oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

[quote]Originally posted by moremi

Fetelor, sunteti sigure ca daca apare "zoo" e de la vreo infectie? Intreb, fiindca la ultima spermograma a sotului - normozoospermie - am facut si spermocultura si rezultatul a fost "negativ(lipsa cresterii pentru flora mezofila aeroba)".
Pana a deschide voi subiectul credeam ca, din cauza vitalitatii i s-a adaugat "zoo", el avand 70% spermatozoizi vii si pe valoarea de referinta e trecut 75% spermatozoizi vii, este singurul parametru in care nu se incareaza... si de aici am tras eu concluzia ca a aparut "zoo" in diagnostic. Nu mai inteleg nimic, poate ma luminati voi!

Iubita, se bat cap in cap faptul ca i-a iesit negativ flora patogena cu zoospermia. Trebuie sa intrebi medicul. Da-ne cateva detalii din spermograma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

quote:
Originally posted by liana.berbec

Oana80 Forever Multi Maca contine printre altele Tribulus Terrestris. Este un produs pentru infertiliate. Sotul meu l-a folosit 2 luni si valorile s-au triplat. Scriam si cateva pagini mai in urma lucrul asta.

Ce probleme are sotul tau, sau de unde vine problemele lui? De la ce valori sa triplat?

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Haideti ca am intrebat si medicul. A zis ca "zoo" vine de la viata, vitalitate iar "normozoo" = viata normala. Asta a fost raspunsul ei!
Azi mergem iarasi pentru o noua spermograma sper sa iasa cel putin la fel de buna ca ultima.
Va pup!

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moremi spune:

Fetelor, am ridicat rezultatul...oligoastenoteratozoospermie, nu stiu cum e posibil....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by moremi

Fetelor, am ridicat rezultatul...oligoastenoteratozoospermie, nu stiu cum e posibil....

Imi pare rau pentru dezamagirea ta. Intr-adevar, nu stiu cum sa mai avem incredere in analize. Spune-mi te rog, care sunt rezultatele? cati spermatozoizi /ml, mobilitate, normalitate, etc. La spermocultura cum este? Analiza ati facut-o la acelasi laborator?
Mi-e teama ca si la noi rezultatele pot fi altele.
Hai sa speram in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Dar ati facut spermograma la acelasi laborator? La noi, fiecare laborator ne dadea cate un rezultat. Poate a fost o perioada mai stresanta sau obositoare pentru sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Sotul meu a avut oligoastenoteratozoospermie severa, avea 3.6 milioane, 90% forme atipice, mobilitate a - 0. Dupa tratament doua luni are asa 9.2 milioane, mobilitatea 20, forme atipice 76% si s-a schimbat si diagnosticul dar nu am la mine analiza ca sa-ti spun exact. A fost mai mult decat speram. Continuam si speram sa mai creasca. Cauza spermogramei proaste nu o avem, nu are varicocel, analizele hormonale sunt in limite (la limita inferioara dar nu sub). Am prins incredere mare in produsele astea. Mai avem experienta cu ele si in alte probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Imi pare rau sa aud atitea vesti proaste, parca s etin in lant.
Dar Liana.berbec ne spui si noau ce tratament a luat sotul tau, de a dat asa rezultate?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

liana.berbec, m-ar interesa si pe mine ce tratament a luat sotul tau. Si noi avem acelasi diagnostic - OATS - cu 2 mil din care 88% forme atipice. Orice informatie poate sa ne fie de folos.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu ma pregatesc de o noua runda de stimulari, dar ma tem ca nici de aceasta data nu vom reusi. Oare avem sanse acum, cu 15mil. si mob 70%? Parca nu as mai vrea sa-mi fac sperante degeaba.

Mergi la inceput