Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

OanaMar si eu am facut foarte multe teste de sarcina, dar cand a fost sa fie bebe (dupa inseminare) a doua liniuta de abia se vedea. Dupa care am fugit la farmacie si am mai luat 2 teste la care bineanteles a doua liniuta se vedea tot slab. Acum am un baiat de 3 ani si trei luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Oana, e bb. Ai facut un singur Pregnyl? Dupa 14 zile de la ovulatie nu mai are cum sa influenteze testul.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

pregnyl am facut 2 fiole. Prima fiola seara dupa ce am avut pozitv testul de ovulatie si a doua fiola a doua zi dimineata(ziua cu inseminarea).
Ma rog la Doamne Doamne sa ma ajute si sa imi dea bebelusul mult dorit.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Felicitari Oana, sigur e bb! Rezultatul la test nu poate fi influentat de pregnylul facut la inseminare; sigur a fost eliminat de atunci! Eu zic sa fugi sa-ti faci un test de sange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Vrmoana: Nu am luat 10 zile..doar cinci ...din ziua a 5-a incepand...
dar dupa ovulatie imediat am avut sangerearea..

Mergi la inceput

Oana,cred ca de data asta e de bine...eu sunt mai mult ca sigura ca bebelusul mult asteptat chiar o sa vina...
Este adevarat ca nu e bine sa iti faci iluzii....asa sunt si eu si atunci cand vad rosu ma apuca un plans de nu ma pot opri...dar la tine cred ca de data asta va fii bine...
va pup pe toate...important este sa avem speranta...

Mergi la inceput

Si eu ma pregatesc pentru o noua serie de dezamagiri. Azi sau maine astept CM, si trebuie sa ma programez la dr. pentru monitorizari. Sunt curioasa daca de aceasta data avem sanse,avand in vedere ca spermograma e mai buna. Sper sa fie bine de data asta.

Mergi la inceput

RalMar nu te intrista...o sa fie bine si pentru noi..
Si eu voi incerca luna aceasta...dar la mine e o problema...sunt asa derutata ...am avut sangerearea de pe 24 oct pana pe 29oct. si nu stiu daca o sa mai am cm pe 5 nov.cum ar fi fost normal sa fie. Mi s-ar parea ciudat sa mai am si atunci,dar tb sa astept sa vad ce se intampla. E ciudat pentru ca acum simt durere in burta ca si cum as fi la ovulatie...poate din cauza ovamitului ar fi posibil sa fie ovarele stimulate si sa ma am o avulatie?? Nu stiu ce sa mai cred....Acum mai iau utrogestan pana pe 1 nov .inclusiv. Fac si un tratament cu piroxicam supozitoare pentru ca am ovarele usor inflamate....sunt foarte sensibila la frig.
Cam asta este....dar am inceredere ca o sa fie bine....

Mergi la inceput

Ai incercat sa-ti faci o monitorizare sau macar niste teste de ovulatie? E posibil sa ovulezi, chiar daca ai avut acea sangerare.
Ma gandesc ca ar trebui sa va puneti pe "munca" zilele astea, poate tocmai acum se intampla minunea. Eu deja nu-mi mai fac sperante, ca
m-am saturat de atatea dezamagiri.Cum ii spuneam si sotului e mai usor sa cazi din picioare; dar atunci cand cad de la etajul 10 nu-mi mai revin atat de usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Dragele mele,
azi este ziua 30si nu mi-a venit ciclul cu toate ca simptomele sunt..
Cele care ati facut stimulari sau inseminari, ajutati-ma..Se poate sa ma fi dereglat? ati patit asa ceva? Testele de sarcina sunt si mai slab pozitive..
O sa ma duc curand la o analiza de sange, dar pana atunci poate imi spuneti voi daca ati patit asa ceva.

pup

Mergi la inceput