Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

carmina, nu stiu nimic despre mola, dar despre asteptare pot sa zic ca se refera la cm, nu luni calendaristice.scurgerea aceea nu cred ca e ok ca a trecut totusi mult timp... vezi ce spune dr. noi ne-am apucat de sex dupa primul cm, nu stiu daca asa trebuie, eu am fost prea deprimata ca sa pot face ceva.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La Multi Ani, Marina!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ti se ineplineasca toate dorintele si visurile!

Salutare fete dragi!
FAc eu cum fac ca tot dispar ca magarul in ceatza, sorry!
Mi-a fost dor de voi, da' in ultima vreme n-am avut timp nici sa mor....dar sa mai intru pe forum si sa scriu!Of Of Of!
Sper ca sunteti cat de cat deasupra liniei de plutire!

Acum e un pic mai liniste de-am intrat!
Si ca sa fie treaba treaba ne-am apucat si noi de bb....mi-am propus sa nu ma mai stresez oricare ar fi cauza!
Am fost vineri la dr si mi-a zis ca bebe s-a oprit din evolutie ca nu a mai fost alimentat de placenta.....
Mi-a zis ca se mai intampla si ca nu e neaparat necesar sa se repete......da' acuma ...intreb si eu ca ala care nu stie...

Se poate ca intre sarcina cu Dari si astea sa fi facut Sindromul ala antifosfo.....nu's cum naiba?!!? Nici macar nu-i stiu numele corect sa stiu ce caut....ca parca stiam ca daca ai asa ceva bebe nu e alimentat!
Daca stiti poate imi raspundeti si mie, va rog!

Ma duc ca trage gaza de mine...e acasa racita si cu tuse!

Pupicei tuturor!!!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

In dimineata asta am intrat pe forum, am vazut multe multe pagini scrise de Sambata pana azi si m-am gandit "poate a anuntat cineva ca a ramas insarcinata si sunt asa multe pagini de felicitari "
Cine testeaza saptamana asta? Sa tinem pumnii sa mai facem putin atmosfera si putina harmalaie
Tin pumnii!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Marina sa fii fericita si implinita!

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

TEOOOO ...Lucrurile mici pe care le facem si le spunem au mare importanta in timp ce noi ne urmam calea.Un gest frumos poate sa ia povara umerilor obositipe drum.O vorba buna poate indulci inima precum o ploaie de vara peste florile insetate.Cata bucurie tasneste deodata din lucrurile mici si simple,deci simplu dar din suflet "LA MULTI ANI!"
Zambeste...astazi e o zi speciala, fii gata sa te simti importanta si nu uita ca ai alaturi o prietena ce va fi mereu in umbra ta!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"La multi ani alina!!"
"La multi ani sotzului.. Roxana!!"

va pupacesc pe toateeeeeeee sa fiti cuminti...paaaaa am plecat..
sper sa ne reauzim cu bineeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dragi fete!
Sa aveti o saptamana cat mai placuta, cat mai usoara si numai cu vesti bune!

alinushca e buna da, combinatia si mirarea e ca a ales cumnata mea sa-si ia caine, pentru ca pana acum vreo 2-3 ani, animalul preferat al casei a fost pisica, de fapt, soacra mea si acum prefera o pisica decat un caine, dar...asta e situatia. si sa fie cuminte si sanatoasa pisicutza.
musette multi.
Irene daaa, sare de zici ca e capra, uneori, iar de tras, depinde de starea de spirit, cateodata fuge de abia o tin, altadata, ma chinui s-o tarasc, ca-i e lene sa mearga .
Ninia ma bucur ca te-ai simtit bine la parinti si impreuna cu micutza ta nepoata.Sa-ti traiasca! Si eu o pereche de papagali, baiatul Kiki il avem de 6 ani si fetita Miki de 5.
dana ma bucur ca te-ai simtit bine la Modena, iar in legatura cu cantecelul, cred, ca asa cum a zis si Flavia poate sa ramana ca legatura la numele ei sau al lui Daviduz, ca oricum noi cele de aici, vom stii ce semnificatie are si unde sa cautam sa-l ascultam, nu? Referitor la analize, m-am uitat pe intervalul de valori, de pe buletinul de analize al meu si intr-adevar, valoarea 14 a ta, se incadreaza mai degraba la cele pentru perioada preovulatorie, acum probabil ca depinde si de unitatea de masura folosita (analiza asta, la mine e exprimata in nmol/L)...asa ca, nu stiu ce sa zic, poate stiu fetele altceva, dra asa cum ai zis si tu, nu cred ca e sarcina , imi pare rau.
oana wow, esti norocoasa daca ti-a venit CM fara tratament. Sa speram ca lucrurile incep sa intre in norma si nu va mai trebui pe viitor sa faci tratament pentru asta.
Flavia sa speram ca nu-l va da, mai ales ca ea e genul care se plictiseste relativ repede de ceva..a acum traim si vedem. Tin pumnii si in continuare, sa-si gasasca sotul job-ul cel mai bun, sunt sigura ca o sa fie bine si o sa te linistesti si tu cu asta. si la cocolici.
Michelle draga mea, ne e dor de tine, sa stii!
alina Felicitari pentru aniversare! Multi ani fericiti si sanatosi impreuna sa aveti si un cat mai curand! Distractie placuta deseara!
Idaira multi si tie.
andreea ma bucur ca te simti mai bine, sa vezi cum trece timpul si acusi ne povestesti cum a dat bebitza din picioruse pentu prima data .
blueeyes te asteptam sa vii mai des pe aici.
baby LA MULTI ANI! sotului tau, cu multa sanatate si tot ce-si doreste! Incepem sa facem galerie pentru examen? Tin pumnii, o sa-l iei sigur din prima.
Teo papagalutzul meu se pare ca imbatraneste, am primit un cocktail de vitamine si desi abia de ieri ii dau, parca e putin mai vioi decat pana acum. Sa speram ca-si revine si mai mult. Casa mea, intr-adevar, e la Resita, acum insa locuim in Bucuresti si nu stim cand si daca ne vom mai intoarce altfel decat in concediu, acasa. fata pe burtica si abia astept si eu sa ne cunoastem. Poate reusim sa organizam candva o iesire la o pizza, noi cele de aici macar.
oana si tie, ca si tu ne esti draga.
consi eu am lucrat la radiolocatie-artilerie anti-aeriana 7 ani . Au iesit tare bune sarmalele, am facut vreo 75 si deja cred ca mai sunt mai putin de jumate din ele .
monysorescu la mine vad ca dupa doar 3 luni de tratament, si TSH si Prolactina au valori normale, insa mai am atatea altele care sunt date peste cap, incat cu siguranta va trebui fie sa continui fie sa iau altceva. Astept sa ajug la endocrinoloaga sa vedem ce e de facut. si sanatate.
Va si va pe toate, toate, o sa va scriu mai pe seara, ca tocmai a venit soacra din Italia si nu mai pot sa scriu.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Liana m-ai dat gata cu mesajul tau...................dar de fericire...sa nu se inteleaga gresit.................
nu stiu cand am pomenit de ziua sotului......dar tu chiar ai tinut minte................
Lau merci mult pentru urari....mai am doua zile de condus..si in maxim 2 saptamani dau examen......
Teo sa fii fericita alaturi de sot..sa ai un bebe sanatos...............si sa ai parte in viata numai de bucurii!!!!!!!!!!!!!
toate fetele fara nici o exceptie...........si promit solemn ca ma voi revansa cu scrisul dupa examen............

unde esti, bebe??????

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by alinushca

In dimineata asta am intrat pe forum, am vazut multe multe pagini scrise de Sambata pana azi si m-am gandit "poate a anuntat cineva ca a ramas insarcinata si sunt asa multe pagini de felicitari "
Cine testeaza saptamana asta? Sa tinem pumnii sa mai facem putin atmosfera si putina harmalaie
Tin pumnii!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Alinushca cred ca tu vei fi fericita "prestatoare" saptamana asta ca vad ca mai ai doar 2 zile pana la ovulatie asa ca...prestare cat mai placuta si cu rezultate cu ochi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Baby mult succes la examenul auto!!!. te inteleg perfect ca tocmai ce mi-am luat si eu de 3 luni carnetul. Asta vara eram si eu plina de emotii pe aici si acum mai simt un noduletz in stomac cand ma gandesc.
Am lovit si eu masina in parcare, mai exact am intrat in gard cu ea, loc aveam dar eram foarte suparata si nu am resit sa indrept volanul la timp. Bine ca am intrat in gard si nu in alta masina.

Mergi la inceput