ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 17
aerlilian spune:
Boo ,wellcome!!! Chiar ne-ai lipsit!Ti-am spus ca ti-am revazut pozele de la nunta si am ajuns la concluzia ca ai fost cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o eu vreodata?Ai sa vezi ca vei fi si cea mai frumoasa graviduta si cea mai frumoasa mamica.Taticul tau este...sau doar seamana cu...???

unducthable spune:
iau si eu
Ca cu D3
Acid Folic cu B6 cu B12
Omega
beau ceaiurile
si tin cat pot dieta
depresie nu am acuma , doar ma doare capul un pic dar cred ca de fapt este de la stres, pentru ca am foarte mult de lucru la servici
am mancat acuma la cantina mamaliga cu ciulama , asta nu tine de dieta , dar am facut prima fiola, am intrat in tratament cu injectii
ciol spune:
Hera 25, mersi mult pr raspuns
ma bucur ca te-ai simtit bine, si eu ma simt bine dupa a doua injectie, chiar nu sint bufeuri sau dureri.......sper sa am si eu norocul ca tine sa nu ma simt rau de tot.
eu fac a 3 -a injectie pe 05 noe......si vorba ta daca am bufeuri tocmai bine cu frigul de afara.
da-mi si mie te rog regimul alimentar pt endo, te rog frumos.
si eu am ineceput sa mananc mai multe legume si fructe dar as vrea sa-mi dai tu regimul pe care il tii. eu iau omega 3 si echinaceea pt imunitate.

te rog frumos
unducthable spune:
Ciol si eu am primit de la fete , regimul endometriozic, daca vrei ti-l dau eu .
imi spui
si eu am gandit dintotdeauna ca in mod sigur voi fii mama , cred in Dumnezeu si asa am simtit , ca El mi-a pastrat pentru mine, pentru noi , cel putin un copilas, altfel nu ma bagam la investigatii si la nimic , stateam cu anii , plangeam si ziceam ca nu am noroc in viata
legat de starile prin care trecem unele dintre noi, sunt stari care nu le poti controla, dar din moment ce sunt la servici si chiar ieri am mai dat si un examen , inseamna ca fac tot ce pot eu sa ma abtin , tot ce pot
Diana
mada23 spune:
Ancaoradea...
uneori lucrurile nu functioneaza asa cum am vrea noi, dar trebuie sa avem credinta ca intr-o zi va iesi si soarele pe strada noastra.Trebuie sa avem rabdare,stiu ca ne intrebam cat sa mai rezistam ,dar orice zi e o noua incercare si vom reusi.
Cineva acolo sus ne iubeste , doar ca inca nu ne-a venit randul.Toate la randul lor.
Diana..multam pentru dedicatie, frumoasa melodie.
Ciol.. foarte bine ca nu ai nici un simptom, nu sunt placute de loc. Poate ai organismul mai rezistent sau poate inecep mai tarziu.La mine au inceput de la a 2-a injectie.
Boo...bine ai revenit din tari calde, iti tin pumnii!
Liliana...ma rog sa-ti fie bine.Sanatate multa!
Lucia... unde esti? ne lipsesti, nici o zi fara tine.
Pupici multi pentru cele mai dulci fetitze de aici!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
andreeaiosif spune:
imediat dupa laparo nu se ramane pentru ca totul e inflamat, e totusi o operatie, o interventie. nu iti pierde speranta!
eu am ramas la 11 luni dupa laparo, natural, cu endometrioza veche de tot. la laparo imi spusese ca am avut ff multe aderente de la o operatie veche, ca mi le-a curatat dar sa nu sper prea mult, ca probabil o sa ajung la fiv pentru ca am o singura trompa... eu am sperat si am reusit, am un baietel iubit de 1,5 luni.
va pup si nu va pierdeti speranta!
andreea
Boo spune:
Aerlilian 

multumesc muuuuult de tot !!! Esti tare draguta !!!
M-ai facut sa ma simt un pic mai bine, ca sunt tare deprimata azi.
Ma doare burta de cateva zile de abia stau pe scaun, nu stiu ce naiba am. Dimineata m-a apucat si plansul, nu mai suport sa ma doara asa tot timpul cate ceva. Si in fiecare luna e alta durere, asta parca sa nu ma plisctisesc. Acum ma doare altfel decat luna trecuta. Undeva jos de tot, la mijloc. Nici nu stiu ce sa iau. Un antiinflamator ?
Ciol la mine toata nebunia cred ca a inceput dupa a 2-a injectie din cate imi aduc aminte. Dar poate scapi, cine stie. Tin pumnii!!
Va pupic pe toate !
Hera25 spune:
Ciol eu in special nu mai mananc deloc carne de porc si de vita.
Mananc numai carne de pui si peste oceanic. Mananc f multe fructe, legume, multe salate ( de rosii cu castraveti si ceapa, salata verde,varza). Fara dulciuri, fara paine, fara cafea. Insa nu am scos din alimentatia mea produsele lactate. Mananc branza si beau lapte si iaurturi, iar din cand in cand mai mananc cate un ou.
Deci nu tin un regim f exigent.
Nu mai mananc tot felul de prostii, cum ar fi chips-uri sau biscuiti sau ciocolate, chestii care stiu sigur ca sunt facute cu E-uri.
Deci cam asta e regimul.
Si mult sport, de fapt de 3 ori pe saptamana.
Si am luat in timpul asta Ca cu D3. Iar cand voi avea cam 40 de zile dupa ultima injectie voi lua mai multe. As vrea sa iau gel cu aloe vera, vitaminele Centrum, capsule de ulei de primula si omega 3.Si cam atat.
Si trebuie sa ai un moral foarte ridicat, sa fii vesela tot timpul. Fii fericita ca vei reusi, doar ca trebuie sa mai ai putina rabdare.
Si nu in ultimul rand ma rog lui Dumnezeu pt a-mi darui un copil.
Si cam asta e tot ce fac eu ...
Ai gija de tine si totul va fi bine.

unducthable spune:
si mie mi-a spus doctorul ca nu se ramane din prima luna de laparo pentru ca pe unde s-a ars tesutul, au rams cicatrici , si trebuie sa se regenereze acolo, sa se vindece
nu voi uita niciodata cum eram proaspat operata, am intrat aici si cateva fete imediat mi-au trimis pe e-mail regimul enodometriozic , fetelor va multumesc mult, mi-ati luminat viata in acele momente , de la voi am luat putere ,
imediat fetelor, cele care mi-ati trimis dieta, am facut conspect si am inceput sa scot din alimentatie asa incat a ramas pui, peste , fructe legume , numai graham, chifla de taratze, v-am spus ca am scapat de constipatie si am facut talie ... :))) , si am luat si naturistele indicate de voi , am incredere deplina in doctor , in sot , in familie si in voi, ce sfaturi mi-ati dat pe privat si in public , m-au ajutat enorm ; deja am terminat ulei de primula , acuma iau ce am zis mai sus ca iau , incet si pe rand ca nu se poate totul o data , si omega e buna si asa mai departe , plus o vitamina C pe zi ajuta mult la imunitate , dar toate astea sunt scrise in materialele trimise de fete pe e-mail si la multumesc mult
datorita dietei, sunt sigura ca organismul meu mi-a multumit :)))
deci am de gand sa continui cu dieta , dar pentru ca acuma fac si injectii , o sa mai mananc si niste lactate cum e iaurtul d eexemplul si cum am mancat azi o ciulama ..., ceva in plus
diana