oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Buna fetele!

Va urmaresc de cateva luni " din umbra".
si noi incercam sa facem de cateva luni un bebe dar deocamdata nimic.
sotul meu a facut sapt trecuta spermograma la Centrul Medical Unirea si de ce mi-era teama nu am scapat: oligoastenoteratospermie(6 mil/ml;mobilitate A+B 34%;morfologie 17% forme tipice)
Saptamana asta am programare eu la dr Tutunaru sa vad daca e totul ok macar cu mine ca sa stim pe ce fronturi luptam.
De la CMU ni s-a recomandat dr Bucur Mihai.
intrebarea mea este daca a fost cineva la acest dr, daca e ok sau daca imi puteti recomanda un alt dr.

Mersi mult!

Va pup,

Oana

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

RalMar.,.hai ca acum te plictisesc eu....la voi dupa tratam asta cu cat s-a inbunatatit spermograma..dela cat ati plecat si la cat ati ajuns?
Ca la noi am inceput cu 1 mil si dupa 20 fiole de menogon am ajuns la 2 mil .......cam asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Fetele, voi nu aveti cum sa ma plictisiti, nici de-ati vrea. La prima spermograma am avut 5 mil. mari si lati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

RalMar iti multumesc foarte mult pt tratament, sa speram ca va da rezultatele dorite si la noi.
Sa te ajute DD sa vii cu vestea cea mare peste 12 zile

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calisana spune:

Oana80, sotul meu a fost la dr. Bucur Mihai si dupa parerea mea a fost foarte bine intentionat, sotul meu are unchist pe un testicol si nu ia recomandat operatia decat dupa ce ne rezolvam problema cu copilul, oricum chistul este benign si nu are nici un motiv sa-l opereze acum, ia recomandat un medicament nou pe care nu l-am gasit nicaieri pe net bazat numai pe produse naturale(spermotrend). Mie imi pare un timp putin invaziv si care merge pe tratamente cat mai naurale. Acum problema sotului meu este mai mult psihica, trece printr-o faza super nasoala, nu credeam ca o sa-l afecteze asa de mult, nu prea stiu cum sa-l ajut. A mai trecut cineva prin asa ceva?
Mult succes tuturor...

http://tt.lilypie.com/FBHnp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hellloooo micute dragute
am fost sambata sa discutam cu dr matei , cea cu care am facut spermograma ... rezultatul a fost , ca ne-a trimis la ecografie testiculara ... executata azi la dr iosup, super om , super caracter .. mi-a placut .. nici vorba de varicocel .. sotul "apt combatan", cum i-a zis dr iosup .. mai ramane oligoastenoteretozoospermia de tratat si sotul e ok

oana80, si eu sunt pacienta dr tutunaru , si eu stiu ca dumnealui lucreaza numai cu spermograma facuta la dr matei ...daca vrei detalii , spune-mi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

buan fetelor
Hai ca va strsez si eu la cap.
Inna30 acele fiole pt sot medicul v-a recomandat? Si in ce doza? Tot pt oligospermie?
Calisanace medicatie v-a recomandt dr si in ce doza. E naturist cumva sau sintetic si e pt oligospermei sau pt chist. Te intreb ca al meu sot a avut chist mai demutl si a fost operat si poate asta e cauza oligoastenospermiei severe.
Georgia v-a dat ceva medicament pt oligosastenospermei , si ce anume?

Scuzati-ma fetelro de atite intrebari dar si noi vrem sa venim ep linia de plutire cu gigei .
Va multumesc.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

magduta10..chiar ma "uitam", dupa tine la un moment dat , caci scriai la alt topic inainte sa pleci la FIV ..
inca nu mi-a dat tratament insa cum am un tratament vi-l spun ... eu am programare la dr pe 02.11.... ideea e ca sotulica are oligo moderata , iar la tine am vazut ca e cazul de severa (ser sa nu ma insele memoria).. nu stiu in ce masura se potriveste tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Georgia da din pacate sotu are oligo astenospermei severa, dar al asta tind sa cred ca ori de cite ori am facut sprmogram a contribuit si stresul si din apcate are cuvint mare stresul acesta. Pt ca luind apilarnil maca tribulus si toate cele care le-a scri si RalMar ne-a crescut de la 3.4 la 7.8 la aceas laborator in decurs de parox un an jumatate dar mobilitatea era zero ulterior desi nu pot sa cred ca ar fi relevant pt ca am facut spermogram duap doau sapt de abstinenta ca asa a fost sa fie si crd ca pe atunci erau si mori saracii. DAr in fine acu is in culegerea datelor.
De aceea va cer sa am ajutati.
VA pup.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

magduta noi facem spermograma in a 3 a zi de abstinenta, ca daca trec mai multe zile iese foarte proasta.

Mergi la inceput