oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calisana spune:

magduta10, medicamentul este naturist si contine multe vitamine si oligoelemente, sotul meu a facut si analizele hormonale, are programare la doctor pe 1.11 asa ca mai avem un pic de asteptat pana la un diagnostic final, oricum nu vrea sa-l opereze de chist inainte de a avea un copil, considera ca nu este o problema, asta dupa ce ia facut eco. Medicamentul este din cadrul "nutritiei ortomoleculare" in traducere libera " molecule corecte" ceva de genul molecule naturale cu care organismul este obisnuit sa lucreze, vitaminele sintetice se metabolizeaza in organism mai greu, adica decat sa iei o vitam C sintetica mai bine manaci o lamaie, cam pe acest principiu este si acest medicam.
mult succes

http://tt.lilypie.com/FBHnp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce ti-a crescut magduta10 de la 3.4 la 7.8 ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana80 spune:

Calisana, Georgia_c multumesc frumos pentru raspuns!
Oricum maine ma duc la dr Tutunaru si vedem ce spune.Incerc sa nu ma crizez...
Dr Matei la ce spital/cabinet este?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

magduta10----menogonul a fost recomandat de dr cocei de la giulesti, sunt fiole se face im una la 4 zile, este un hormon de stimulare , creste nr spermatoz si mobilitatea, dar nu se da decat in functie de dozarile hormonale ale sotului(lh, fsh, testosteron, prolactina), asa cum luam noi clostry sau ovamit ..tot asa este si menogonul, stimulator..am inteles ca merge la ambele sexe.
dar nu se da decat recomandat de dr.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Vroiam sa va spun ca sotul meu a repetat in seara asta spermograma si a iesit mult mai buna decat precedenta. Valorile sa-au triplat. Tratamentul pe care l-a tinut este de la Forever Living, Multi Maca si Forever Essentials. Nu ne-a venit sa credem. De la 3.6 milioane cat avea data trecuta acum a avut 9.2 milioane. Mobilitatea a era 0 acum a avut 20%. Forme normale era 10% data trecuta acum are 24%.
Poate foloseste cuiva informatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

liana-----te rog spune-mi si mie cat timp a facut tratamentul asta? 1 luna?..bravo felicitari asta e de bine, poate vine bb curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by liana.berbec

Vroiam sa va spun ca sotul meu a repetat in seara asta spermograma si a iesit mult mai buna decat precedenta. Valorile sa-au triplat. Tratamentul pe care l-a tinut este de la Forever Living, Multi Maca si Forever Essentials. Nu ne-a venit sa credem. De la 3.6 milioane cat avea data trecuta acum a avut 9.2 milioane. Mobilitatea a era 0 acum a avut 20%. Forme normale era 10% data trecuta acum are 24%.
Poate foloseste cuiva informatia.

Felicitari. Noi avem 8 mil, mobilitate 80%, forme normale 75% si dorim sa ii inmultim. Deocamdata sotul mei ia tinctura de BU, coenzima Q10, vit E si vit C. Repetam spermograma dupa vreo doua luni. Ati facut analiza la acelasi laborator_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inna30

buna fetelor. sunt noua pe aici, si noi ne confruntam cu aceeasi problema.oligospermie severa, am incercat si noi branca ursului, zn, vit e etc..dar a fost mai rau dupa astea. sub 1 mil......acum suntem iar in dozari hormonale etc si speram sa fie bine pana la urma, stiu ca este greu dar speranta moara ultima nu. va pup si numai bine
sotul meu a facut stimulare cu menogon ..dar nu am reusit la cele 2 IA, acum o sa vedem ce mai facem dupa analize, poate iar stimulare si poate vom incercat IA duble, poate sunt mai multe sanse.

Bine ai venit. Va dores rabdare si putere. Succes si ai sa vezi ca perseverenta voastra va da roade.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by calisana

Oana80, sotul meu a fost la dr. Bucur Mihai si dupa parerea mea a fost foarte bine intentionat, sotul meu are unchist pe un testicol si nu ia recomandat operatia decat dupa ce ne rezolvam problema cu copilul, oricum chistul este benign si nu are nici un motiv sa-l opereze acum, ia recomandat un medicament nou pe care nu l-am gasit nicaieri pe net bazat numai pe produse naturale(spermotrend). Mie imi pare un timp putin invaziv si care merge pe tratamente cat mai naurale. Acum problema sotului meu este mai mult psihica, trece printr-o faza super nasoala, nu credeam ca o sa-l afecteze asa de mult, nu prea stiu cum sa-l ajut. A mai trecut cineva prin asa ceva?
Mult succes tuturor...

http://tt.lilypie.com/FBHnp3.png

Este intr-adevar greu pt. orgoliul masculin sa accepte ca el este vinovatul pt. faptul ca nu aveti copii.Incurajeaza-l pentru a-l determina sa inteleaga ca tu nu il acuzi pentru asta (cred eu ca asa si este). Fiti rabdatori unul cu altul, o sa aveti si voi bebele vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Ambele spermograme le-a facut la d-na dr. Matei.Tratamentul l-a tinut cam doua luni dar au fost zile in care a mai uitat sa-l ia. Eu nu am crezut sa fie imbunatatiri mai ales ca a fost vazut si de urolog care a spus sa nu ne asteptam la mari imbunatatiri.
Speram la mai bine. Azi merg sa-i cumpar din nou produsele ca sa continue cu ele. Este int-o perioada si mai stresanta acum, dupa ca va trece acesta perioada se va mai linisti si poate ne apropiem de normal. Iti tin pumnii si tie.

Mergi la inceput