oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Multumesc de felicitari magduta! Dar pana nu o repetam, parca nu-mi vine a crede. Mai facem una joi, ca sa profitam pana atunci de perioada mea fertila ca eu azi am ovulat si in seara asta si maine avem treaba. Sotul a luat apilarnil, masculin, branca ursului, ginsavit si cate o lingurita de polen dimineata. Eu cred ca masculinul a fost cel mai bun. si sa ne rugam sa fie bine pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Fetele, inca nu-mi pot reveni din soc! Am facut spermograma si au iesit 110 mil. cu mobilitate de 90%! Nici nu stiu ce sa mai cred! Ne-am gandit sa o repetam saptamana viitoare, ca rezultatele sunt prea bune si diferenta e prea mare, parca nu ne vine a crede! Sper sa nu fie o greseala. Acum sunt la ovulatie, asa ca maine seara avem treaba, poate iese ceva daca astea sunt rezultatele!

Sa te ajute D-zeu sa iti inplinesti visul.
RalMar ce spermograma (nr , mobilitate) ati avut inainte de a face tratamentul? Tratamentul a fost dat de medic sau ce ati incercat voi ce ati auzit?
inca o dat MULT NOROC

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

oauuuu Ralmar....am si eu aceeasi intrebare Cat aveati inainte de tratament?

Succes la prestat si sa auzim de bebelusi la voi in curand!

nico
http://tt.lilypie.com/i8yVp3.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Fetele, inca nu-mi pot reveni din soc! Am facut spermograma si au iesit 110 mil. cu mobilitate de 90%! Nici nu stiu ce sa mai cred! Ne-am gandit sa o repetam saptamana viitoare, ca rezultatele sunt prea bune si diferenta e prea mare, parca nu ne vine a crede! Sper sa nu fie o greseala. Acum sunt la ovulatie, asa ca maine seara avem treaba, poate iese ceva daca astea sunt rezultatele!

Oauuu! incredibil! Ce tratament ai facut? Te rog sa ne spui pt ca noi avem 8 mil/ml cu vitaliate 85% si morfologie normala 75%. Am scris anterior rezultatele spermogramei sotului mei si faptul ca doctorita noasrta nu s-a impacientat deloc la vederea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Am intrat sa va salut si sa va spun ca traiesc.In rest nimc nou sub soare.O sa mai citesc ce s-a mai intamplat pe la voi.Succese maxime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

quote:
Originally posted by greuceanu

Am intrat sa va salut si sa va spun ca traiesc.In rest nimc nou sub soare.O sa mai citesc ce s-a mai intamplat pe la voi.Succese maxime.

petro

e mareee lucruma bucur ca traiesti greuleee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Tratamentul l-a dat dr. meu ginecolog, si toate erau pe reteta mai putin branca ursului si polenul, pe care le gasisem eu pe aici pe forum si citisem ca fac bine. Sotul avea 5 mil. si mobilitate 30 %.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

RalMar cred ca nu iti vine sa crezi nici acum ce minune sa intamplat, de la 5 milioane sa ajungi la 110 este mare lucru. Sa va ajute DD sa va bucurati de minune si sa va aduca cat mai repede BB mult dorit.
RalMar de la ce a avut sotul tau aceasta oligospermie sa ati descoperti voi la analize (sotul meu are de la oreon, facut la 20 de ani)? In ce canitati i-ai dat sotului tau acest tratament si de cate ori pe zi?
Sper sa nu te superi pe mine ca iti pun atatea intrebari, asa dori sa incercam si noi.

Mari in cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/jq2up3.png

Mergi la inceput

Noi am tot incercat sa facem un copil si nu reseam. Inainte sa facem instilatiile, dr. a spus ca ar trebui totusi sa vada si o spermograma a sotului, ca nu avea sens sa ma tortureze degeaba.Asa am descoperit noi dezastrul. Cauzele spermogramei proaste nu am reusit sa le descoperim, nici un dr. nu a stiut sa ne spuna de ce e atat de rau, nu era nici varicocel, nici infectie, nici alta boala avuta mai demult, pur si simplu nimeni nu ne-a lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calisana spune:

Salutare, ma inscriu si eu la acest subiect si sotul meu are oligospermie 14 mil si morfologia 15%, dr. Bucur Mihai ia recomandat un medicament nou Spermotrend si care se pare ca le include pe toate( Zn, acid folic, Pygeum Africanum,argina, carnitidina,vit E si alte vitamine in special B-uri) insa dupa ce am citit mesajul scris de Ralmar am sa incerc si cu branca ursului, sper ca la urmatoarea spermograma sa vad rezultate....mai am de asteptat 3 luni. Mult succes tuturor celor care aspira la un BB...

http://tt.lilypie.com/FBHnp3.png

Mergi la inceput