ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

unducthable, mersi mult

chiar te rog sa-mi dai si mie regimul

mi la- dat si hera25 si poate combin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo imi pare tare rau ca te doare. Stiu cat de nervant este sa te doara asa tot timpul, ba una ba alta. Hai capul sus si o sa fie si bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua dragelor!
Ioana
Panseluta e bun ceaiul de cretisoara pentru noi.Uite aici:efect astringent si antispastic.Tratamentul tulburarilor de menstruatie,menopauza(deci si la dipherelyne),menstre neregulate,leucoree.Pentru curatarea sangelui,tratamentul inflamatiilor si infectiilor genitale.
Diana mai da-le incolo de chitari.Cauta lucruri care intr-adevar sa-ti faca bine,lasa plansul ca nu rezolvi nimic cu el.Stiu ca e greu,dar trebuie sa te tii tare si "sa sari" intr-o parte daca te prind depresiile "de picior".In perioada asta de la multe nimicuri iti va sari mustarul,iar acolo unde nu te vei putea descarca te vei simti frustata si poate o sa-ti vina sa plangi.Evita tot ce iti poate aduce neplaceri,tot ce poti.Noi stim cum e.Nu esti singura.
Boo imi pare enorm de rau ca ai dureri,de toate natiile,mereu,oricand...stiu.Tocmai am trecut azi prin niste chestii de cand am mers la toilet pentru prima oara,de ziceai ca ma transformez asa de rau ma durea.Si asta numai un biet pipilica mi-a provocat.Daca luna asta nu reusim sa prindem barza sun pe dl dr T si ma vait pana i se face mila de mina si ma programeaza la laparo.Glumesc desigur.Eu sunt gresita.Trebuia sa-l sun de mult si sa-i spun ce se intampla,ca ma rezolva dansul.Asa ca dragul meu Boosor compatimesc cu tine la modul cel mai serios
Gabitaaaa fata optimista dar de un realism in starea cea mai pura posibila.Ma rog lui DD sa reusesti in viata,sa fii iubita si fericita si binecuvantata.Multumesc de telefon.Si sa nu mai dispari nemotivat.Concediu excelent!
Mada m-ai cautat?Acum nu mai scapati de mine.Va trimit un mesaj de intindere cosmica.Realizati cat sunteti de deosebite si de frumoase fiecare in parte?
Anca pana nu apar uratii in chilotei mai speram.Si oricum suntem destul de nebune sa speram in fiecare luna atrase de miracolul maternitatii ca fluturii de noapte de lumina.Si uite cate fete dragi nu si-au ars aripioarele si sunt gravidute sau mamici
Lilisor
Aerlilian,Ciol,Hera,Zenobia,Ginamaria,Andreeaiosif,Turturica,Pusichet....tuturor mii de pupici!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu frumos tare . Daca vrei te mai sun sa te scot din butoi . Uite ce frumos scri despre mine . Oricum si eu am depresii dar nu le vedeti voi . De cate ori merg la doctor la control cu tot felul de ganduri ipohondre....daca asta, daca astalalta....ca sa exprim asa... Totul este sa ridicam capul din nisip si sa privim cerul...este nesfarsit si atat de frumos . Si mai este ceva, acolo sus este ceva, cineva, oricum i se spune care sigur ne are in grija lui si stie ce face cu noi. Priviti cerul si o sa vedeti ce mult ne iubeste pe fiecare in parte.
Boo la fel, priveste cerul, o floare, un pom. I-al in brate si cere-i sa imparta cu tine energia lui pozitiva. O sa vezi ca o sa fie mai bine.
Va pup pe toate si mai ales pe Zeno, ce faci iubita?

Mergi la inceput

Gabita mie nu bataie pentru depresii.Mie bataie ca nu vin la Bucuresti.Las ca nu esti ipohondra.Asa am fi trimise toate la aia cu capu'.Daca stai sa te gandesti ce ar fi mai rau?
Dedicatie pentru toate.Eu am luat-o razna cu elAuzi Diana?
http://www.youtube.com/watch?v=4tcn49zHLt0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, dragele mele prietene!

Apar si eu sa va spun ca sunt mutata, aproape aranjata si foarte fericita ca in sfarsit avem casuta noastra! Si stiti ceva? Ieri a venit si mobila fetei…zici ca e o camera de papusi, asa de micutze sunt toate!…Sper ca nu va intristeaza ca va spun toate astea, dar tot voi ati ramas baza si sprijinul meu, cu voi simt nevoia sa impart aceste momente!…
Liliana, felicitari din suflet pentru punctuletul de 6 mm si tin pumnii sa se “arate” si cel de-al doilea! Stai cuminte in patutz si mai ales pastreaza-ti speranta! D-zeu a facut o mica minune, tot EL va avea in continuare grija de voi!
Boo, bine ai venit! Incepusem sa cred ca ai emigrat!…Imi pare tare rau sa aud ca tot cu durerile te lupti. Incearca un antiinflamator, n-are ce sa-ti faca rau!
Ralu, tu ce faci??? Pana la urma ne vedem sau nu?….
Lucia, draga mea draga, imi pare atat de bine sa te vad iar la subiectul nostru!…Si o sa ma bucur si mai mult cand o sa anunti ca te-ai programat pentru laparo! Ca altfel vin si te iau de urechi! Ce astepti??? A, stiu: vrei sa apuc eu sa nasc, sa poti veni in vizita, nu?…
Gabitu, ai iesit si tu din ascunzatoare! Tot au intrebat fetele de tine….Nu ne mai spui care sunt planurile?…Oricum, ma bucur ca te concentrezi pe partea frumoasa a vietii, chiar daca mai exista si momente mai ….gri…
Eu am intrat in saptamana 36…Inca merg la birou…Urmeaza curand ultima ecografie de sarcina….si tot nu-mi vine sa cred! Minunea mea inca nu s-a intors, deci mai asteptam…inca nu stiu cum voi naste…
Cineva intreba de ceaiul de cretisoara - eu stiu ca e bun, e progesteronic, parca…asa ca eu una l-as bea doar dupa ovulatie pentru ca din cate stiu eu progesteronul inainte de ovulatie va avea drept rezultat inhibarea acesteia.
Imi pare tare rau ca nu pot fi mai des langa voi cu sfaturi si pareri sau macar cu o incurajare…serviciul e de vina, plus o noua politica interna de folosire a internetului….nu vreti sa stiti! Dar va citesc si imi veti fi mereu aproape de suflet! O sa incerc sa mai intru de cate ori pot…Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

AdelamariaaaaNu da!N-ai voie safaci efortSa stapaniti cuibusorul fericiti sa va aduca numai bucurii si pace!Sa-i mai ...eu ... pe sefii tainu zic undeca te tin departe de noi si auzi tu?N-ar trebui sa fi in prenatal?Sau crezi ca iti ridica cineva statuie?
Ai vazut fata desteapta de ce nu vin?Ai gasit singura raspunsul
Pupam burtica telepatic,ca efectiv numa tati beneficiaza
Ai grija de tine!Ralu mai apare mai dispare.E ca licuriciul
Ma retrag la dormitoare.Ca sa calmez furiile.Dar te/va mai asteptam
KISSES

Mergi la inceput

Adelamaria ce repede trece timpul... Gata, gata sa va vedeti, voi cu licuricul din burtica. Da am aparut. Plec o saptamana dar dupa aia promit sa nu mai dispar atat timp. Am fost plecata multa vreme....
Pupici si ai grija de tine, de voi

Mergi la inceput

Lucialu au trecut furiile? Sper ca da, daca nu ia o palinca si te culci.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Boo off si tu ai dureri,poti lua linistita antiinflamatori,cind mergi la dr.,astept sa iei startul pt fiv-ul norocos,numai bine

Mada Ginamaria sinteti niste dragalase
Lucia amica mia ...
Adelamaria
Monica acum am vazut ca vei avea o fetita,ce ma bucur,mai ales pt echo OK,numai bine
Zenobia Turturica voi ce mai faceti,de ce numai dati nici un semn,nimic...
Ylariiii!!! ce faci,unde esti,esti bine?
Gabitu ma bucur ca ai aparut,unde mergi in acest rest de concediu?
Ioana
Ralu cum esti... ???
...eu sint cumintica la pat si astept urmatoarea vizita...

Numai bine tuturor,fara nici o exceptie chiar daca nu am scris un mesaj pt fiecare in parte...

Mergi la inceput