oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Sa va spun ce tratament face sotul de 1 luna, 1Centrum/zi,Potent Power 2 dim si 2 seara,Maca 3/zi si L-Carnitina 1/zi,eu sper sa fie bun am cautat mult pe net un tratament si asa le-am combinat pt ca doctorul ne-a recomandat Proviron dar fara sa ceara analize hormonale si e prea riscant sa incercam am zis sa facem 3 luni trat.cu naturiste si apoi vedem si cu Provironul...L-Carnitina am gasit pe un site din Germania acolo scria ca este foarte bun pt oligo,am mai gasit Tribulus Terrestris la Americani care cica ar creste Testosteronul si influenteaza pozitiv spermatogeneza(este continut in potent power)
dupa 3 luni trat. o sa repetam spermograma sa vedem daca este mai bine,daca nu o sa incercam Proviron care din pacate nu se gaseste in tara...

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

evanescence bafta multa cu tratamentul, si incercati sa aveti rabdare, ca aceasta problema nu se rezolva chiar atat de repede. Dca vrei sa vezi daca tratamentul da rezultate, puteti face o spermograma dupa o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

Merci RalMar o idee buna nu m-as fii gandit o sa facem cat mai curand o spermograma sa nu ne amagim degeaba,parca sunt mai increzatoare deja pana la urma totul se rezolva cumva doar trebuie rabdare si asta e ffff greu,noi am crezut ca un copil se face foarte usor din pacate regula se aplica doar la cei care nu isi doresc am multe cunostiinte care tot au patit-o e nedrept

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am deschis capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111523

Sa ne poarte noroc, si sa reusim luna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramicara spune:

Buna din nou,

In primul rand, va multumesc mult tuturor pentru incurajari. Speram si noi din tot sufletul sa fie adevarat si sa fie totul in regula.
Azi am fost la IDS si am facut analiza beta HCG, rezultatul il iau maine. Tot maine seara merg si la Dr. Tutunaru, sa vedem daca reusim sa descoperim ceva la eco.
inna30, spermograma sotului meu era dezastruoasa: 120/ml (nu mii, nu milioane, pur si simplu 120), 90% forme imobile, 10% mobilitate redusa si parca tot 90% forme atipice. Am facut eco, am descoperit varicocel, dar ni s-a zis ca e prea mic si oricum operatia nu ar schimba considerabil situatia. Dr. Matei ne-a zis ca sigur undeva e o cauza mai ciudata, ceva genetic si urma sa facem o morfologie mai complexa la Sabyc. Ne-a zis ca nu vrea sa ne facem sperante aiurea, ca oricum singura sansa de a avea bebe este sa facem FIV+ICSI. Ne-a zis chiar ca nu are sens sa incercam cu homeopate, sau naturiste, ca nu au cum sa aiba efecte in cazul nostru. Sotul avea o diferenta foarte mare intre FSH (mult prea mare) si LH (prea mic) si de aici aparea si nedumerirea dansei cu privire la cazul nostru...
Am cazut, ne-am ridicat, ne-am obisnuit cu ideea, am cumparat Multi Maca, Zn, Vitamina C, E, am incercat sa ne echilibram un pic si... acum doua zile, desi imi era lehamite de testele de sarcina si cu toate ca imi intarziase doar 3 zile, am zis sa incerc totusi...
Nu mi-a venit sa cred si nu imi vine nici acum. Nu vreau sa imi mai fac sperante aiurea, pentru ca stiti prea bine cum e...
Pe de alta parte... toate etapele prin care am trecut si despre care v-am povestit, s-au derulat in decursul ultimei luni, adica... nu stiu, nu avem in spate atat de multe incercari, asa cum aveti poate multe dintre voi si... mi se pare MULT PREA SIMPLU, ca sa fie adevarat...
Dar... astept cuminte sa vad ce va fi maine. Pana atunci... rod unghiutze.
Va pup si revin maine seara cu vesti, sper eu... bune. :)

Mergi la inceput