Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Teo....sa iti traiasca comoara, sa fie sanatos.
toate-s pentru tine, sa te faci repede bine.

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Teo, FELICITARI! Refacere usoara! Sper ca bb Mihnea sa fie la fel de cuminte ca in burtica!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

teo, sa-ti traiasca bijuteria , sa fie sanatos ,destept , frumos si toate ursitorele sa-i aduca numai bine , sa ramane un baietel de 10 toata viata
refacere grabnica tie ...

sa vedeti ce am patit azi .. sun sa ma programez la dr.t;cum sun , cum imi raspunde cineva la tel , sa cad din picioare , nu-mi venea sa cred ca mi-a raspuns cineva asa repede .. "noroc" ca vraja n-a tinut decat cateva secunde , caci o voce suava imi spune sa sun dupa ora 16... ce "frumos"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

teo, felicitari ! sa'ti traiasca minunea, sa fie sanatos si papacios, si sa se bucure de tot ce'i mai bun pe lumea asta !

fetelor, am o intrebare. trebuie sa sun la tutu sa ma programeze pt laparo. sa sun la nr pt programari ? sa sun pe nr. dansului (l'am gasit pe pagina dansului) ? care e "procedura corecta" (adica vreau sa si dau de dansul, dar nici nu as vrea sa'l deranjez...)
va rog raspundeti'mi !!!!!!!

va multumesc !

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Teo, FELICITARI! Refacere usoara! Sper ca bebe Mihnea sa fie la fel de cuminte ca in burtica!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Teo, felicitari, sa- va bucurati sanatosi de bebe Mihnea! Ti-am zis eu c-o sa-l astepte cumintel pe dr.T?

Syylviuta , felicitari si tie, sarcina usoara si BB mancacios iti doresc!

Eu v-am citit constant, insa nu v-am mai scris pentru ca nu am vesti bune: sambata seara mi-a venit CM, ceea ce inseamna ca nici a doua IA n-a reusit. Am fost pe fundul butoiului cateva zile si n-am vrut sa stric atmosfera de bucurie de aici. Sotul zice sa nu mai facem nici o procedura, ca mai mult stres aduca, are si el dreptate.

Oricum, partea buna este ca am reusit sa duc acatistul cu numele noastre la Sf. Paraschiva. A fost tare frumos la Iasi, parca tot orasul mirosea a mir si busuioc sfintit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Teo, felicitari!
Sa-ti traisca baietelul si sa-i bucure pe parinti!

Mihnea o viata frumoasa iti doresc!

Mmc_nd imi pare rau! nu prea stiu ce sa zic, da poate ar trebui sa va linistiti o perioada, intrebarea este daca puteti...Te pup si putere multa!

Kora, ma gandesc la tine1

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by Alexa Ioana
fetelor, am o intrebare. trebuie sa sun la tutu sa ma programeze pt laparo. sa sun la nr pt programari ? sa sun pe nr. dansului (l'am gasit pe pagina dansului) ? care e "procedura corecta" (adica vreau sa si dau de dansul, dar nici nu as vrea sa'l deranjez...)
va rog raspundeti'mi !!!!!!!

va multumesc !

Alexa, eu stiu de la fetele care au facut laparo ca le-a programat dl dr, dupa doua sau trei runde de monitorizare. Si le-a programat el la cabinet, in timpul consultatiei. Nu stiu daca programeaza si la telefon, depinde de cazul tau! Succes!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

iyoana, multumesc de raspuns. e mai complicat, ca eu sunt din cluj. am fost in vara la dl. dr., mi'a luat nr de telefon si mi'a zis ca ma programeaza si ma suna, dar n'a mai sunat... acu' mi'a cam ajuns "cutitul la os" - sa zic asa - si nu stiu ce sa fac...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

"Sunt Mihnea Andrei si am venit pe lume azi la 10. N-am ascultat-o pe mami sa ma nasc natural si am ales cezariana, dar si asa am luat un 10! Sunt un grasan de 3.9 kg si 52 cm. Va pupam, Teo mamica fericita si puiutul ei."

Scuze de intarziere, am fost in parc cu gandacul.
Teo, felicitari!

Sim si Stefan (25.08.2007)
www.flickr.com/photos/15009148@N07/with/1569100286/" target="_blank">Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput