Proiect - indemnizatie mamici
Raspunsuri - Pagina 3
Caprioara spune:
A fost o stire ta TV saptamana asta in care erau femei din mai multe partide adunate sa sprijine o asemenea initiativa si ziceau ca vor sa o bage in regim de urgenta. Stie cineva detalii?
Aceasta este stirea:
http://www.tvr.ro/articol.php?id=24494
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
pitzirica30 spune:
S-a mai aflat ceva despre lege?
S-o fi votat?ca am vazut caaltceva ii roade pe politicieni:legea huliganilor pe stadiaone-propusa de Mitica Dragomir si cea a protectiei animalelor,dar a protectiei mamicilor de top?
amironeanu spune:
Tocmai am verificat pe site-ul Senatului, la propunerea b616 (a Laviniei Sandru) s-a primit punctul de vedere negativ al Guvernului. In explicatie se spune acelasi lucru, toti suntem egali si cei cu venituri mici si cei cu venituri mari. Si eu credeam ca avem un guvern de dreapta, nu de stanga . Asta este, mergem inainte.
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Katrinel_80 spune:
Mi se pare bataie de joc!!! Nu am nimic cu etnia roma, nu sunt rasista ... dar parca prea incurajeaza astia toti tiganii sa faca copii si intelectualii.... mai la coada!!!! Cine isi permite sa stea acasa cu copilul si sa piarda atatia bani? Ca si tanar casatorit... cu rate la banca (pentru casa - si tot din vina statului Roman, care ne protejeaza de nu mai poate) si un bebe (care necesita destule fonduri) este foarte greu sa te descurci cu 600+200 ron!!!
Am nervi!!!
amironeanu spune:
ok, asta e politica, asta e politica. Dar nu mi se pare corect ca lasa aceeasi suma de 3 ani Initial era 85% din salarul mediu pe economie, acum mai e putin si este depasita de salarul minim pe economie. Rusine sa le fie!
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
ok, asta e politica, asta e politica. Dar nu mi se pare corect ca lasa aceeasi suma de 3 ani Initial era 85% din salarul mediu pe economie, acum mai e putin si este depasita de salarul minim pe economie. Rusine sa le fie!
Chiar asa! Cum naiba pana la cuantumul fix s-au putut da 85% din salariu si acum nu se mai poate? In conditiile in care salariile au mai crescut, deci au mai crescut proportional si contributiile la bugetele de stat? De aici ar trebui scorminit pentru obtinerea suplimentarii.
Elle