Stimulare ovariana cu ova-mit / clostilbegyt 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mercu vrmona. eu simt si niste dureri usoare la ovare. sigur e de la stimulare.

http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Buna dimineata fetele,

Ieri trebuia sa imi vina.
Am atatea emotii de nu mai pot.Test nu am facut pt ca ma astept sa imi vina.
Ma doare stomacul de emotie si nu stiu ce sa mai fac.
M-au mai intepat usor sanii dar nu ma mai dor aproape deloc.
Si un pic intepaturi la burtica si durere de spate.
Nu pot sa fac diferenta intre semne ca sunt la fel si la cm si la .....nici nu indraznesc sa sper.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Cocolyso, eu zic sa-ti faci un test de sarcina ca sa scapi de stres, desi , la mine la prima tura de stimulari in fiecare luna mi-a intarziat CM cate 4-5 zile. Sper ca tu sa ai mai multa nororc decat mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu mi-a intarziat decat o singura data cand am pus utrogestan.
De la stimulare niciodata ba mi-a venit mai devreme.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

In acest caz, ar terbui sa-ti faci un test! Poate e bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,

Este a doua oara cand scriu si eu pe acest site.
Sa va spun si povestea mea....si noi incercam de ceva vreme sa avem un bb....luna trecuta am inceput si eu stimularea ovariana cu ova-mit,desi eu am cm regulat cam la 26 de zile cu aproximatie(intre 25-27 zile).
Toate bune si frumoase...am luat ovamit incepand cu ziua a 5-a ...dar in ziua a 15 am avut nesansa sa am o sangerare violenta care dureaza si acum,dar sper ca pana maine sa se termine ...pentru ca nu mai suport. Am fost la medic si mi-a dat spus sa iau de urgenta utrogestam...pana in ziua 28. M-am speriat foarte tare....eram asa optimista...aveam atatea sperante....iar atunci cand a inceput sangerarea am crezut ca este avort spontan pentru ca era imediat dupa ovulatie,dar medicul m-a asugurat ca a fost doar o dereglare hormonala.
Fetelor va doresc la toate mult,mult succes...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Si eu cred ca ar tb sa iti faci un test sa scapi de stres.
Dar e cu 2 taisuri si chestia asta...pentru ca daca iese negativ ..te intristezi....e inca devreme totusi,dar poti incerca..poate e de bine.
iti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor ,eu sunt in ziua 26 dinb 32,33 a CM si astept un semn de gravi dar inca nimci ,o fi prea devreme.Eu incerc sa fiu optimista pana o sa vad rosu sa vedeti atunci ce depresie am aia iar.
Stiti ceva ce o fi facut oana mar,ca parca era in asteptare.
Salutare fetei noi,bibitamica, care ne-a scris,daca medicul azis e va rezolva cu sangerarea de la dereglarea hormonala.

Pupici ral mar,coclyso si vrmona.

http://tt.lilypie.com/T9M4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna Dara. Tin pumnii sa fie bb.
Bobitamica cate zile ai luat tu Ova-mit? 10 zile? Mie mi se pare cam mult. Eu iau doar 5 zile , din Z 3 pana in Z7, si apoi Duphaston din Z16 pana in Z26.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Buna dimineata dragele mele, am vazut ca va intrebati ce mai fac..Am scris mai mult la Inseminare..Sa va povestesc,de aproapeo saptamana am dureri de burta destul de ciudate si destul de puternice (de fapt mai mult o presiune).
ieri fiind ziua 14 de la inseminare am zis sa fac un test de dimineata.
Dupa cateva minute, a inceput sa se vada fff slab cea de-a doua liniuta. Voi ce credeti? Am inteles ca si Pregnylul poate influenta intr-o mare masura testul de sarcina deoarece contine un hormon specific sarcinii. Nu vreau sa-mi fac iluzii, sunt ziua 27 si in mod normal imi apare ciclul in zilele 27-28-29, insa pana acum la cate teste de sarcina am facut niciodata nu a aparut liniuta 2..
Sper din suflet ca Dumnezeu sa ma ajute si sa am si eu bebelusul meu.
Inca astept sa vad ce se mai intampla. Azi m-am abtinut si nu am mai facut test pt ca este ziua 28 si mie poate sa imi vina si in z 29. Asa ca o sa mai fac maine unul si daca iese tot asa am sa sun dr sa vad ce imi spune sa fac.
Sincer (sa nu ma certati) sunt in continuare putin sceptica..Sa dea Dumnezeu sa ma insel!!Vom vedea.
Va tin la curent oricum si va multumesc pentru suport. Sunteti niste dragute!!

Mergi la inceput