doresc si va astept la odisee !
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani