oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

magduta10 asa este. M-am hotarat sa facem spermograma asa cum trebuie. Sper sa reusim miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Anes tin pumnii strinsi strinsi. Dar grija de faceti acasa si trebuie sa parcurgeti un drum pina la laborator, sa tii recipientul sub brat ca e frig afara.... adica scuze nu cred ca nu stiai astea......nu stiu ce m-a apucat.....is trsita eu dar vad ca o si iau razna
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna fetelor dragute!
A mai incercat vre-un sotulica tratament cu Livercin?, asta ne-a recomandat nou dr poate cine stie va da rezultate.
va pup

Mergi la inceput

magduta10 nu ai de ce sa iti ceri scuze. Stiu lucrurile astea, mai mult, doctorita ne-a spus sa o facem direct la laborator pt. ca rezultatele sunt mai fidele. Este mai greu pt. sot, dar o vom face. De ce esti trista? Te pot ajuta cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Buna fetelor, salut greule ! Am intrat sa va salut si sa raportez ca...n-am nimic de raportat. FIV scrie pe noi in perioada imediat urmatoare.
Sa auzim de bine !

Mergi la inceput

Anes nu stiu de am scris l aacest subiect ca am un fiv nereusit? Pai asta ii intristarea noastra. Si mai prost banul e de vina ca nu mai avem posibilitatea de a mai face altul deocamdata.
Te pup si iti multumsc ca te gindesti al mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

buna ziua,sunt nou venita pe acest forum dar il citesc de 2 luni in speranta ca gasesc ceva sa ne ajuta si vreau sa va si multumesc pt asta,nu pot vorbi cu nimeni am tinut totul in mine dar nu mai pot....voi toate mi-ati dat incredere ca o sa se indeplineasca visul nostru sa avem si noi un copilas...cu tot cu oligospermie

jade

Mergi la inceput

Evanescence bun venit intre noi pe si sa stai ciy mai putin, sa dea DD sa reusesti ci tmai curind posibil. Te pup

Mergi la inceput

evanescence bine ai venit. care este povestea ta?

Mergi la inceput

Felelor, am facut spermograma. Dezastru...! Nu pot sa cred!Rezultatele au iesit ma proaste.
4,5 mil/ml (erau 8 mil/ml), miscari vii de inaintare = 60% (erau 80%), morfologie normala 85% (erau 75%), vitalitate 70% (erau 85%). Acum ii dau sotului Multi Maca, coenzima Q10 si Se, Zn. Ii voi da si Undestor pt. ca ne-a recomandat medicul.

magduta10 imi pare rau pentru supararea ta. Curaj. Suntem toate in aceeasi oala in care fierbem.

Mergi la inceput