Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

nu am facut test postcoital. sa vedem ce imi da tutnaru sa fac. dar daca fac test postcoital si e ceva in neregula exista tratament ? am facut doar la tutu doua monitorizari. acum nu stiu ce va urma. l-am sunat sa ii spun ca nu au aparut cele 2 liniute sa vedem ce facem luna asta si nu raspunde. incerc mai tarziu. va pup si astept vesti bune macar de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hellooo.. hellooo..
vreau sa va intreb,daca stiti cat costa o ecografie testiculara , la iosup ..????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Ysa26 ti-a spus doc. Tutu sa faci laparo?

Am si eu o intrebare, sper sa nu radeti de mine: Cand faceti monitorizari trebuie sa "prestati" doar atunci cand sunteti la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

ponei, iti va spune dr.T cand sa prestati, asteptati indicatiile lui si repectati-le intocmai, altfel se supara.

anaconda2, bine ai venit printre noi. Primele 10 mesaje postate pe acest forum sunt moderate, adica monitorizate de moderatori. Si pe celelalte 2 le-ai postat ca subiect separat, insa deocamdata eu una nu le-am putut vedea pentru ca nu sunt moderate inca.

georgia_c, eu am platit 100 RON echo la san la Iosup - asta ca sa-ti faci o idee. Mai bine suni la numarul de programari, ca asistenta dumnealui este foarte draguta si poti afla exact. Nu stiu exact de ce vrei la dr. Iosup, dar daca echo are legatura cu ceva parametri din spermograma, mai bine mergi direct la un urolog care are si echograf(dr. Matei ni l-a recomandat pe dr. Calomfirescu, foarte fain).

fetele si o saptamana frumoasa va doresc, nu ca vremea de afara!

Mergi la inceput

multam mmc_nd
un pic de istoric .... am fost sambata la dr matei , caci atunci cand sotulica si-a facut spermograma eu nu eram in tara , iar soul meu e un tip mai mutulica , el se tureaza doar cand se emerveaza ; i-a recomandat sa mearga la dr ciurel (urolog),am fost ... am facut si analizele care i le-a indicat(hormonale -->parametrii normali), si tot dr ciurel i-a indicat sa faca o spermocultura cu masaj prostatic, care e de mai mare acuratete ... da' ce zici tu .. mai reusim sa-l prindem ??.. nope .. si atunci dr matei , ne-a trimis la dr iosup , la eco , sa vada daca nu e totusi un varicocel ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ponei

Ysa26 ti-a spus doc. Tutu sa faci laparo?

Am si eu o intrebare, sper sa nu radeti de mine: Cand faceti monitorizari trebuie sa "prestati" doar atunci cand sunteti la ovulatie?

ponei o sa-ti spuna dr t ce si cum ..caci e de dorit ca sperma sa fie de o anume calitate, si atunci s-ar putea sa-ti indice 1 zi de "post".. asa am tot citit si eu , insa io cred ca nu strica sa-l intrebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_grigore spune:

Dragele mele, eu va urmaresc de vre-un an de zile, de la voi am aflat despre Tutunaru si tot voi m-ati convins sa merg la el, pentru ca vorbiti numai la superlativ despre el. Insa cum ramane cu rezultatele lui in ceea ce priveste FIV? Cum ramane cu laboratorul IDS pe care il recomanda el, pentru ca acolo este d.na dr. Matei, care da rezultate gresite la spermograme? Eu sunt deja convinsa ca e o mare prosteala, exemple ca nu reuseste nimic sunt (KoraPop, Madlen, Husky, Ana_p, Ladyxe, Veret) pentru ca se merge pe ideea ca oamenii care ajung la FIV sunt atat de diperati incat nu se mai uita la bani, la timp, vor doar sa reuseseaca si pentru asta sunt dispusi la orice. In afara de ceea ce face cu fetele pe care le ajuta sa ramana insarcinate pe cale naturala (incontestabil, din nou sunt n exemple de reusita), altceva ......nu face nimic. Pacat ca sunt atatea dintre voi care va puneti sperante in el, eu una am renuntat.

Mergi la inceput

ralu_grigore
de cand esti pacienta dr t, si ce te face sa spui ca e o mare prosteala ?.. nu ma intelege gresit , doar vreau sa ma informez despre dr t , pt ca eu sunt de ff putina vreme pacienta dumnealui , si nu vreau nici sa il laud nici sa il critic .. doar vreau sa fiu tratata cu maximum de profesionalism ..
plus ca sunt direct interesata de "rezultate proaste " dr matei .. ca na ..doar toate acolo mergem cu sotii, nu ?

ca sa nu iritam spiritele , eu prefer sa-mi dai pm , daca e ok si pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by ralu_grigore

Dragele mele, eu va urmaresc de vre-un an de zile, de la voi am aflat despre Tutunaru si tot voi m-ati convins sa merg la el, pentru ca vorbiti numai la superlativ despre el. Insa cum ramane cu rezultatele lui in ceea ce priveste FIV? Cum ramane cu laboratorul IDS pe care il recomanda el, pentru ca acolo este d.na dr. Matei, care da rezultate gresite la spermograme? Eu sunt deja convinsa ca e o mare prosteala, exemple ca nu reuseste nimic sunt (KoraPop, Madlen, Husky, Ana_p, Ladyxe, Veret) pentru ca se merge pe ideea ca oamenii care ajung la FIV sunt atat de diperati incat nu se mai uita la bani, la timp, vor doar sa reuseseaca si pentru asta sunt dispusi la orice. In afara de ceea ce face cu fetele pe care le ajuta sa ramana insarcinate pe cale naturala (incontestabil, din nou sunt n exemple de reusita), altceva ......nu face nimic. Pacat ca sunt atatea dintre voi care va puneti sperante in el, eu una am renuntat.

Draga mea,
Fara a dori sa intru in polemici inutile, vreau sa-ti spun cateva lucruri:
-daca tu nu ai avut rezultate sau rabdare, nu inseamna ca dr.T e incompetent; a fost alegerea ta sa renunti.
-daca nu exista inca reusite care sa produca valva pe acest forum, nu inseamna ca dr.T nu are, ci doar ca nu TOATE pacientele sale scriu aici.
-nu este cazul sa emiti judecati, pt. ca le jignesti pe fetele care chiar si-au pus speranta in acest medic, modul in care pui tu problema suna ceva de genul "eu sunt mai desteapta ca am renuntat" si nu este corect.
In ce priveste FIV-ul, stim toate care este rata de reusita...nu toate au, din pacate, norocul sa reuseasca din prima.
Si ca incheiere vreau sa-ti spun ca eu sunt o FOSTA pacienta a dr.T, am renuntat la el din cu totul alte motive, dar DUPA ce AM reusit sa am o sarcina dupa ce muuuulti ani nimeni nu-mi dadea nicio sansa.
Iti multumesc ca ai citit (sper) parerea mea si sper sa nu te supere faptul ca nu coincide cu parerea ta!

Pup toate tutunicile!

Valentina 32+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Cu siguranta am sa ascult si am sa fac tot ce imi spune dr. doar ca eram curioasa ce si cum.

Sunt pcienta dr. tutu. de peste 1 an de zile si tot mi se pare ciudat fiind barbat si mai ales sa-mi spuna cand si cum sa prestez. Din cauza asta eram curioasa sa vad cum a fost la voi. Pupici

Mergi la inceput