oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

rubia sotul meu avea 8 mil/ml si dupa doua sapt cu BU si vut E a ajuns la 4,5 mil/ml. BU poate face mai rau in unele cazuri, si va ssugerez sa o scoateti, ca noi asa am facut. Vit E, de asemenea, se ia cu precautie. O capsula de 100mg la doua zile, timp de 10 zile. Sotul face acum tratament doar cu Multi Maca, coenzima Q10, Se si Zn. Ii voi da si capsule de napraznic. Mobilitatea si morfologia la noi sunt bune. Numarul este problema.
elly_me nici noua nu ne-a dat primul medic nici un tratament, iar al doilea, ne-a dat Undestor, fara sa ne solicite analize hormonale (la sot). Am hotarat sa luam naturiste. Sunt prea multe persoane care au reusit cu ele ca sa nu mearga si la noi.
Eu cred ca avem sanse sa reusim, dar trebuie sa perseveram. Trebuie sa stiti ca aceste tratamente trebuie luate o perioada lunga de timp de catre soti. Spermatogeneza dureaza trei luni, deci, din trei in trei luni tb. sa facem cate o spermograma sa monitorizam evolutia. Bafta la HSG. Este important sa stii cum stai si tu. Eu sunt OK si am facut si monitorizare a ovulatiei, ovulez dar, putin mai devreme (a11-a, a12-a zi).
RalMar este un progres semnificativ la voi doar in 4 luni. sa dea DD sa avem si noi astfel de rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna dim.Fetelor nici la noi BU nu a dat rezultate da di contra a iesit mult mai proasta analiza la ultima inseminare dupa BU. deci ziceti sa ii scot si vit e?
el acum ia vit e, zn, ac folic si livercyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Anes la sot au trecut 3 luni de cand a inceput tratamentul, si acum ar fi trebuit sa termine seria a 3 a, dar abia a inceput-o, ca o luna nu a putut sa le ia. Deci rezultatele le avem dupa 2 luni de tratament. Si eu am crezut ca sunt foarte bune, dar cand am fost la dr. m-a dezamagit complet, mi-a zis ca nu avem sanse nici cu rezultatele astea. Asa ca trebuie sa continuam tratamentul si sa speram ca va fi mai bine. Sper sa avem rezultate si mai bune dupa seria 3!

Mergi la inceput

inna trebuie sa-i scoti sotului vit.E, si daca nu functioneaza tratamentul dupa o luna, eu zic sa mai incercati si altceva. Asa am facut si noi, am facut tot felul de tratamente, dar ne-am oprit la cel care a dat rezultate in cazul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, vitamina E nu tb a depaseasca 50 mg/zi. Dc are 100 mg capsula se da una la 2 zile. Dexci dc le-ati dat prea multa vitamina E asta e cauza spermogramei proaste.
Pt BU sunt pareri pro si contra. Mai bine renuntati la ea decat sa aveti surprize.
Multi Maca e f buna. Nu se cunosc cazuri de reactii negative.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramicara spune:

Buna fetelor,

Am facut aseara un test de sarcina si... e POZITIV. L-am repetat dimineata si ... la fel. Nu stiu ce sa cred.
Asa cum scriam acum ceva vreme, sotul meu a fost doagnosticat de Dr. Matei cu oligoastenoteratozoospermie severa (forme imobile 90%) si dansa nu ne-a dat niocio sansa de a mai face copii pe cale naturala, chiar ne-a spus ca se va putea doar prin FIV+ICSI.
Am facut monitorizare la Dr. Tutunaru ca sa fiu sigura ca macar eu sunt in regula. Ne spunea exact cand sa avem contact sexual si in ziua cand a fost eliberat ovulul chiar ne-a spus ca a fost timing perfect si cu putin noroc am putea avea bebe. Eu ii tot aminteam de situatia sotului, insa nu parea interesat, chiar aveam senzatia ca nu stie cine sunt. Cand am incheiat monitorizarea mi-a recomandat sa iau Utrogestan timp de 10 zile, pentru fixarea sarcinii. Am luat doar vreo 4 zile si m-am oprit, pentru ca aveam niste simptome ciudate, ma dureau sanii ingrozitor si oricum nu le intelegeam rostul, pentru ca eram contienta de situatia sotului si de faptul ca nu avem sanse sa avem bebe pe cale naturala.
Din ce am citit, medicamentele care contin HCG (gen Pregnyl) pot influenta testul de sarcina. La un moment dat in timpul monitorizarii mi-a dat sa fac o fiola de Pregnyl, dar asta s-a intamplat acum exact 20 de zile. Ar mai putea influenta oare testul de sarcina?
Nu stiu ce sa cred. Sa ma bucur, sau nu? Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ramicaraFelicitariiii!!io zic ca esti!!!pregnilul se elimina din corp in 10 zile deci la tine s'a eliminat deja..felicitariiiii!!

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

ramicara..FELICITARI/!!!!! bravo esti gravi, iti doresc cu bebe sanatos si o sarcina usoara ....te pup...bravi..in sf o reusita in randul oligospermistilor.
Ce nr de spermatozoizi avea sotul? a facut ceva tratament?

Mergi la inceput

Felicitari ramicara
Sigur e bebe! Pregnylul este deja eliminat din corp pana acum, deci nu putea sa influenteze testul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Felicitari ramicara,iti doresc din suflet sa fii insarcinata,sa ai o sarcina usoara si iti multumesc inca o data pt ca prin sarcina ta ne dai si noua speranta ca se poate si cu oligospermie

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput