Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Fetelor, m-a intristat ultima parte a discutiilor de aici
Am intrat sa va spun ca durerea pierderii copiilor nostri este cea care ne-a adunat aici pe toate si cred ca fiecare dintre noi si-a gasit alinare in acest grup minunat
Eu am pierdut doua sarcini, una la 13 sapt si una la 20 de sapt, durerea a fost uriasa de fiecare data, am mai spus si alta data si repet, durerea este o traire care nu poate fi masurata , cu atat mai mult cu cat e vorba de durerea unei mame
Fiecare isi traieste aceasta durere in felul lui, toate stim ca nu va trece niciodata si oricat de puternice ne credem avem momente in care "picam" si apoi ne ridicam iar pentru a o luam de la capat
Daca Doamne Doamne ar fi ingaduit eu ar fi trebuit sa-mi aduc gemanutii pe lume pe 15 oct, mi-e o frica cumplita de ziua asta, dar ce putere am ............................................., nici una, decat aceea de a crede cu tarie ca va fi bine si pt mine candva
Va imbratisez cu drag, va simt aproape si am convingerea ca toate punem suflet aici pt ca altfel n-am fi atat de legate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am revenit i-am culcat pe pitici

cristina26, multumesc din suflet, sigur ma vor ajuta rugaciunile tale

dana, asa e nu sint cu colacii in coada mama lor de ciini!si eu am prietene din iasi aici. cu medicamentele alea eu nu stiu nimic ca nu am luat

andreea, ma bucur ca ai scapat de greturi, asa e dupa saptamina 12 trec ele. acusi misca bebe! vai ce ma bucur ca au iesit bine si testele de singe!vai parca ieri ne-ai spus ca esti gravi si uite ce trec saptaminile, gata ai si trecut de perioada cind ai pierdut cealalta sarcina, dupa eco de 20s te vei mai linisti si mai tare. bafta mare la examene, ai grija de bebe meu

mirelush, imi era dor de tine! stiu ca ii vom fi alaturi lui michelle, merci!eu, tot mirelush iti zic, cind vad blueyes.....ma tot intreb cine e?

teo, se iarta la tine ca esti graviduta, ca ai incurcat pe cei doi D ai mei!ti-am cintat la multi ani pe mess iti cint si aici?! deci dregem vocea 1-2-3 si MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAA MULT ANI TRAIASCAAAAAAAA LA MULTI ANI................CINE SA TRAIASCAAAAA CINE SA TRAIASCAAAAAA LA MULTI ANI!!!! MARINA SI BEBE DIN BURTIK SA TRAIASCAAAAA MARINA SA TRAIASCAAAAAAAA. un bebe sanatos si mincacios sa ai!te pup tarebebe e bine sigur, nu misca ei tot timpul, sa vezi tu cind te va scula noaptea cu cite un cot in burta!

dana, acuma am vazut lista, nici eu nu faceam mai bine, bravo!merci!te pup

oana, si tu sa ai o saptamina buna, te pup

musette,merci mult, esti o draguta

consi, sarumina

ninia, sanatate

zozela, e normal sa nu intre teo pe la voi, nici eu nu intram la odisee, acuma de cind sintem mamici abia ma simt bine intre fete! ne lipseste inocenta.....frumos gest din partea ta

alina, multi ani inainte

roxana, la multi ani sotului si de la mine

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Dana - pai eu zic sa iei utrogestan ca rau nu face, din contra NUMA de BINE! Poate nu m-am exprimat eu cum trebuie...dar mie imi facea de doua ori bine. Exact luna in care am rams gravida nu am luat si apoi mi-a parut rau...eu cred ca a jucat un rol sa ramin insarcinata.
Carminaaaaaaaaaaa am reusit sa iti scriu pe privat .
Eu imi revin, usor, usor...caut sa am foarte mult de treaba si sa ajung acasa franta ca sa nu ma mai gandesc. V-am mai zis eu am momente cand tip si ma enervez fara motiv ( aparent, ca undeva in sufletul meu...)
Acum am dat de un medic super pozitiv la Sf. Pantelimon, care mi-a zis ca dupa cele 6 luni imi face nu stiu ce injectii si in urmatoarele 24 de ore ovulez, prestez si gata! Ca zice ca alte motive nu am sa nu ramin. Deci iti dai seama, ca atunci cand am plecat de la el saptamina trecuta nu-mi doream decat sa zboare timpul mai repede.
Copila mea, Laura, e maaareee, suntem clasa aIVa si mi se pare super matura, nu a mai deschis niciodata discutia despre acest subiect, daca inainte ma intreba ca facem un bebe....acum NIMIC. Ma mai aude ca mai vorbesc la telefon cu amice ... si pleaca din camera. Nu-mi doresc decat sa ii dau inca o data vestea cea mare.
Ceva probleme am cu sotu', care zice ca el nu vrea sa ma mai vada ca sufar inca o data si el nu mai vrea nimic, ca el prefera sa raminem asa in 3....si ca isi cumpara o tona de prezervative...dar o sa il conving eu, ca nu e dupa el!

O seara frumoasa,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Din pacate istoria se repeta...De data asta "marul discordiei" este Michelle!! Asa am fost si eu candva...De ce? Pentru ca am spus ce am simitit!! Fiecare dintre noi are acest drept, dar nu are dreptul sa loveasca mai ales atunci cand cealalalta persoana e la pamant si ii sangereaza sufletul...Cum poti lovi pe cineva in aceste conditii? S-a dat si in mine ca intr-un caine ciumat si asta pentru ca am avut un moment de vulnerabilitate si am strigat de durere, dar fara ecou...Atunci am ripostat...Ma simteam fara orientare, fara o consolare sau convingere ca totul va fi bine...Au venit imediat replicile care mai de care mai dure , cu o viteza de nestavilit...Dar, Dumnezeu ajuta si reabiliteaza!! Nu dati in Michelle, e un suflet chinuit de tristete, care din pacate comemoreaza 1 an de la cea mai mare tragedie din viata ei...Stiu, toate avem cate o zi, poate doua sau trei de care am vrea sa uitam, dar nu putem!! Daca nu ii suntem de ajutor, atunci sa nu lovim!! E cea mai mare greseala si cea mai putin inteleapta! Fiti alaturi de ea!!

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara fetelor,
Pupici tuturor.
Cer scuze ca nu raspund fiecareia care a intrebat de mine, dar va pe toate. Eu sunt bine. Dupa nunta f obosita. Nu credeam ca o noapte pierduta te afecteaza asa mult. Dum. am dormit aproape toata ziua si am avut si musafiri. De vineri pina astazi. Fratele mai mic si prietena lui. De-ai casei, dar tot a trebuit sa stau de ei.
Si colac peste pupaza am mancat ceva care mi-a facut rau, recunosc a fost vina mea, dar pofta bat-o vina. Shaorma facuta in casa de mine, dar mi-a dat stomacul peste cap. Si ieri noapte si azi - rau, rau. Dar imi revin, incet, incet.
Asa ca imi cer scuze pt absenta.
Teo2rina LA MULTI ANI! Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor! Si bebe sa fie sanatos!
ingeras26ace bine ca nu ai avut probleme mari. Tin pumnii sa fie bine si la control. Mie Tutu mi-a zis ca dupa 2 CM pot relua “operatiunea” bebe.
carminabulina -– sper sa nu se confirme “mola” . Mie dr. mi-a spus sa fac 1 analiza la 10 zile de la chiuretaj pt ca val este mare imediat dupa. Si apoi imediat la 14 zile. Din cate am citit atunci cand ma banuiau pe mine stiam ca in caz de mola se recomanda sa astepti min. 6 luni pina sa incerci din nou. Altii ca 1 an. Depinde de felul de mola. Partiala sau totala. Eu zic sa astepti rezultatul de la biopsie si sa vezi ce zice dr. Sa nu iti faci griji degeaba.
Dupa eu nu am avut scurgeri stranii. Si mi-a zis ca pot avea relatii la 2-3 sapt. dupa chiuretaj. Sa dea DD sa auzi de la medic tot ce gandesti acum.
Lau-meli -multa sanatate si tratamentul sa dea randament.
Danangie-te rog nu mai fi trista si nu mai plinge. Nu cred ca ai suparat cu intrebarile despre analize.Mie mi se pare normal sa incercam sa aflam cauza si sa intrebam si aici. Mai ales ca noi fetele de aici am trecut prin multe.Si uneori sfaturile date de cele care au trecut prin asa ceva ajuta mai mult decat cel al unui dr. grabit sau nepasator la durere, care lasa sa se intample natural. Eu dupa pierdere, am incercat si la alte teme si alt forum, dar nu mi s-a prea raspuns, asa ca tot aici am gasit alinarea.
Flaviama rog sa fie bine si sa intre in normal familia voastra. Trebuie sa ai incredere si sunt sigura ca DD nu va va lasa la greu. Tu esti o persoana puternica si veti sti sa abordati problema asta. Imi doresc ca acest moment greu sa nu afecteze armonia dintre voi si sa iesiti cat mai repede la “liman”.Multi si multa sanatate tuturor!
Michelle-Eu in unele mesaje am intrebat de tine si am trimis . Dar vroiam sa iti respect alegerea. Sunt sigura ca fetele nu te-au uitat. Cred ca se respecta alegerea ta de a sta un pic departe, mai ales ca era luna cea mai grea pt. tine. Imi pare nespus de rau ca esti trista. Ca si Danangie, parka ma blochez in fata durerii tale. As vrea sa te ajut mai mult, dar nu stiu cum. Doar sa ma pt tine si sa te rog sa incerci sa treci peste. Sa te agati de orice si sa iesi din tunelul asta. Stiu ca unele persoane isi revin mai usor, cazul meu, si altora le ia mai mult. Dar te rog sa ai incredere ca va iesi si pe strada ta lumina. Imi doresc sa scrii in continuare si sa regasesti linistea interioara. O imbratisare mare, mare si sa stii ca ma gindesc la tine mereu, chiar daca nu scriu mai des.
blueeyes2003ai mare dreptate. Durerea este indiferent de marimea sarcinii la fel de mare.. Cel putin asa cred eu. Dar depinde de fiecare persoana perioada in care isi revine. Si eu mi-am revenit aprox. repede multumita in f. mare parte voua. Cine isi aduce aminte eu vroiam sa astept pina in decembrie si apoi sa incerc. Dar multe fete m-au incurajat si m-au determinat sa incep mai devreme. Recunosc ca am facut mari eforturi sa imi revin, dar a meritat. Sunt sigura ca toate vom reusi sa trecem peste durere, mai devreme sau mai tarziu, si ne vom tine copilasii in brate.
Liana- si multa bafta!
Baby- bafta la examen, ca se apropie, nu?
Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa si linistita! Cu multe vesti bune! Si fie ca durerea fiecareia sa fie din ce in ce mai mica si sa nu mai existe neintelegeri

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Sper, ca pe viitor, sa fim ca o familie, sa ne sustinem, sa nu jignim si sa nu mai apara "furtuni"...sunt cam fara cuvinte....doar atat am vrut sa spun.

Va pe toate, si sa aveti grija de voi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Miha ti-am raspuns. Inca o data multumesc!!!

Ochi Albastri oricum nu ma suparam de-adevaratelea chiar daca nu-i aveai.

Myry , cred ca ai mancat-o cu pofta mare de ti s-a facut asa rau. tare faza cu "scurgerile stranii" .

Cred ca mai vreau sa o pup pe Lau-Meli si pe celalelate fete si pe Michelle in primul rand ca este foarte trista si in al doilea rand sa-i treaca noaptea mai usor.

Noapte buna si vise frumoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor, imi pare rau sa vad ca iar s-a ajuns la certuri si discutii. E pacat, noi suntem un grup asa unit, de ce sa stricam ce avem? HAi sa fim mai tolerante si sa ne gandim ca fiecare dintre noi sufera in felul ei. Unii oameni sunt mai [puternici, altora le este mai greu sa isi revina. Daca am ales sa scriem la aceasta sectiune, hai sa incercam sa intelegem pe toata lumea.

Michelle, eu sunt convinsa ca nimeni nu te-a uitat. Si cum sa se intample asta cand tu mereu ai avut o vorba buna pentru fiecare dintre noi. Doar ca scriindu-ne ca te retragi o perioada, eu m-am gandit ca nu vrei sa fi deranjata si ti-am respectat dorinta. Si cred ca asa au gandit si celelate fete. Sunt alaturi de tine in aceste clipe grele si sper sa nu ne ocolesti. Imi esti tare draga si mi-ar parea rau sa nu mai postezi aici.

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Teo Irina, La multi ani!!!!! Sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!!Eu scriu mai tarziu, probabil ca tu dormi deja, dar sper sa primesti si maine urarile mele!

Roxana, La multi ani pentru sot!

Alina, aniversare frumoasa, sa sarbatoriti si peste 50 de ani! Asteptam sa ne povestesti cum a fost.

Flavia, mersi mult, stiu cate bucuri pentru mine! Sper sa se rezolve problemele voatsre cat mai repede, fii increzatoare si totul va fi bine. Va tin pumnii! La gradi cum mai este? Ii place lui Dominic acum, nu? Stiu ca sunt cea mai neserioasa persoana din lume, am promis sa trimit dieta si nu am facut-o. Dar ma eliberez in cateva zile si o trimit.O am langa mine, pe birou.

Myry, ma iau de mana cu tine. Ieri mi s-a facut pofta de chinezesc, asa ca am comandat si am mancat cu pofta. Toata noaptea nu am dormit de stomac, m-am intors de pe o parte pe alta..

Ingeras, bine ca nu ai avut dureri. Sper sa se elimine tot.

Carminabulina, eu imi amintesc ca am avut scurgeri o perioada mai lunga. Nu ceva abundent, asa, din cand in cand, scurgeri maronii. Iar ciclul mi-a venit la 40 de zile.

Miha74, si eu ma facut niste injectii pentru stimularea ovulatiei, imi amintesc ca am dat o gramada de bani, parca erau frantuzesti. Intr-adevar, am avut o super ovulatie, numai ca la mine nu s-a prins atunci. Dar stiu persoane la care a functionat, asa ca iti doresc succes.

Dana, te rog mult sa nu mai plangi.E normal sa mai vorbim uneori si despre analize sau sa ne pui intrebari referitoare la medicamente. Stiam ca am la mine niste retete de anul trecut, asa ca am cautat si am gasit. Deci mie imi recomandase Utrogestan (100mg) sa iau cam din ziua 10 pana la menstra, cate 2 capsule/seara, oral. Dar eu pe langa asta mai faceam si alt tratament. Acum vezi si tu, cum hotarasti. Nu stii nici un medic in Ro, sa dai telefon sa intrebi?

Oana_Oana26, fii convinsa ca va fi bine si pentru tine intr-o zi. Va fi o zi foarte grea penru tine, sper sa poti depasi durerea.

Mirelus, cum mai esti? Cand incepe perioada fertila? Sau esti in asteptare, ca nu mai stiu.

Fetelor, sa nu va suparati daca am mai omis pe cineva si nu am scris fiecareia in parte, dar fug sa scriu, ca am de terminat o lucrare. VA pup mult pe toate

Andreea 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Michelle stiu ca iti este greu in aceasta perioada. Nu incerca sa iti arunci durerea prin cuvinte grele la adresa altora. Nu e bine si nu rezolvi nimic, te chinui mai mult. Nu crede ca daca lumea nu ti-a scris nu s-a gandit la tine. Eu m-am gandit dar crede-ma ca nu stiam ce sa iti scriu sau ce sa iti spun cand am aflat ca nu ai ramas, imi doream atat de mult sa ramai.Sunt atat de deprimata, am sa va scriu maine, poate voi fi mai obtimista.
Noapte buna tuturor.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput