Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele ! Sunt de 2 luni pacienta dr T , deci apoximativ mai noua printre voi... Deja 2 randuri de monitorizari , in general sunt ok ... Foliculi,ovulatie,ok . Acum mi-a dat sa iau 10 zile cate 2 utrogestan,seara ! Cum sa le iau fetelor , ca nu mi-a zis!? oral sau pe cale vaginala ? La ultima monitorizare a vazut ca am ovulat , in schimb a mai vazut un "chist plin cu sange" , care cu 3 zile in urma nu era !! n-a avut timp sa-mi explice ..! de asta mi-a dat utrogestan . Sa fie....ceva de bine ?? astept un raspuns urgent de la voi ! va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna Maria,

Am citit ca ai facut laparoscopie si ai aderente.
Ce a zis dr le-a rezolvat?
SI eu am facut laparo tot la Elias la alt medic si am avut tr stanga prinsa in aderente iar el mi-a spus ca e rezolvat.
De aceea vreau si parerea ta.
Multumesc mult.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor mi-am facut sperante degeaba. au venit rusii asa ca inca o luna a mai trecut fara rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

O saptamana plina de iubire si vesti bune va doresc!!!
Rocsy imi pare rau, cunosc aceasta dezamagire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

azi il sun pe tutu sa vedem ce va urma luna asta. poate o alta monitorizare. ar fi a treia . deja eu nu mai am rabdare cu monitorizarile as vrea sa fac laparoscopie sa vad de ce nu raman. ceva trebuie sa fie. nu se poate sa nu am nimic si sa nu raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ysa ce faci? Ai inceput protocolul pentru FIV? Succes mult si Doamne ajuta!

Kora, ma gandesc la tine, fata draga, sper sa dea rezultatul dorit stimularea! Doamne ajuta! Asteptam vesti de la tine!

O saptamana frumoasa tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Buna fetele,

Multumesc mult pentru raspuns.

Astept totusi cu mari emotii luna viitoare.

Puteti sa-mi spuneti si mie dupa cate luni de monitorizari o sa-mi dea sa fac analize?
(sper sa nu fie nevoie, dar macar sa stiu) Sau ce urmeaza dupa monitorizari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

rocsy, poate ai scris si mi-a scapat. test postcoital ati facut? e si asta una dintre cauze cand totul este perfect si nu se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Ponei in cazul meu nu mi-a cerut sa fac analize, am urmat cele 3 luni de monitorizare si m-am programat pt laparo.Eu mi-am facut analize de la mine putere.Iti doresc succes si astept numai vesti bune!!!
Iyoana nu am inceput inca, peste vreo 2 saptamani, mai am de asteptat. O sa va tin la curent cand voi incepe cu toate detaliile.
Va ofer cate o pt fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Am lasat si eu 2 mesaje zilele astea , dar vad ca nu-mi raspunde nimeni....

Mergi la inceput