oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by

-Prima spermograma am facut-o la medcenter, rezultate foarte proaste + infectie; dr. ne-a trimis sa facem spermocultura si analizele la urina.
-A doua spermograma la bacau alte rezultate, la spermocultura si urina nu a iesit infectie.
-A treia spermograma la un cabinet particular, rezultate excelente (dupa tratament) fara infectie.
-A patra spermograma tot la medcenter, rezultate mai bune ca prima data, dar avem iar infectie.
Care este rezultatul corect?

RalMardin ce oras esti? Cred ca la fel ca si mine. La Bacau unde ati facut spermograma? Ca am inceput sa imi pun si eu intrebari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

La Bacau am facut-o la Medical Test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

quote:
Originally posted by anes

mary_81

Cred ca mai bine ar face o ecografie testiculara decat o biopsie. Nu este deloc invaziva. Daca il dor testiculelel dupa ce ia BU, este posibil sa aiba o problema cu prostata (chiar daca este tanar). Nu vreau sa te supar. Mai bine intrerupe BU, face o eco si se vede si prostata, ca sa stiti in ce directie sa apucati. BU favorizeaza circulatia sanguina si dilata vasele de sange, de aceea, poate afecta in sens negativ persoanele hipotensive sau care au probleme cu prostata.

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns.
Am sa caut al dr. urolog sa ne faca acel eco.

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Si noi ne facem azi programare la urolog si vom merge cu tot teancul de spermograme, sa vedem ce parere are. Ma gandesc ca ar trebui sa avem sanse si natural cu mobilitatea de 70%, chiar daca nr. e mai mic. Dr. a spus ca e foarte importanta mobilitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

RalMar multa bafta la dr.

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Georgia, RalMal, si fetelor si al sotul meu odata i-a fost dat dg de oligoastenozoospermie severa, dar numai o data. El nu a fot laut nimic pt c anici nu am observat in mar parte diagnosticul doar oligospermia. Asta fiin anul trecut. Anul acesta ma mai facut ceva spermograme iar rezultatul a iesit acelas dar fara zoo. Apoi ininte de a merge la unguri pt fiv am facut si spermocultura cu toaleta de rigoare ..bla bla bla....si nu i sa dezolvtat nici un germen, adic anegativ. Si pot sa zic ca e vb de un lab foarte bun la ora actuala, Synevo. Da in final intrebarea este ca oare poti sa ai incredere in oarecare laborator?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Nu cred ca poti avea incredere in laboratoare. Peste tot se pot face greseli, si de aceea pot sa apara rezultate atat de diferite de la un laborator la altul. Pe de alta parte, am inteles ca sunt mai multe metode prin care se face numaratoarea la , asa ca depinde si ce metoda aplica fiecare dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dragutele
din cate am citit eu despre spermograma , dar mai ales din cat am chestionat dr , cea mai importanta analiza cand apare zoo este chlamidya , la sot ; insa acest zoo poate sa apara de la orice alta infectie , de exemplu la rinichi , si daca printr-un tratament ,se stinge infectia respectiva e normal , ca in urmatoarele spermograma sa nu mai apara zoo.
so... diagnosticul sotilor nostrii este unul complex , si trebuie tratat ca atare , din cate am inteles eu ..adica ..se trateaza oligo , care inseamna ceva , asteno , care inseamna altceva ...etc..iar toate astea duc la imbunatatirea per total global a spermogramei ...

magda, ce pot eu sa-ti spun este ca in bucuresti exista o dr , matei o cheama , care este recomandata pentru spermogr si spermoculturi , sau noi acolo am fost indrumati ...de restul laboratoarelor nu pot sa-ti spun nimic ....
aaa...si inca ceva , ideal e ca spermograma daca o faceti la acelasi cabinet de mai multe ori , sa fie prelucrata de aceelasi biolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Georgia deci pina la urm aChlamidia din spermocultura sa se faca sau din singe?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by RalMar

La Bacau am facut-o la Medical Test

Si noi am facut-o la bacau la Medical Test. Sper ca rezultatele sunt corecte sau mai bune ( nu mai rele).

Mergi la inceput