oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28
Raspunsuri - Pagina 4
mary_81 spune:
RalMar imi spui daca te rog frumos tratamentul sotului tau, de cate ori s-a luat pe zi in ce cantitate si cat timp trebuie facut?
, sper sa nu te superi pe mine ca tot te deranjez cu atatea intrebari 
Mari
in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png
RalMar spune:
Stiu sigur ca polen lua cate 1 lingurita dimineata inainte de masa, branca ursului lua de trei ori pe zi, vit.C 1 pe zi, apilarnil 1 pe zi, iar masculin si ginsavit nu mai stiu cate , dar scria pe prospectul lor cate tablete/zi trebuie luate. Tratamentul trebuia sa-l faca 3 luni, in fiecare luna 20 zile tratament si 10 pauza. Noi mai aveam cateva zile pana terminam si a 3 a luna. Chiar daca au iesit analizele foarte bune, am hotarat sa mai faca tratamentul pana raman eu insarcinata.
RalMar spune:
Mary nu ma deranjeaza ca intrebi, dar nu ti-am raspuns de prima data pt. ca nu mai stiam exact cate pastile/zi lua din fiecare, dar acum stiu ca lua cate scria pe prospectul pastilelor. Pot sa-ti spun exact diseara cand ajung acasa daca vrei. Oricum, tratamentul lui ne costa cam 2 mil. lei /luna.
mary_81 spune:
RalMar iti multumesc din suflet pt tot, o sa intru diseara sa imi dai reteta exacta, sau cand ai tu timp sa o scrii, o gasesc eu aici.
Inca o data iti multumesc si D-zeu sa te ajute sa iti vezi visul cat mai repede inplinit.
Am vazut ca ai fost vineri si sambata in per de ovulatie, la 110 mil sigur luna asta iese cu ochisori. 

Mari
sandaa spune:
RalMar la ce laborator si-a facut sotul tau analizele( spermograma Prima data si a doua oara)? Sotul meu vrea sa si le faca zilele urmatoare la Babes si as dori sa-mi spuneti daca mai sunt soti care au mai facut acolo. Multumesc mult.
RalMar spune:
sandaa noi nu suntem din Bucuresti, si la noi in oras nu se facea decat la un singur laborator, al doile era in renovare. Am facut prima spermograma, ne-am speriat, si ne-am gandit s-o facem in alta parte, sa fim siguri ca e corecta. A doua a iesit cam la fel, cu foarte mici diferente. Acum, dupa tratament, am facut la al treilea laborator, si o vom repeta si in alta parte sa fim siguri ca e corecta. Sfatul meu e: orice analiza faci sa o repeti si in alta parte, ca poti avea surprize.
inna30 spune:
buna fetelor. sunt noua pe aici, si noi ne confruntam cu aceeasi problema.oligospermie severa, am incercat si noi branca ursului, zn, vit e etc..dar a fost mai rau dupa astea. sub 1 mil......acum suntem iar in dozari hormonale etc si speram sa fie bine pana la urma, stiu ca este greu dar speranta moara ultima nu. va pup si numai bine
sotul meu a facut stimulare cu menogon ..dar nu am reusit la cele 2 IA, acum o sa vedem ce mai facem dupa analize, poate iar stimulare si poate vom incercat IA duble, poate sunt mai multe sanse.
mary_81 spune:
inna30 bine ai venit
, sedere cat ma scurta si multa bafta la IA.
Mari
georgia_c spune:
buna micutele,
ralmar, ce sa zic .. super tare , dea DD sa fie asa corect si nu cum era la prima sermograma
am fost sambata la dr matei , si va spun ca din cate am auzit tipa e chiar buna in ceea ce face ..am stat de vorba cu ea si mi-a zis sa nu ne speriem (oligoastenoteratozoospermie moderata), sa facem cam toate investigatiile posibile sa incercam un tratament , insa nu stiu care e ala , si apoi daca nu se imbunatateste spermograma , atunci de-abia vorbim de IA sau FIv ;eu din cate am citit o cauza la infertilitatea masculina e si varicocelul .. i-ati "consultat" pe soti/prieteni de asa ceva ?
RalMar spune:
inna spermograma e posibil sa fi iesit mai rea de la vit E. Stiu ca se ia doar 10 zile pe luna, pentru ca alfel face mai mult rau.
L-am intrebat pe sotulica, si am aflat si reteta exacta.
Tratamentul se face 20 de zile, cu 10 pauza, de cate ori e nevoie.
Vit. C 1 pe zi.
Polen 1 lingurita dimineata, inainte de masa.
Branca ursului a luat si tinctura si pastile 3 linguri de tinctura si 3 pastile, preferabil ininte de masa.
Apilarnil, masculin, ginsavit de 2 ori pe zi.
A mai papat multe salate de telina+morcovi.
Sper sa functioneze acest tratament si la voi.
si multa rabdare