ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 11
unducthable spune:
quote:
Originally posted by aerlilian
Lucia,Diana,ati fost bestiale...Numai despre asta nu vorbisem...in rest,cred ca am atins aproape orice.Si eu ma inscriu in clubul constipatelor,desi iau frecvent Herbolax.Imi amintesc cat m-a chinuit Fortrans-ul inainte de laparo si nu a avut efect...
Monica,ce zici de predictia mea?Sa fiti sanatoase amandoua si sa aveti parte de tot binele din lume!
Aerlilian si eu te pup cu drag, ma bucur daca v-ati distrat si voi cum m-am distrat eu si Lucia ieri.
eu de cum am inceput dieta care voi mi-ati dat-o, am scapat de constipatie , in fiecare zi se intampla ...
Luciaaaaa, pe mine nu m-ai pupat ultima oara cand ai luat pe toate fetele la pupat
Monica , e fetitza !!! nu pot sa spun decat bucurie , sanatate si multumire sa aveti !!!
si e valabil pentru toate fetele gravidutele sau mamicile noastre de aici !
sa avem o zi cu spor , Lucia, spor la treaba , nu la altceva ...
Diana
andreyutza spune:
Monica9 felicitari pentru bebelina!!! sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si sa va bucurati de ea! 

Ioana eu din pacate nu am reusit sa vad emisiunea eram pe drumuri (oooff, ca nu mai termin odata cu zugraveala asta 
) si chiar ma gendeam aseara cand am ajuns acasa, pe la 22.20, ca am ratat emisiunea. dar acum citind ce ati scris voi observ ca nu a fost asa cum trebuia deci, nu am pierdut decat numele restaurantului vostru
. as fi vrut sa va fac o vizita la restaurant sa pap ceva bun. 

Aerlilian, Lucia, Diana, Alexia, Monica, fireyes, Liliana si toate celelalte fete va trimit multe 

si pupici!!!! 

Apropo de Liliana, mai stie cineva ceva de ea? De cand a aflat ca are gemeni n-a mai dat nici un semn de viata. ![]()
AAA si nici de Boo nu mai stim nimic. oare nu s-a terminat nici acum concediul???
Mosul sa-mi aduca un ingeras!
andreyutza spune:
Andreeaiosif imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate cele. eu te inteleg perfect pt. ca si eu, pana sa descopar ca am chist endometriozic, ma ducea la o doctorita care imi spunea ca am o inflamatie si vreo trei luni m-a indopat cu antibiotice si intr-un final, un alt medic, mi-a descoperit un chist foarte mare care se putea sparge si ajungeam la alte alea. bineinteles ca m-a operat si a trebuit sa-mi scoata si ovarul care era "imbracat" de acest chist. si acum ma gandesc ca, daca acea inteligenta dr., ar fi descoperit la timp problema nu as mai fi ajuns la operatie sau macar nu mi-as fi pierdut ovarul. dar..., poate asa a fost sa fie si nimic in viata nu este intamplator.
multumim pentru incurajari si cu siguranta o sa depasim si noi aceasta problema, endometrioza.

Mosul sa-mi aduca un ingeras!
fireyes spune:
prin cate ati trecut, fetelor!!! unele sunt povesti SF de-a dreptul, din pacate numai voi ati avut de suferit:(
Andreeaiosif, nu-mi vine sa cred ce ti s-a intamplat, mai ales ca am fost si eu de curand la aceeasi dr Bucur si era lume puhoi acolo, in sala de asteptare, de am pierdut aproape 4 h numai ca sa intru la ea! ce am putut eu sa vad ca era un pic cam zapacita asa, ca fire, ori cand te joci cu vieti, parca nu e cea mai recomandata abordare, dar in rest nu pot sa zic ca mi-a facut o impresie proasta si am fost la cativa medici in ultima vreme, asa ca am avut cu ce sa compar. Dar ce ti s-a intamplat tie mi se pare ca nu mai merita nici un comentariu...
Ioana, nici n-aveam idee ca ai vreo legatura cu Tushin, sotul meu e mare fan al acestui local si mai ales ca locuim destul de aproape, mai calcam pe acolo din cand in cand... lumea se pare ca e cu adevarat mica pana la urma... Ma rog, dincolo de "tzatzismul" producatorilor si ideile fantastic de preconcepute, noua ne place acolo
Va pup pe toate si poate chiar o sa reusesc sa va vad pe unele dintre voi pe la Dr T, pe 19, cand ar trebui sa ma consult... am pastrat ce e mai bun, la urma:)
mada23 spune:
Monica...Sa iti traiasca printesa
, DD sa va ajute sa fiti sanatoase amandoua, sarcina usoara si asteptam vesti mai des.
Diana...ai grija cu mancatul seara, ca ajungi ca mine
si frumoasa.

Ginamaria,Ioana,Ysa,Ana-Alexia,Andreeaiosif,Alexia,Lilisor

Lucialu...nu mai pierde ore pretioase de somn, o sa vina bebele si ai fii prea obosita.
Andreyutza...mosul iti va aduce un ingeras, putzintica rabdare si credintza.
iertare pe cine am uitat
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
Mada, mersi mult de sfaturi .
Uite , ieri am mancat cfke de taratze , pot sa spun ca gata , nu mai am constipatie , dar am muncit si mult la servici ieri si nu m-am mai gandit la mancare :(((( ,
acasa nu am mai mancat nimic in afara de o bucata de peste cu graham , am baut ceaiurile si azi vreau sa cumpar Omega , mi s-a terminat ulei de primula , dar mai fac pauza , si mai vreau sa cumpar Mastodinon sau cum ii zice.
Am mai luat acum cativa ani Masto... , mi se intareau sanii si ma dureau inainte de CM si de cand am luat, de ani de zile nu am mai avut probleme.
in rest beau ceaiurile, acuma iar am mancat niste chifle de taratze
am foarte mult de lucru, trebuie sa ma calmez , ca trebuie sa fac si chestii de servici si personale , job 2 , si acuma am examen si Luni .
astept zilele astea CM, deja ma durea in spate ... , s-ar putea Duminica sau Luni (Z2) sa fac injectia, sa o sun pe doctora Ioana
unducthable spune:
Lucia , ia spune tu la baba aici , ce faci matalutza noaptea treaza ????
Mie mi-a plecat sotul cu colegii TEAM BUILDING auzi , la munte , ...
io i-am facut bagajul , a zis sefu meu ca in sfarsit mi-a venit mintea la cap, aiurea , pe chestia asta , mergem dupa aia noi doi la Moeciu , gata 
deci si cu sotzul plecat si tot nu imi fac de cap noaptea ... 
mada23 spune:
Am papat bun si acum savurez un delicios desert: gutuiue cu miere, nuci si stafide la cuptor, va poftesc e un deliciu. 

am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
si eu am mancat prima oara zilele astea , mere cu nuca la mijloc si stafide , la cuptor si parca sunt prajituri
Luciaaaa, unde esti cu pisicul ?
ysa26 spune:
Lucia
, Diana
m-ati distrat la culme...
Madutz
sunt sigura k se va intampla cat de curand miracolul de a fi 
Monica ma bucur k tu si bebelina sunteti bine
Alexia
burtica
Astept sa-mi vina cm pe 21 oct. k sa incep protocolul pt FIV.