Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 18
carminabulina spune:
Ochi albastri (poate nu-i ai albastri sa vezi ce ma supar)hai sa-ti spun eu ce sper sa aud de la medic vineri:
-scurgerile sunt relativ normale, mai sunt femei care patesc asa fara nici o alta problema, asa este organismul lor;
-rezultatul biopsiei nu arata ca ar fi fost sarcina mola si nici vreo alta malformatie, bhcg este normal la o saptamana de la chiuretajul unei sarcini de 25 sapt;
-uite astea sunt analizele pe care ar trebui sa le faci (si evident rezultatul sa fie excelnt dupa aia);
-cred ca a fost o intamplare nefericita si deja se pare ca doar 2 CM trebuie sa treaca pana va puteti pune pe treaba;
Ei cam asa as vrea eu sa decurga vizita la medic
.
O sa intru vineri sa vedem cat din asta va coincide cu ce realmenete voi vorbi cu medicul
.
Pepsi spune:
fetelor, fetelor, ptr michelle este o luna grea octombrie, se face 1 an de cind a nascut fetita.....si pe 11 mai e si ziua ei de nastere, asa ca haideti sa-i fim alaturi cum numa noi stim si sa n-o lasam acuma cind are nevoie de noi, ca daca tineti minte isi pierdea ore intregi scriind la fiecare mesaj in parte, si se implica si nu uita pe nimeni. asa ca este rindul nostru sa-i fim alaturi, haideti ca si asa este destula durere si la fiecare i se pare durerea lui mai mare.
va pup pe toate revin deseara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
musettepink spune:
Carmina iubita nu te mai stresa,inseamna ca eu am trait cu impresia ca ti-am raspuns si nu am mai apucat....eram la munca....
.Iti doresc si tie multa putere sa treci peste acest nefericit eveniment si a te aud ca esti fericita posesoare a 2 linute!!!!!!!!!!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
danangie spune:
MIRELA nu superi pe nimeni. Intocmai asta spuneam si eu. E foarte greu, mult mai greu pentru fata care a pierdut sarcina cand deja avea burta. Dar sa stii ca daca sarcina mica e traita cu intensitate cum am trait-o eu, cum au trait-o multe alte fete, durerea e oricum mare in maniera ei. Si cum am mai spus: nu toti reactioneaza la durere in acelasi fel. Care isi revine mai repede, care isi revine mai greu. Dar asta nu inseamna ca "eu" nu pot sa gandesc si sa reactionez cum simt eu, pentru ca persoane cum ar fi Michelle din pacate nu reusesc sa iasa din gaura neagra. Imi pare enorm de rau pentru toate fetele care nu se mai regasesc, care nu inceteaza sa planga. Dar eu mai mult de atat nu pot face. Am incercat mereu sa o incurajez pe Michelle dar nu am reusit sa fac nimic. Sfaturile mele nu i-au fost de nici un folos. Cum am mai spus: mereu ma simt blocata in fata durerii ei. Niciodata nu am reusit sa-mi gasesc cuvintele in fata mesajelor de tristete ale ei. Imi pare rau, dar eu numai despre durere nu pot scrie.
CARMINA buna intrebare....![]()
Dana
mult asteptat
blueeyes2003 spune:
Carmina
pai,poate daca iti repeti in gand cam ce ai vrea sa auzi de la medic,asa va fi.Hai ca nu-i
chiar asa de negru,o sa fie bine pana la urma!
Apropo,de ochi albastri,sa stii ca asa sunt,deci,nu ai motiv sa te superi!![]()
Flavia
sigur toate fetele sunt alturi de Michelle si sper sa reusim macar un pic sa-i facem durerea mai usoara!
Mirela
danangie spune:
Se vede ca atunci cand intr-adevar nu-ti gasesti linistea sufleteasca reactionezi din instinct. Poate asa am facut eu, poate asa a facut Michelle.....nu stiu......Daca e cazul eu imi cer scuze MICHELLE.
Dana
mult asteptat
miha74 spune:
Offfffff, mai fetelor!
De ce trebuie sa ajungem aici…
Dana si eu ma simt « vizata », apropos de analize, …cu tot respectul pentru tine si durerea ta Michelle, si eu incerc sa combat durearea prin a gasi o explicatie si a incerca sa fac ceva sa nu mi se mai intample. Am gasit aici o alinare, si incerc sa va impartasesc voua ce aflu eu si la fel sa iau de la voi experienta voastra. Nu observi ca acesti medici…sunt ceva de genul « cate bordeie atatea obiceie » ???
E adevarat ca topicul nu e cel mai ideal pentru a discuta despre analize, dar mai exista un alt topic cu fete care au pierdut sarcini si incearca sa iasa din acest impas??? ![]()
Musette – eu am luat acest utrogestan si sa imi reglez CM, ca am un CM luuung, adica 40-60 de zile, cu utrogestan imi vine si mie ca la tot omu' (femeia
) la 29-30 de zile. Deci clar nu are ce face rau !! Acum, cand am ramas gravidutza, chiar nu ma mai asteptam (adica obosisem sa fac teste de sarcina) asa ca daca nu a venit ciclu la 30 de zile nu m-am ingrijorat si cand a inceput sa imi fie rau m-am dus la medic care mi-a dat vestea dar aveam 7 saptamini si cred ca era prea tarziu ……cand am inceput sa iau progesteron.
Dana, hai nu fii trista si tu Michelle accepta-ne si pe noi asa...cu tot cu analize 
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alina_1980 spune:
toate fetele mele dragi!
va multumesc mult de tot pentru gandurile voastre bune!
michelle
nu mai fii tristuta!!
danangie
te rog sa nu mai plangi!!
va doresc o noapte buna si va imbratisez cu drag pe toate, sunt mai noua aici si imi e un pic mai greu la inceput, va rog sa aveti un pic de rabdare cu mine pana va invat pe toate pe nume!
danangie spune:
ALINA
. Cum te simti? Esti bine? Mai stii ceva de Claudela?
MIHA
, acum chiar ca-s in ceata in leg cu progesteronul....sa-l iau.....sa nu-l iau....
Tu cu psihicul cum te simti? Fata ta ce spune despre bebica.......ca nu mai e? E maricica...cred ca intelege multe, nu?
Dana
mult asteptat
Ninia81 spune:
Alina_1980, nu ne spui cum a fost cina? Sau esti ink in atmosfera aceea....romantik..poate ne zici maine!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png