Proiect - indemnizatie mamici
Raspunsuri - Pagina 2
Theiuta spune:
Mda...incurajator.
Poate ca acum, fiind perioada preelectorala...am citit ca a fost adoptat bugetul pe anul viitor si asigurarile au un procent mai mare decit acest an...
Nu stiu ce sa zic...
Mai zicea Lavinia Sandru, in seara aceea la Turcescu, ca aceasta propunere are sustinerea unor femei puternice ale Romaniei si a dat exemplu pe Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Mihaela Tatu...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Ioana75 spune:
Am auzit de la surse mai apropiate de guvernanti ca, daca se va vota o lege de genul asta, va fi aproape de alegeri, nu acum.
PS: mie imi trebuie legea acum, pina la inceputul lui decembrie.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Ioana75 spune:
Propunerea PC-istilor cu 85% din ultimul salariu net avut inainte de nastere a primit aviz pozitiv de la consiliul legislativ. Urmeaza avizele de la guvern si comisia economica.
Theiuta spune:
Mda...Consiliul Legislativ verifica doar daca respectivul proiect intruneste toate conditiile dpdv al intocmirii unui act normativ...Beleaua mare este la Consiliul Economic...acolo a picat si cealalta propunere...a grupului liberal.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
anka.san spune:
Fetele,
Ati mai auzit ceva de proiectul Laviniei Sandru?
Ziarele au inceput sa scrie de contra-oferta Guvernului - cu subventia pt bone. La cat de bramburita e propunerea asta pare praf in ochi (ca sa distraga atentia de la celalalt proiect)....
Anka 30+ Andrei
poze burtik
Ioana75 spune:
Marti a fost inregistrata o noua propunere din partea PNL, b604. Se propune ca cei care au avut in ultimul an anterior nasterii copilului venituri nete de peste 1280 pe luna, sa beneficieze in primul an de CIC de 70% din venitul lunar, si in al doilea an de CIC de 60%.
Laudabila initiativa, dar de ce nu isi unesc fortele partidele sa propuna o singura varianta, pe care sa o sustina corespunzator??? La ce ne folosesc 3 propuneri legislative diferite pe care nu si le sustin suficient?
Ioana75 spune:
A aparut pe site-ul senatului si proiectul de care zicea Lavinia Sandru, b616. Se propune optional: 6 milioane sau 85% din media lunara a veniturilor din ultimele 12 luni.
Proiectul PC-istilor (b481) a primit aviz negativ de la consiliul economic si social: 'indemnizatia pt CIC a devenit, incepind cu 2006, prestatie de asistenta sociala care, potrivit principiilor universalitatii si solidaritatii sociale, se acorda in acelasi cuantum tuturor categoriilor de beneficiari'. Sa nu-i bati?
Elena.2006 spune:
Sa le fie rusine!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi
lenca spune:
se mai stie ceva de proiectul acesta? ca eu trebuie sa nasc prin iunie si poate pana atunci se va schimba ceva .