Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Monty am vazut ca esti proaspat inseminata! Stai acolo cumintica si asteapta sa se lipeasca bb!
Oana eu zic ca ar trebui sa-ti faci un test de sange, sa nu mai stai stresata pana luni, ca daca bb e acolo, nu-i face bine stresul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

am revenit si eu dupa o pauza de 2 zile...
ce sa va spun...eu nici nu stiu ce sa mai fac....am niste stari parca as fi la ovulatie...am mucusul cervical foarte apos de vreo 2 zilesi ma inteapa si ovarele, numai ca nu am putut face absolut nimic pentru ca am fost la o inmormantare....
nici nu stiu cand ar tb sa imi vina cm pentru ca trebuia sa imi vina pe 5 nov. dar daca m-am dereglat si am avut pe 24 oct....chiar nu stiu ce sa mai cred...
sunt deprimata...toata lumea in jurul meu face copii si am impresia ca eu sunt singura care nu pot...azi am aflat ca sotia unui coleg este insarcinata....imi vine sa plang de fiecare data cand aud pe cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Oana...nu stiu ce sa iti zic...poate e bine sa iti faci un test de sange sa stii sigur sa nu te mai stresezi asa...e groaznica asteptarea...
te pup si ai incredere...

Mergi la inceput

bobitamica stiu foarte bine aceasta stare, ma confrunt cu aceasta disperare in fiecare luna. Dar trebuie sa fim puternice, sa ne ridicam si sa continuam lupta. Sigur intr-o buna zi vom avea si noi ceea ce ne dorim, si pentru clipa in care ne vom tine bebelusii in brate merita sa luptam, oricat de greu ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bususbl spune:

buna fetele,
ral-mar tu stii ca au o viata mai lunga,
deci se poate sa fi prins ceva
eu zic ca maine sa faci un test de dim
ca sa fii mai sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buterfly_Sim spune:

buna
si mie mi-a zis doc ca daca nu raman luna asta de luna viitoare imi da ova-mit. Ce bine ca sunteti aici o sa va mai pot intreba una alta . Momentam mai astept pana la sf sapt vitoare poate totusi am un BB mic acolo si nu va mai fi nevoie.
Sotul meu a avut de curand o colica renala, probabil o piatra la rinichi sau o infectie oare asta ii afecteaza si calitatea spermei?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

pupici fete vechi si noi(f.multe fete noi..........imi pare tare rau...........dar asta e deci bine ati venit)eu azi iau ultima pastiluta de closty si astept............pe sapatamana viitoare incep iar monitorizarile.............imi e groaza.............dar asta e...........am incercat sa ma detasez si sa nu ma mai gandesc deloc la ce urmeaza sa facem(poate ajuta)dar cu detasarea asta am uitat sa iau intr-o seara closty(eu iau una dimineata una seara)...........deci nici asa nu e bine........dar oricum e mai bine..........nu ma simt stresata deocamdata de nimic........acum sa vedem cum va fi dupa IA..........e a treia si dupa nu stim ce vom face...........mai vedem.........sper sa nu ajung sa urasc copiii..............ca acum ma topesc la fiecare hainuta dapai la bebelin............dar daca ma detasez asa de tare poate nu o sa imi mai trebuiascaasta asa ca sa conving mai tare de detasarea mea si sa faca cineva ceva si sa imi dea luna asta bebelin si sa zic ca deaia ca am fost detasata............ca defapt vai de sufletul meu...........(nostru)

Mergi la inceput

buna fetelor,eu am facut stimulare cu clostilbegyt
si dupa ovulatie am ramas cu temp baz de 37.0 , 37.1 de 11 zile,
ma dor sanii si sunt mariti,aureolele parca se maresc,
ma doare mijlocul si spatele,burtica ovarele
as vrea sa fie !!!

Mergi la inceput

a...am uita ca si secretia este apoasa si incolora
si dupa ovulatia m-au mancat sanii vreo 2 zile,si
acum ma mai mananca,da rar
pe 6 fac un test,care mai vine la testare?!

Mergi la inceput

Mi-a venit si mie CM sambata, deci de miercuri incep ovamit. Azi sun sa-mi fac programare la monitorizari, asa ca la mine de acum incepe asteptarea.

Mergi la inceput