oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28
Raspunsuri - Pagina 19
ella_72 spune:
Anes ai grija cu Undestorul ...trebuie luat cu mare grija, nu trebuie luat foarte mult......s-ar putea sa faca mai rau...
Intreaba medicul urolog cum trebuie luat .
Ella 
evanescence spune:
multumesc fetelor ca ma primiti si pe mine...povestea noastra este trista ne dorim foarte mult un copilas dar dupa un an de incercari nu a aparut si am inceput investigatiile,la mine totul este in ordine am umblat la multi medici pt ca la noi in oras asa ceva greu se gaseste,am ajuns la Timisoara si medicul de acolo ne-a spus sa facem o spermograma...lucru la care noi nu ne-am gandit pt ca nu erau probleme de potenta si noi am crezut ca asta inseamna ca si sperma este ok,lucru gresit pt ca sperograma a iesit prost 7,8mil/ml celelalte valori sunt normale rezultatul a fost oligospermie,nici acum nu ne-am revenit din soc,nu stim ce sa facem
ma simt deja mai bine ca am putut sa scriu depe asta pana acum nu am vorbit cu nimeni despre aceasta problema ne e foarte greu
anes spune:
evanescence ceea ce trebuie sa faceti inainte este sa va reveniti si sa incepeti sa interveniti. Voi sunteti in aceeasi situatie ca si noi. Noi am descoperit de vreo doua luni oligospermia si eu am avut o stare depresiva. Acum, dupa ce am studiat problema, m-am mai linistit si am speranta. Iubita, trebuie sa stii ca problema se poate rezolva cu tratamentul corespunzator. Studiaza postarile de la oligo. dar si de la azoospermie si tratamente naturiste. Ai sa vezi ca vei gasi raspunsuri multe la intrebarile tale.
In caz ca medicul ii da sotului tratament cu hormoni, este bine sa ii recomande itai si analizele hormonale , ca sa stiti cum stati.
Bafta si 
anes spune:
ella_72 stiu despre Undestor si m-am hotarat sa trecem pe tratamente naturiste (Multi Maca si Tribulus Terestris).
elly_me spune:
evanescence si eu cu sotul meu suntem in aceiasi situatie - 7 milioane.
Si ne chinui de vreo 2 ani si jumatate.
Nu am spus pana acum la nimeni si nici nu am avut un soc pt ca dr. a spus ca nu este ceva fff grav - nu ne-a dat nici-un tratament.
A spus sa mai repete spermograma- e posibil sa fi iesit putini din cauza stresului.
La noi problema cred ca este de la mine- e posibil sa nu ovulez.
Maine fac HSG sa vad daca sunt ok trompele.
Nu va mai stresati- daca tu nu ai nicio problema sigur se va prinde (mai greu- dar se va prinde).
Succes 

Elly
RalMar spune:
elly nu cred ca aceasta problema e foarte simpla. Noi ne chinuim de foarte mult timp si inca nu am reusit, chiar daca problema e doar la sot, si eu sunt in regula. Am inceput cu 5 mil
, am ajuns la 9 mil si acum avem 15 mil, si tot nu am reusit inca.
rubia spune:
RalMar am si eu o intrebare:ce tratament a urmat sotul tau ca la noi dupa 4 luni de multimaca si vit E sotul a trecut de la oligospermie moderata la oligospermie severa cu astenospermie moderata
la fel a patit si cand a luat Branca Ursului i s-a inrautatit spermograma de la 12 mil cat a avut la inceput a ajuns la 8 mil at si acum 4,5 mil (dupa trat cu multimaca)
se pare ca la el naturistele fac mai mult rau decat bine nu stiu ce se intampla.
noi deja avem la activ 1 inseminare si un FIV ambele nereusite.
mentionez ca trata au durat in jur de 4 luni dupa care a renuntat ca dupa asa un rezultat la ce bun sa-l mai continue
RalMar spune:
Sotul a luat apilarnil, vit.C, Masculin, Ginsavit si mai putin BU
ca-i scadea tensiunea prea mult. Tratamentul l-a facut timp de 3 luni, lua pastile cate 20 zile si 10 zile pauza. Dupa prima runda de pastilute au fost 9 mil. si dupa runda 2, 15 mil. a crescut si mobilitatea care la inceput era 30%, acum are 70 %. Am auzit ca vit. E e foarte daunatoare pentru
, se ia numai 10 zile pe luna.
iazminn spune:
Rubia si la sotul meu naturistele au avut acelasi efect negativ. A urmat luni de zile cu BU si alte naturiste fara nici un rezultat. La fel ca tine si eu am un FIV cu ICSI si o inseminare nereusite. Urmeaza la anul inca un FIV.