Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare fetele!

Eu intru mai rar pe la voi dar va citesc mereu si ma bucur sau intristez odata cu reusitele/esecurile voastre. Sa dea DD sa auzim in curand numai de vesti bune cu 2 liniutze. Multa sanatate la toate.

Acuma am intrat sa ii urez MULTA BAFTA lui TEO. Sunt toata numai emotii de cand am aflat ca e internata in spital cu membrane rupte.
HAI TEO

Nu mai am nici eu mult si tot sper sa se grabeasca bebelina ca abia mai rezist si mai ales ca deja e o grasuna.

Va pup pe toate!

Anca 37+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua tutunici!
Zenobia esti tare!Stii sa tii studentii sub control
Teo Hai iubita!De azi vei fi/esti mamicuta cu acte in regula.Doamne ajuta sa fie nasterea usoara ca un fulg si BB sa fie papacios si cuminte,fericit la mami in brate.Si pentru tine si pentru toate o dedicatie din toata inima:
http://www.youtube.com/watch?v=1Pw4Nn99vlU
Felicia
Iyoana,Kora,Ysa,Alexia,Ana-alexia,Alexela,Georgia,Maria,toate toate primiti pupici si de la mine!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am vorbit cu Teo pe la 4 si ceva si nu se dilatase, iar colul era rigid. O pusese moasa sa topaie pe o minge de travaliu. O mai sun pe la 8 sa vad care e starea natiunii. Mai devreme spunea ca se baga la un somnic.

Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Anca, am impresia ca te-am vazut azi pe la 1 jumatate in statie la Piata Romana. Erai cu o bluzita rosie? Daca da, esti o burtica tare draguta. Eu eram in masina, ma duceam la cabinet la T.

Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

teo asteptam cu nerabdare vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Teodorei ii face cezariana astazi, a vrut ea natural dar nu se poate.
Ufff, nu naste nimeni natural cu Tutu sa stiu si eu cum este?
Bafta multa Teo

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Sim da, eu eram pe la 1.30 in statie la Romana in bluzita rosie , ca nu cred ca mai erau multe gravide in statie si in rosu. Merci.

Gata, a nascut TEO. BUN VENIT pe lume bebe Mihnea Andrei, sa fii sanatos si sa iti bucuri parinti toata viata si sa ai o viata fff frumoasa si implinita. Te pupam Teo si refacere grabnica si te asteptam cu drag acasa (pe DC).

Alexia dc vrea Elena si corpul meu eu voi naste natural, sper si iti impartasesc eu detalii, dar mai asteapta un pic ca vad ca bebelina nu se grabeste.

Va pup.

Anca 37+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Teoooo, felicitari, mamico...Bebe Mihnea, bine ai venit pe lume, sa cresti mare, sanatos.Teo, refacere usoara, sanatate multa si abia astept sa intru sa citesc povestea nasterii lui bebe.

Pup toate tutunicile!!!

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by alfa_anca

Gata, a nascut TEO. BUN VENIT pe lume bebe Mihnea Andrei, sa fii sanatos si sa iti bucuri parinti toata viata si sa ai o viata fff frumoasa si implinita. Te pupam Teo si refacere grabnica si te asteptam cu drag acasa (pe DC).

Alexia dc vrea Elena si corpul meu eu voi naste natural, sper si iti impartasesc eu detalii, dar mai asteapta un pic ca vad ca bebelina nu se grabeste.

Va pup.

Anca 37+ Elena

poze

Anca sper sa nasti tu natural, sa-mi povestesti cu detalii tot ce se intampla. Pup fetele. Ce putin mai este!

Teo, felicitari, sa-ti traiasca puiutul sa fie sanatos si refacere rapida

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Alexia si eu sper sa nasc natural.

Zeno cand ai timp sa treci si datele lui bebe Mihnea Andrei nascut azi 17.10.2007 prin cezariana, Apgar 10, 3.900 gr, 52cm.

Anca 37+ Elena

poze

Mergi la inceput