ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 10
ginamaria spune:
MONICA 9 cu spina bifida nu e de glumit.Tu ai luat acid folic?cati ani ai?nu iti mai repeti tu odata testul sau sa faci o amniocenteza?chiar e f.grav asta nu ca vreau sa te sperii dar am vazut cum sta treaba si nu e de gluma.Daca iti depisteaza spina bifida se face intrerupere si in luna 8.Te pup cu drag si sa nu te superi pe mine dar sunt ingrozita de boala asta si sindrom Down.In rest nu ma sperie atat de tare nimic ...........
ginamaria spune:
MONICA 9 cu spina bifida nu e de glumit.Tu ai luat acid folic?cati ani ai?nu iti mai repeti tu odata testul sau sa faci o amniocenteza?chiar e f.grav asta nu ca vreau sa te sperii dar am vazut cum sta treaba si nu e de gluma.Daca iti depisteaza spina bifida se face intrerupere si in luna 8.Te pup cu drag si sa nu te superi pe mine dar sunt ingrozita de boala asta si sindrom Down.In rest nu ma sperie atat de tare nimic ...........
Monica9 spune:
ginamaria mersi de raspuns legat de spina bifida, dar la mine nu mai e cazul sa ma sperii. Am facut test de sange care a aratat nivelul de AFP care este un hormon produs de ficatul copilului si se elimina prin urina, asa ajunge si in corpul mamei. La mine nivelul era mai ridicat decat trebuia, de asta au zis ca e risc crescut de spina bifida. Aici se face un eco special, foarte detaliat, se uita la toate oasele lui bebe, la toate organele, ecografia asta depisteaza problemele de gen spina bifida in peste 90% din cazuri. Amniocenteza nu fac pt ca la mine s-a gasit si explicatia de ce aveam nivel mare la AFP. Era din cauza ca am avut sangerare din saptamana 10 pana in saptamana 15. Acum vreo 2-3 ani inca nu se stia ca sangerarile astea afecteaza rezultatul la testul de sange. Din cauza sangerarii au ajuns hormoni in sangele meu in mai mare cantitate. Mi-a spus medicul inca de cand au inceput sangerarile ca la testul ce o sa fac s-ar putea sa-mi iasa cu risc crescut, dar sa nu ma sperii pt ca daca ar fi vreo problema o sa se vada la eco. Dupa eco de ieri nici nu mi-au mai recomandat sa fac amniocenteza. Am 29 de ani, deci varsta ar fi ok si am luat acid folic 1 mg pe zi timp de 1 an inainte sa raman gravi, iar dupa ce am ramas mi-a dat medicul doza maxima, 5 mg/zi care iarasi reduce riscul de spina bifida destul de mult. Bineinteles ca nimic nu este sigur, dar daca ar fi avut bebe ceva malformatii grave ar fi iesit la eco. Deci cam asta e povestea. Eu sincer nu ma stresez pt ca am incredere ca totul e bine si nu va fi nici o problema.
Monica
18+ cu 
lucialu spune:
Pup fetele!
Ce faceti? Monica
ma bucur mult pentru tine:ai o fetita!

Sarcina usoara in continuare si bb sanatos tun!Si eu cred ca sunteti bine,daca ai facut teste elocvente si in plus iei si acid folic sigur e bine!
Ginamaria
cum esti?Astepti cumintica, nu?![]()
Ioana
m-am uitat de la 8 si 10 pana la 9 si apoi pe sarite,ca eu nu urmaresc emisiunea duduiei care conduce barbatii
.Si m-am saturat cand am vazut cu sotul pielitele lui babii aia care incerca sa fie Shakira mioritica octogenara
moartea cucului eventual
.Au aratat un baiat care gatea si nu era sotul tau si pe dame cum se ghiftuiau cu bunatati si n-au zis nik
si asa s-a dus rabdarea mea
Halta data!Poate vedem si noi ce ne intereseaza
Ysa,Ana-Alexia

Alexia

Lilisor

Andreeaiosif
eu de chioara n-am vazut ca ai scris si la noi.Chiar ma gandeam la noi de ce nu scrii?
Multumim pentru raza ta de speranta adusa si imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu prin problema romaneasca a spitalelor.Sa-ti traiasca feciorul,sa creasca mare si voinic,sa va aduca numai bucurii!
Noapte buna!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Monica9 spune:
Lucialu tu inca nu dormi la ora asta? Te-ai hotarat cu laparo, cand mergi? Multa multa bafta si optimism cat se poate iti doresc!
Monica
18+ cu 
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Lucialu draga, initial sotul voia sa vina la discutii in emisiune, asa cum stabilisem cu producatorul, insa cand a auzit el ce intrebare si ce disutie va avea in platou, a refuzat participarea si l-a lasat pe bucatarul nostru singur, sa faca mancare, pentru reclama. A vrut ca sotul meu sa vorbeasca despre mancarea sanatoasa din Mongolia initial, insa acolo am aflat ca i se va pune o singura intrebare si anume:" E adevarat ca nu exista deodorante in Asia?" Si Tushin s-a suparat rau, cum adica nu avem deodorante, da ce, suntem tarani?? Si nu a mai vrut sa fie invitat. Apoi ne-am mai suparat pentru ca au vrut sa scoata faza cu mancarea gatita in platou si sa lasam doar preparatele gata facute. Noi vorbisem cu totul altceva la telefon si acolo totul era pe dos. Singurul lucru care ne-a placut a fost ca a spus ca noi am fost sponsorul acestei emisiuni, acolo a fost reclama noastra, in rest totul a fost aiurea, recunosc!
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
lucialu spune:
Monica
nu dorm inca.Motive intemeiate
Multumesc
si o sa anunt ce si cum.Mai am analize de facut.
Ioana

porcarii se intampla in lumea presei.Sa nu fie supi sotul tau.A avut coloana vertebrala si a a refuzat sa aibe"pene pe spate".Mai era un dr. saracu' cred ca la fel de indus in eroare.Ca madama l-a recomandat ca l-ar interesa si promova urinoterapia.Si el a spus ca n-a venit sa vorbeasca despre asta si nu recomanda
.Si ce sa povestesc:in Asia nu sunt deodorante!Dar la noi trebuie campanie televizata la spalat pe dinti si la folosit antiperspirantul.Oricum m-am uitat in speranta ca voi vedea niste prieteni
Si papica degeaba arata delicios,daca n-am stiut ce e.
Voi sa fiti sanatosi!
Da-i incolo.Ca astia numai dupa senzational negativ umbla,in loc sa aprecieze ce este bun si frumos!
Era si culmea sa nu va aminteasca daca ati sponsorizat
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
aerlilian spune:
Lucia,Diana,ati fost bestiale...Numai despre asta nu vorbisem...in rest,cred ca am atins aproape orice.Si eu ma inscriu in clubul constipatelor,desi iau frecvent Herbolax.Imi amintesc cat m-a chinuit Fortrans-ul inainte de laparo si nu a avut efect...
Monica,ce zici de predictia mea?Sa fiti sanatoase amandoua si sa aveti parte de tot binele din lume!
alexia28 spune:
Neata fete,
Monica felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa, nu-ti face griji pentru rezultatul testului, tu stii ca TT are valoare statistica, de cele mai multe ori da rezultate eronate, daca la ecografii totul este in regula stai linistita si nu supara bebelina, da?
Ioana pup fata suparata
, eu recunosc ca nu m-am uitat decat putin la emisiune cand au adus mancarica si incepusem sa
langa TV si am zis sa o las balta sa nu ma mai uit, nu de alta dar eram singurica acasa, nu aveam pe cine trimite la tine sa-mi aduca bunatati daca ma luau poftele alea mari. Ai fost la dr?
Lucia
nici nu stii ce mult ma bucur ca esti din nou in forma aici pe forum
Liliana ce fac copilasii
?
pup toate fetele si va doresc o zi frumoasa
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia
ancaoradea spune:
Andreeaiosif Sincer imi pare f rau pt ca a trebuit sa treci prin tot chinul cu cezariana.E inadmisibil sa-ti ramana un camp operator, intotdeauna echipa medicala trebuie sa numere campurile, la inceput si la sfarsit. Ce sa mai zic de rezident, macar nu e de la noi, cand va termina specialitatea va merge in tara lui sa profeseze acolo. Pana atunci insa...In fine, ceea ce conteaza e ca esti o invingatoare, ai invins endometrioza si toate vor fi uitate cand iti vei privi baietelul.Sa fiti sanatosi amandoi
Ioana Si eu am urmarit emisiunea, e drept pe bucatele si ma tot uitam dupa sotul tau. Nu ma intelege gresit![]()
Monica Felicitari pt fetita! Sunt 2 lucruri pe care mi le dorec, o fetita sa semene cu sotul si sa ajungem in Canada.
Se pare ca le ai pe amndoua
, dar te prind eu din urma
Lucia, Liliana,Andreyutza, Diana si toate fetele, o
pt voi, sa aveti o zi buna!