Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Teo , deprimata sunt si eu dar ma gandesc ca fara sex nu iese bebe si apoi noaptea se mai intampla sa...si sa nu fac vreo prostie. O sa astept si eu CM si dupa aia cred ca va fi ok doar ca ma ingrijoreaza scurgerile astea. ma gandesc sa nu fie ceva in neregula de la accidentul cu tamponul uitat in vagin. oricum de-abia vineri ajung si la ginecolog.
Maine dimineata vreau sa-mi repet BHCG-ul pt. ca am mai citit pe forum si am vazut ca si fetele suspecate de sarcina mola au avut valoarea mai mica la 10 zile dupa chiuretaj, ceva de genul 130-170 dar in nici un caz 450. Of of of...va spun sincer ca eu nu mai sper sa am un al doilea copil. Cu cat stau si ma gandesc mai intens la asta cu atat mi se pare un vis de neimplinit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

L5845 iubita si tin pumnii sa ai toate analizele beton si ca mediocul endocrinolog sa-ti dea numai vesti bune!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

consi, multumesc pentru raspunsuri!

Musettepink, tu ce mai faci? Esti bine?

Mergi la inceput

Carmina nu ai voie sa gandesti asa.O sa fie bine....a fost o intamplare nefericita,daca descoperi cauzele cu atat mai bine dar sa nu mai citesc asa ganduri la tine!Fruntea sus,sti mottoul nostru...o sa iasa soarele si pe strada noastra!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Carmina tu-mi scriai mie si eu tie....da eu sunt bine in sensul ca simt ca incet incet incep sa-mi revin .....prestez si astept minunea!!!!!!!!!!!!Sa fii puternica da,o sa vina si vremea cand o sa ne strangem si noi bebelusii in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

TEO,"LA MULTI ANI!", SA FII SANATOASA SI FERICITA, IMPREUNA CU BEBE MIC CARE O SA VINA

Dana, am vazut ca te interesai de progesteron. Poti lua si Duphaston, e progesteron sintetic si are efecte secundare mai putin intense decat utrogestanul. Si daca ramai gravi, utrogestan poti lua 2-3-4, pana la 6/zi (aici chiar tre' sa discuti cu un medic), pana in saptamana 20. Dar nu le opresti brusc, incepi sa le reduci treptat (ex.: daca iei 4, incepi sa reduci in sapt 17-3, in sapt 18-2, in sapt 19-1). Asta e schema pe care mi-o daduse dr meu. Eu le luam oral in sarcina, tot la indicatiile medicului meu, dar sunt medici care recomanda si intravaginal.

Va pup pe toate, revin maine, ca azi e agitatie mare!!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almiona spune:

Carmina, eu sunt noua pe aici, dar ti-am citit mesajul si vroiam sa te incurajez. Totul o sa fie bine. Nu trebuie sa-ti pierzi sperantza. Nu stiu exact ce ti s-a intamplat, ba dar totul o sa fie bine si trebuie sa crezi si tu asta si sa gandesti pozitiv.
Eu am pierdut saptamana trecuta a treia sarcina , dar fac tot posibilul sa nu ma las afectata desi e f greu. Eu astept de mult sa fac un bebe si nu reusesc. Si la fiecare sarcina bucurie maxima apoi dezamagire si la mine si la sotul meu.
Dar viatza merge inainte si trebuie sa ne gandim ca se poate si mai rau...
Capul sus si mergi inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Flavia imi pare tare rau ca treceti prin asemenea momente.Important e sa fiti uniti si sa va iubiti la fel ca si pina acum...toate problemele au o solutie ,mai putin moartea.Cu sigurantza sotul isi va gasi in alta parte si nu va fi nevoie sa luati asa masuri drastice.Trebuie sa ai incredere!!!! Te pup!!!!!!!!!

La multi ani,tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pacat,cum lipseste omul cateva zile cum e si uitat...Acum s-a vazut cui ii pasa si cine a scris doar de dragul de a scrie si cine a scris din suflet,imi pare rau sa vad asa ceva...Am investit de atatea ori timp si suflet in acest forum iar acum..acum nici"sper ca esti bine" nu aud de la voi.Sunt cateva fete care mi-au scris si carora le multumesc.
Si inca ceva :fetelor va departati tot mai mult de tema acestui subiect,nu sunt eu moderator sau ce stiu eu,va spun doar parerea mea ca va departati pe zi ce trece tot mai mult de tema acestui subiect si asa se va strica subiectul.Nu zic eu sa vorbiti numai de durere dar nici in asa fel incat pagini intregi sa vorbiti numai despre analize-O sa vedeti ca pe zi ce trece tot mai putine fete indurerate(cele cu vechime aici) vor scrie aici pentru ca nu isi vor mai gasi locul aici va spun eu.Sper sa nu imi luati in nume de rau ceea ce am scris,v-am spus doar parerea mea,la urma urmei face fiecare cum vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor!

In primul rand: La multi ani Marina si tot ce iti doresti pe lumea asta sa ti se implineasca.

Dana - la mine la Z14 progesteronul e mult iesit din intervalele de referinta. Astept Z21, care este joia asta, sa vad care e valoarea. Acum doi ani am facut si la mine era in jurul valorii 2!
Eu am luat luni bune la rand utrogestan (seara cate 2 buc) din Z14 pana in Z25, pentru ca e esential sa luam progesteron nu numai dupa ce raminem insarcinate ci si inainte, ca sa se prinda sarcina. La ultima sarcina, nu mai luasem de cateva luni...ca mi se cam luase, si am zis sa fac o pauza...si am ramas...si am si pierdut-o.

Carmina, draga mea, la mine a fost sigur
mola partiala. Dar eu nu mi-am facut Bhcg-ul decat dupa 4 saptamini si era 54..., acum la 7 saptamini e 3...
La medicii la care am fost mi-au INTERZIS sa ramin insarcinata cel putin 6 luni de zile, iar controale la ginecolog am facut cam la doua saptamini, pentru ca mola se putea regenera ( sa creasca un tesut in uter...) si trebuia sa fac un fel de citostatice. Doamne ajuta ca la mine nu a fost cazul, deci nu am decat sa astept.
Iti scriu pe privat care au fost analizele pe care le-am facut...ca sa nu plictisim fetele, dar sa stii ca e o lista luuuunga.
Astea hormonale le-am facut de la fete citire, si cred ca e important de stiut cum stam cu progesteronul ca asta arata ca avem carenta de corp galben, si chiar fecundat ovulul nu se poate prinde si il eliminam la ciclu. Fetelor zic bine??? Va rog sa ma corectati daca gresesc.

Gata va mai scriu mai pe seara, ca eu sunt la servici, dar nu m-am abtinut sa nu va citesc inainte sa plec acasa.

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput