ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Boo bine ai revenit,sa iei startul pt fiv-ul norocos
Lucia

Boo,fetelor... asa e nu am mai scris deoarece nici nu stiam ce sa scriu..am avut o perioada urata cu dureri si sangerari...si o mare frica...azi am fost la control si pare OK... am un bebelus de 6 mm cu activitate cardiaca si inca un puncticel de embrion in celalalt sac gestational,dar fara act.card.,poate pt ca e prea mic...cel putin sper...altceva...ma oup cu statul la pat si caut case de cumparat pe netNumai bine tuturor...

Diana si eu am ascultat de ce plang chitarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

LILIANA 6 mm?ce mare a crescut............FELICITARI........va fi bine ai sa vezi DD ne iubeste tare si trebuie sa ne ajuta..uite un buchetel ca sa iti miroase frumos in casa
BOO mi-a fost dor de tine............bine ai revenit.........uite si tie ti-am luat un buchetel
DIANA super melodia asta..........m-a binedispus
toate fetele fara nici o exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Fetelor, stiti cumva daca in cazul nostru ceaiul de cretisoara e indicat? Ma gandesc sa il iau dar nu stiu daca e estrogenic sau nu.Din ce am citit pe la alte teme nu m-am lamurit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Panseluta in primul rand bine ai venit! Eu am auzit ca ceaiul de cretisoara e bun pentru fixarea sarcinii si nu am auzit sa fie estrogenic. Din cate stiu nu e contraindicat in endometrioza, dar asta e doar parerea mea, poate fetele stiu mai multe!
LilianaFi ma bucur enorm pentru vestile bune, celalalt bebe sigur e prea mic! Spor la cautat casuta!
Boo bine ai revenit de peste mari si tari iubita! Cat despre intalneala o punem cum sa nu, abia astept sa ne revedem!
Lucialu i-mi pare rau ca nu te-ai simtit bine zilele trecute, dar lasa ca o sa reusesti candva si o sa uiti de toate durerile.
Alexia28 ma bucur ca am vorbit la telefon, sper ca sunteti bine amandoua, va pupic dulce!

Fete dragi, mai avem o graviduta fericita printre noi!! Am tot asteptat sa-si scrie ea povestea si o mai astept, dar vreau sa va spun ca are deja un bebe si acum il asteapta pe al doilea. Si e o mamica cu endometrioza, deci se poate si de doua ori, la diferenta de cativa ani! FELICITARI ELBI !!! Nu am mai rezistat sa tin ascuns, sper ca ma ierti iubita!! Poate va mai amintiti de ea din capitolele de anul trecut, iar cum a reusit sper ca ne va spune chiar ea!! Felicitari ELBI !!! SARCINA USOARA!!

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

buna fetele mele dragi,

Liliana , ma bucur ca esti bine cu bebe

deci ce mai,

cu tratamentul , am intrat intr-o perioada in care imi vine sa bat pe toata lumea ,sa ma ierte Dumnezeu , ca nici eu nu ma mai pot suferi

de ce plange Diana ? nu ..., mai bine de ce plang chitarele ? ...
http://www.youtube.com/watch?v=wvXpYDWfY6k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Fetelor, simt ca-mi vine cm si ca ma cuprinde disperarea.Aveam sperante mari luna asta, imediat dupa laparoscopie, cu endometrioza curatata, folicul monitorizat, utrogestan. Am facut totul ca la carte, de ce nu-mi iese??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

lucialu mersi mult

fetelor am facut a doua injectie lunea trecuta pe 08, dar deocamdata nu simt nimic......nu am bufeuri, nici dureri de cap nimic...........creddeti ca mai incolo se va intampla sau cand, la voi cum a fost? raspundeti-mi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

eu am facut prima injectie Duminica si nu am dureri, s-a oprit CM , am o greata permanenta , si o stare cam la limita ..., in rest inca nu am bufeuri , inca nu ma doare capul

am pofta de mancare , dar cand greata e prea mare , nu mai am pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

quote:
Originally posted by lucialu

Booooo!!! ai revenit!!!
Ma bucur mult!Si mie mi-a fost dor de tine,dar ma bucur ca nu ai mai intrat si ti-ai reincarcat bateriile.Asa ca esti cu forte proaspete si pentru ce te pregatesti si pentru noi.Sper ca poti sa le aduci si pe Gabita,Adelamaria si Jubica si nu numai, aici.Poate li se face pofta

Salutare fetelor.
Lucialu dupa cum vezi mi s-a facut pofta . Dupa o lunga perioada de lipsa am revenit. Pentru putin.... plec in concediu . Le pup dulce pe toate gravidutele si le pus "si mai dulce" pe fetele care se lupta cu endo si cu dorinta de a avea un bebe.
Boo tin pumnii sa sti
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ciol eu m-am simtit un pic mai rau dupa ce am facut a 3 a injectie, cam la 2 saptamani. Am avut cateva dureri de cap crunte, dar au trecut. Bufeuri am avut de vreo cateva ori asa dar cand era cald afara, acum e ok din punctul asta de vedere. In schimb, problema pe care o am eu este ca nu mai dorm asa de mult cum dormeam inainte. Acum ma culc tarziu si ma scol devreme. De ex, aseara m-am culcat la 0.30 si m-am trezit la 6.38. Efectiv nu am mai putut dormi. Eu care la 8 si ceva deabia ma trezeam sa plek la serv, si ma culcam la 22.00. Si dormeam lemn. In rest sunt ok. Nici nu ma asteptam sa trec asa de bine peste perioada asta. Si incerc sa ma temperez nervos. Ma mai apuca cateodata niste nervi, dar zic ca nu are rost ca imi fac mie rau si asa ca ma calmez.
In depresii nu prea am cazut....
Cu moralul sunt foarte bine. Sunt sigura ca ma voi vindeca si ca Dumnezeu imi va darui coilul mult visat.
Am 24 de zile de la ultima injectie.
Asa ca ce a fost greu a trecut. Mai e putin.
Tin si regimul alimentar pt endo, iau si vitamine, Ca, merg si la aerobic.
Asa ca totul va fi bine fetelor.
Sa aveti incredere ca Dumnezeu ne va binecuvanta pe toate cu un bebe.
Va pup.

Mergi la inceput