oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Si noi ne facem azi programare la urolog si vom merge cu tot teancul de spermograme, sa vedem ce parere are. Ma gandesc ca ar trebui sa avem sanse si natural cu mobilitatea de 70%, chiar daca nr. e mai mic. Dr. a spus ca e foarte importanta mobilitatea.

succes! Intr-adevar, importanta este mibilitatea si normalitatea (putini da` buni). Tine-ne la curent.

Mergi la inceput

[/quote]
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns.
Am sa caut al dr. urolog sa ne faca acel eco.

este cea mai buna deciyie. succes!

Mergi la inceput

apropo de laboratoere. Ati auzit la stiri despre femeia aceea din SUA careia i s-au extirpat ambii sani pt. ca avea cancer mamar, apoi s-a dovedit ca probele de la laborator erau ale altcuiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Ieri am fost pt un prim consult la dr Tutunaru.
Urmeaza sa fac o prima monitorizare luna viitoare, iar sotului i-a prescris Tribulus Terrestris pt 3 luni(are oligoastenoteratospermie).
Aveti idee unde gasesc produsul asta? am inteles ca e un magazin pe langa Hanu' lui Manuc.
Alte analize nu ne-a cerut deocamdata. nici macar o alta spermograma...E ok?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Alta spermograma nu ti-a cerut, pentru ca nu avea de ce. Spermatogeneza se face in 3 luni, deci dupa 3 luni de tratament se vad efectele. Probabil vei mai face o spermograma dupa tratament. Cred ca tutunicile stiu unde se gaseste acest medicament, pentru ca e prescris doar de dr. Tutunaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Chiar niciuna din voi (la cele din Bucuresti ma refer) nu stie un medic urolog ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Fetelor, sunteti sigure ca daca apare "zoo" e de la vreo infectie? Intreb, fiindca la ultima spermograma a sotului - normozoospermie - am facut si spermocultura si rezultatul a fost "negativ(lipsa cresterii pentru flora mezofila aeroba)".
Pana a deschide voi subiectul credeam ca, din cauza vitalitatii i s-a adaugat "zoo", el avand 70% spermatozoizi vii si pe valoarea de referinta e trecut 75% spermatozoizi vii, este singurul parametru in care nu se incareaza... si de aici am tras eu concluzia ca a aparut "zoo" in diagnostic. Nu mai inteleg nimic, poate ma luminati voi!

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ChrisDun, eu as face altfel in locul tau .. daca ai un medic ginecolog , intreaba-l pe el pe cine iti recomanda ca urolog .. sau cauta aici pe forum mai multe parei ..dar ca sa te ajut cu ce stiu io .. dr ciurel de la panduri.. panduri este chiar indicat ca spital pentru probleme de genul asta

magduta10, eu stiu ca sotulica a facut-o din urina , de fapt se baga un betigas pe canal ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

georgia_c iti multumesc mult! Mula sanatate si okisori in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Oana80 Forever Multi Maca contine printre altele Tribulus Terrestris. Este un produs pentru infertiliate. Sotul meu l-a folosit 2 luni si valorile s-au triplat. Scriam si cateva pagini mai in urma lucrul asta.

Mergi la inceput