ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 12
ralu_t spune:
salut dragele mele
vad ca va delectati cu tot felul de produse culinare, cu efectele lor secundare
...
ei bine, eu abia pot sa mananc cate ceva in timpul zilei
, numai seara un pic ...si tot am luat 2 kg dupa ce erau deja unele in plus acolo stocate care ma gandeam ca-s suficiente sa-i tine de cald lui bb la iarna
ma strang toti blugii
, la baie...mai rar
, ma simt tot timpul ametita
si vreau si eu sa ma mai iubesc cu sotul
si sa am energie sa fac si altceva decat sa dorm 12-13 ore pe noapte la mine-n pat si vreo alte 8 ore pe la serviciu![]()
acestea fiind zise sotul tocmai a ramas fara permis vreo 3 luni asa, ca a fost vitezoman
, si eu sunt si soferul familiei, va dati seama ce bine imi e, mai ales ca maine plecam la munte sa schimbam aerul cica-desi senzatia mea e ca voi schimba doar patul
monica
felicitari draga mea, sa ai o fetita sanatoasa. alegerea numelui e partea cea mai frumoasa. eu nume de fata stiu, de baiat mai greu. succes!
ioana...bai, nu-mi vine sa cred cat tupeu au avut oamenii aia, merita sa mergi in emisiunea respectiva sa faci misto de ei, practic sa raspunzi cu aceeasi moneda. off...si intrebarile astea ridica audienta?
ysasucces sa mearga totul bine la fiv, si de craciun sa fii o
radioasa
fetelor, nu mai stie nimeni nimic de ylari?
boo te mai intorci sau ai emigrat?
va pup pe toate, fara exceptie
ralu
a venit toamna...cu un bebe!!!
7+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
Ralu,
mai bine sa am pe bebe in burta si sa imi fie somn , decat sa mananc intr-una si sa umblu cu candela prin casa ... 

daca dormi asa mult, vezi ce faci la volan !!! 
YSA , sa te ajute Dumnezeu la FIV , sa vina BEBE !
Diana cu candela
andreeaiosif spune:
despre dr cezara bucur pot sa va spun ca eu am avut mare incredere in dansa, si mi-e mi-a facut impresie buna initial, dar stiti cum este... impresiile ca impresiile, faptele conteaza!
imediat dupa ce s-a descopterit, la insistentele mamei mele, printr-o radiografie abdominala simpla, faptul ca eu am un corp strain in burta dupa cezariana, dr bucur incerca sa il convinga pe sotul meu (prin telefon, deoarece imediat dupa operatie, mai precis a doua zi dupa cezariana dansa plecase la Paris, ce conta ca mie imi era din ce in ce mai rau???)ca e un corp strain uitat de la o alta operatie anterioara, de acum 14 ani!!! cu care am trait bine mersi pana acum. deci... la limita penibilului!
eu inteleg ca orice argument este bun ca sa iti salvezi pielea, dar statutul de medic trebuie respectat si un asemenea comportament nu mi se pare ca este adecvat.
daca mai vreti detalii eu va dau.
important pentru voi este sa retineti ca am ramas insarcinata natural, chit ca am endometrioza
andreea
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
I-mi pare rau ca nu prea a-ti avut ce vedea aseara, desi eu va spusesem sa va uitati. Voiam sa vedeti cateva feluri de mancare foarte sanatoase, tocmai pentru ca erau doar putin fierte intr-un sos bun. Era si mancare vegetariana si manacare cu pui si cu vita, deci pentru taote gusturile, insa daca Tushin nu a mai vrut sa participe, nu a avut cine sa explice ce mananca acolo (bucatarul nostru stie lb. romana dar nu foarte bine), dar nu ca sotul meu care e de 17 ani in Romania. Acum mi-a mai trecut supararea, dar aseara eram negri.
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
aerlilian spune:
Dragalaselor,am intrat sa va salut,sa va spun ca maine plec la Mangalia,asa ca mai vorbim abia duminica seara.
Diana si eu am programat weekendul viitor pentru munte in zona Bran-Moeciu.Ia sa-mi dai mataluta amanunte,da?Pup cu mult drag toate fetele!!!
ginamaria spune:
IOANATUGS pana la urma important e ca scopul a fost atins,v-ati facut reclama acum ca emisiunea e proasta nu e vina voastra.Am incercat si eu cu sotul meu sa sa ma uit dar cand a aprut mihai constantinescu ni s-a facut rau si am schimbat.....
LUCIALU ai drepate astept cuminte.Am zis ca nu mai intru pe forum ca numai ma face nerabdatoare dar sa stii ca nu pot sta departe de voi...........dar incerc sa fiu cat mai detasata si cat mai linistita..............simtome nu am deloc asa ca......astept....doar ca e f.greu.
ANDREEAIOSIF e inadmisibil ce ti s-a intamplat dar din pacate nu avem ce face....decat sa existe astfel de forumuri si sa ne informam cat mai bine inainte sa mergem la un medic....ca vezi tu ca cu colegiul medicilor nu ai ce sa te pui.........
ginamaria spune:
ralu t,diana,aerlilian,ioana,monica,ysa.mada,liliana,boo,lucialu,ioanatugs,TOATE FETELE,,,,,,,,,,,,,,,VA MULTUMESC CA EXISTATI..............

Ioanatugs spune:
Ginamaria asa e, ai dreptate!
Andreeaiosif felicitari iubita! Nu-mi vine sa cred ca ai deja un bebe!! Felicitari!!
Sa-ti traiasca si sa creasca mare!! Acum un an si jumatate erai foarte deziluzionata, i-mi amintesc bine de tine. Ma bucur ca ai reusit si multumim ca ne-ai impartasit si noua din experienta ta. I-mi pare rau si pentru ce-ai patit dupa...nu am cuvinte!
Alexia28 nu am ajuns la medic ieri din cauza televiziunii, m-am reprogramat pentru 5 noiembrie, cand sper sa pot ajunge.
mada23 spune:
Ioana...suna interesant tot ce spuneai tu, dar din pacate emisiunea este prea slaba, oricum voi v-ati facut reclama si cred ca asta a contat cel mai mult.
Ralu...distractie placuta, sa ai grija de bebe si oricum este mult mai bine somnoroasa, cu greturi si ne-
decat fara bebelin.
Andreeaiosif... imi pare rau de ce ti s-a intamplat, mai avem mult de inaintat, dar acum ai trecut peste, a fost un hop si cu ajutor divin ai trecut si tii in brate minunea mica care sunt sigura ca iti umple viata.
Aerlilian... week-end placut
Ysa...iti tin pumnii
tuturor pupicutzi multzi!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
Ioanatugs spune:
Ancaoradea, Andreyutza nu a-ti avut nimic de pierdut ca nu a-ti vazut emisiunea, poate data viitoare va fi altfel.
Fireyes ce mica e lumea, chiar asa!! Data viitoare cand mai veniti pe la noi, sa intrebi de Ioana Tushin si poate ne si cunoastem. Eu de obicei vin seara, pentru ca ziua am multa treaba si dimineata dorm.
Mada23 asa e, scopul a contat!
Ralu_t care va sa zica au inceput greturile??? Lasa ca e de bine iubita. Data viitoare cand ne vedem poate dai gelul acela de aloe la alta fata cadou, in speranta ca va fi urmatoarea graviduta, daca-l mai ai, bineinteles. Pentru ca dupa Adelamaria tu ai continuat seria gravidutelor din grupul nostru...si asa ar fi frumos!! Oricum abia astept sa ne revedem si sa te felicit si "live"!