Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 2
Raspunsuri - Pagina 14
RalMar spune:
Oana eu zic sa-ti faci testul la sange cat mai curand, sa acapi de stres. Dupa cum spuneam si zilele trecute, si la mine s-a dereglat CM dupa stimulare, desi in rest vine la fix.
mcrissa spune:
Buna,
de luna asta voi incepe si eu stimularea cu clostilbegyt.am vazut ca voi luati cate 5 zile pe luna.asa aveam impresia ca voi lua si eu, ca pe reteta scrie din Z5 in Z10, dar numarand pe zile asta inseamna 6 zile.credeti ca e bine sa iau 6 zile?voi cum procedati?
Cristina in asteptarea mormolocului
RalMar spune:
Cred ca ar trebui sa-ti intrebi dr. Sunt fete care iau si 10 pastile pe luna, dar s-ar putea la tine sa fie 5. Si eu ma pregatesc de stimulare, am pastilutele, am tot, dar nu-mi mai vine CM. Mi-a intarziat 1 zi, si de obicei vine la fix; nici senzatii nu prea am. Dar, orice rau e spre bine, ca sotul e plecat saptamana viitoare, si daca-mi venea la timp faceam stimularea degeaba, ca nu aveam cu cine presta.
mcrissa spune:
RalMar merci pentru raspuns.nu stiu daca voi putea sa iau legatura cu doctorul, dar daca spui ca sunt fete care iau si 10 zile o sa iau si eu 6.mi-a dat sa fac si pregnyl in Z14.sper sa dea roade tratamentul.poate intarzierea asta e cu ochisori si scapi de tratament.
Cristina in asteptarea mormolocului
RalMar spune:
Sigur nu este cu ochisori, pentru ca luna asta am luat pauza.
Daca nu poti lua legatura cu dr., mai bine iei 5 pastilute, ca asa se da de obicei, si daca e cazul, iei lun viitoare 6. Mai bine iei mai putine, desi 5 bulinute sunt doza recomandata, dacat sa faci hiperstimulare.
vrmoana spune:
Buna fetele!
Eu sunt Z2. Maine incep iar sa iau Ova-mit (5 zile).
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
RalMar spune:
Spor la stimulare, si sa ai multi foliculi, mari si frumosi!!!!! Eu inca astept CM, care a cam intarzit, dar sper sa vina zilele astea sa ma pot apuca si eu de stimulare. E posibil sa-mi vina mai tarziu pentru ca iau calciu? Pana acum venea la 24 zile, dar poate ca de la calciu incepe sa vina normal, la 28-30 zile.
montytaiana spune:
ral mar aici te-ai ascuns?
stii sigur ca nu e sarcina?
OanaMar cum au mai iesit testele-ce mult mai e pana luni, imi inchipui ce e in inima ta
pupici
OanaMar spune:
Testul de aseara a iesit tot la fel..
Nu mai stiu ce sa zic. Azi chiar ma doare burta rau si tot zic ca imi vine.
Am mai citit pe aici ca eu mai fost fete care s-au dereglat de la stimulari si poate asa am patit si eu. Cred ca voi suna azi la dr sa vad ce spune..daca nu mai am rabdare pana luni..
Va pupic pe toate!!
RalMar spune:
Nu stiu daca e sarcina, dar nu mai vreau sa-mi fac sperante degeaba.Noi am prestat vineri seara, dupa ce si-a facut spermograma, si sambata am avut ovulatia. Deci, ma gandesc ca nu prea mai ramasesera
. Cat despre intarziere, nu prea stiu ce sa zic. Mie-mi vine la 24 zile, dar poate s-a gandit luna asta sa-mi vina la 28. Si pe deasupra, mai am si crampe ca de CM, si am facut ieri si un test de sarcina si a iesit negativ. Deci, cred ca raman sperantele pe luna viitoare!