ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 13
unducthable spune:
Ioana , unde sa afla acest restaurant ?? poate mergem si noi sa mancam acolo
Gina Maria si eu te pup.
Aerlilian , s-ar putea weekendul viitor , daca nu , SIGUR weekendul numarul 2 .
E la Moeciu de Sus . Cand revin o sa iti dau site-ul de unde ai multe pensiuni de ales .
momentan ma simt foarte foarte rau , ar trebui zilele astea sa vina CM, azi sunt 28 de zile ..., dar de ieri ma doare capul ingrozitor , incontinuu si acuma am ajuns sa imi fie greata rau de tot , de-abia am ajuns la servici , abia ma misc, tremura carnea pe mine ...
durere de cap , greata, mi-e si frica s amai iau ceva de cap ... si stare psihica oribila
asta e , nu mai am ce zice
ma intorc la treaba , am foarte mult de lucru, voi cauta ca pe la 14:00 sa ies pe usa
va pup pe toate , Diana
fireyes spune:
unducthable, poate ai o veste buna
... acum nu ca vreau sa te mai zapacesc si eu... si eu am tot sperat, ca mi-a intarziat vreo saptamana CM, dar cele 2 teste pe care n-am rezistat sa le fac imi zic doar de o liniuta... iar acum ma gandesc numai ca ma prinde pe la dr T suvoiul si imi compromit consultatia pe care o astept de nu stiu cand...
Ralu, eu ma inscriu pe lista de asteptare la urmatoarea graviduta... mai am si eu niste gel din ala prin frigider... apropo, ce pot sa fac cu el, il beau pur si simplu?
Ioana, asteptam o emisiune facuta de oameni cu creier si pe aia sper sa nu o ratez ![]()
sper sa mai apuc sa intru azi pe forum, ca in ultima saptamana abia apucam dimineata sa citesc, sa scriu cateva randulete si intram in iures... a venit toamna....
va pup
unducthable spune:
esti draguta , dar in perioada fertila nu am facut nimic , a fost aproape de operatie , asa ca nu se poate sa fie ceva la care te gandesti tu, din pacate
a fost o singura data si mai tarziu
ma simt foarte rau , v-am spus , capul si starea de greata din cauza durerii mari de cap care ma tine de ieri ...
unducthable spune:
gelul ala nu se bea , sa nu bei niciodata gel , doamne fereste ...
sau nu stiu eu la ce gel va referiti ? parca zicea de progestegel, ala nu se bea ...
ralu_t spune:
ioana, gelul l-am pasat deja
, tot unei prietene doritoare care a pierdut o sarcina in primavara si vrea bb tare mult...ca m-am gandit ca dar din dar....nu stiam ca e traditie pe forum de pasat gelul intre fetele de aici
...
dar iau un butoias si fac cinste la toate fetele doritoare, sa se molipseasca toata lumea, e bine?![]()
eu am luat o lg seara si una dimineata, din prima zi de CM,vreo 6 zile, ca dupa am plecat in concediu. se dizolva in putina apa, e mai putin gretos.
a venit toamna...cu un bebe!!!
7+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
mada23 spune:
Ma bag si eu in discutie,
despre ce gel este vorba?
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
ysa26 spune:
Ginamaria
, Diana
, Ralu
, Madutz
, Ioana
va multumesc pt tot.
Se pare k va trebui sa aman putin fiv-ul k mi s-a dereglat cm, mi-a venit mai devreme si nu incep procedura pt k nu mi-au iesit celelalte analize uzuale.Dar nu are nimic, incep peste o luna, pana atunci va sustin pe voi.
Va
si va doresc un week-end placut 

ralu_t spune:
gelul este aloe vera de la forever living products
ralu
ysa, nu conteaza ca-i mai tarziu, pana de craciun o sa fii 

a venit toamna...cu un bebe!!!
7+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
Hera25 spune:
Da Ysa pana de Craciun sigur vei fi graviduta ai sa vezi.
Sunt sigura de asta. De abia astept sa ne dai vestea ce mare.
Ai sa vezi ca iti va aduce Mosu in dar un bebe.
Tu sa fii relaxata si optimista caci Dumnezeu te va ajuta si vei reusi.
Te pup.