oligospermie - putini dar (ne)buni! - 28
Raspunsuri - Pagina 17
carmen_1981 spune:
mari_81 sunt la Pop Tiberiu.
quote:
Originally posted by mary_81
carmen in oradea la ce dr. esti?
Mariin cel mai scurt timp posibil
http://tt.lilypie.com/4M28p2.png
mary_81 spune:
carmen ce parere ai de el?
As incerca sa il schimb pe al meu si aici pe forum nu este nimeni din oradea, care sa imi spuna un dr. sa zicem BUN.
Tu pt ce vrei sa mergi la cluj?
Mari
in cel mai scurt timp posibil
carmen_1981 spune:
mari_81 eu il cunosc pe dr Pop de 7 ani. tot la el m-am dus. dar eu nu am avut nici o problema. numai la controlul anual. dar nu mi-a convenit cand a vrut sa ma interneze 3 zile pentru niste analize. se stie ca spitalul de ginecologie din Oradea nu are un renume bun. si rezultatele analizelor nu sunt corecte. asa decat sa stau in spitalul din Oradea 3 zile mai bine ma duc la Cluj pentru o zi.
o pritena a fost la Oradea la un medic si i-a spus ca nu are nici o problema, iar la Cluj i-au descoperit niste celule modificate unde a si facut tratament si are o fetita de 4 luni.
deci se poate... exista o sansa pentru noi toate...
quote:
Originally posted by mary_81
carmen ce parere ai de el?
As incerca sa il schimb pe al meu si aici pe forum nu este nimeni din oradea, care sa imi spuna un dr. sa zicem BUN.
Tu pt ce vrei sa mergi la cluj?
Mariin cel mai scurt timp posibil
sunshine4ever spune:
Despre dr Muresan am o parere foarte buna, e foarte bun medic, dar si aglomerat. DEex si eu is pacienta lui, sau cel puitn am fos tpian nu am facut fiv la unguri si de acolo am intrerupt legatura ca nu am amai fost al el. Dar doi ani de zile cu el am descoperit multe. Dar sfatul meu sa vi al cabinetul privat Medstar, pt ca l aclinica nu are asa timp imbelsugat pt consultatie amanuntita ca al cabinet cind s eocuap doar de tine.
Te pup si succes
Va pupep toate.
in asteptarea unui ingeras
anes spune:
Fetelor, maine mergem la spermograma. Sper din tot sufletul sa iasa mai bun, mai ales ca eu sunt apta sa fac un BB. Se cam jeneaza sotul meu, mai ales ca o facem acolo la laborator. Oare au un loc anume pt. asta? Data trecuta am facut-o acasa.
ramicara spune:
anes, e adevarat ca depinde unde faceti spermograma, insa majoritatea centrelor ar trebui sa aiba o camera speciala pentru recoltare. Sotul meu a fost singurel la IDS si a fost un pic dezamagit pentru ca a fost dus intr-o camera destul de anosta, goala, rece si... na, exista riscul sa te inhibi... Insa a fost ok pana la urma :)
E mai bine ca ati hotarat sa o faceti direct acolo, pentru ca proba trebuie tinuta la o anumita temperatura si analizata cat mai repede.
Multa bafta!
RalMar spune:
Si noi la unul din laboratoare a trebuit sa recoltam acolo, si nu aveau camera special amenajata, l-au trimis pe sotulica la baie, care era foarte aglomerata, toata lumea batea la usa cabinei in care era, si a fost destul de stresant pentru el.
anes spune:
sunt suparata pt. ca sotul meu a fost ocupat si nu a putut sa mearga sa recolteze spermograma.
Credeti ca este tarziu luni, a 8-a zi de abstinenta?
Va doresc un week-end cat mai optimist si linistit dragele mele prietene de suferinta. 
sunshine4ever spune:
Anes eu izc sa nu depaseasca mai mult de 5 zile, ideal ar fi intre z 3-4 max5 pt ca daca depaseste pot sa moara gigeii in testicol. Si asa poate fi rezultat fals si va dezamagiti degeaba.
Pupic si succes.
Va pup pe toate. 

in asteptarea unui ingeras