Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 14
musettepink spune:
Ingeras ma bucur ca nu ai avut dureri,neaparat sa mergi sa faci eco,cat mai repede ca in caz ca au ramas resturi acolo sa nu ai probleme.De regula dr zic ca trebuie sa astepti cel putin un cm pana sa te apuci din nou de bebe dar acum depinde si de organism in cat timp revine la normal.sanatate!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
consi_s spune:
Ingeras, ma bucur pt tine ca nu a fost dureros, la mine durerile au fost aproape insuportabile si am sfarsit oricum la chiuretaj. Eu am asteptat 3cm dar sincer nu m-am protejat f atent, doar ca nu a fost sa fie acum. Acum dupa ce a trecut al treilea, sper si eu sa se intample minunea.
Marina, LA MULTI ANI, balanto!
Alina, sa intelegem ca se lasa cu chef in seara asta...? La multi ani si sa fiti fericiti!
Citeam acum paginile din urma, legate de perioada de ovulatie. Voi va faceti teste de ovulatie? La mine, la ecograf medicul mi-a zis ca am ramas insarcinata cand in mod normal ar fi trebuit sa-mi vina cm, deci ovulatia nu e mereu la jumatatea lunii...
Acum nici nu mai stiu ce si cum, voi aveti incredre in tr4ste sau lasati natura sa lucreze?
Teo2rina spune:
consi, multumesc tare mult. draga mea, am scris si acum cateva zile, in luna in care am ramas insarcinata testele de ovulatie nu mi se pozitivau deloc si era cat pe-aci sa pierd ovulatia, noroc ca-mi urmaream temperatura bazala. dr. imi spusese ca nici ea nu are incredere in chestiile astea ca gasesti foarte greu pe piata teste bune, nu chinezisme si nu mai stiu ce luasem eu.bafta multa!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 20+
alina_1980 spune:
consi!
eu am ramas din prima luna! fara nimic special, doar iubire cam la 2-3 zile toata luna, nu am tinut cont de nimic, nu fac teste, nu iau tb, fara ceaiuri sau altceva!iau ac folic, atat!
consi_s spune:
Alina, asa facem si noi. Si data trecuta am ramas la fel fara nici un fel de programare sau de calcule.
Acum facem la fel, mi-as dori sa se intample pur si simplu fara sa calculam sau sa programam ceva. O sa vedem. De fapt toata lumea cred ca isi doreste asata, numai ca nu este posibil mereu.
L5845 spune:
TEO 

LA MULTI ANI!!!, MULTA SANATATE, COPIL SANATOS TUN SI TOT CE-TI DORESTI !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
ingeras26a spune:
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ma voi duce in mod sigur la eco, pai asta am scris, ca vreau sa-mi confirme ca s-a eliminat in totalitate, sa nu am surprize.
Avand in vedere ca a fost avort menstrual, nu chiuretaj, asa m-am gandit si eu, ca dupa urmatorul CM ne putem pune pe treaba. Oricum, il intreb pe Tutu saptamana viitoare cand ma duc la ecografie.
Alina, o sa treaca repede, ai sa vezi, chiar daca tie o sa ti se para ca dureaza mult. Dar important este ca ai ramas usor insarcinata. Ia gandeste-te la mine - cu Maya am ramas dupa 3 ani...si inseminari, dosar de fiv, stimulari la greu....si uite ca de fapt stresul era de vina, ca am plecat in concediu numai noi 2 si ne-am intors 3 :) cu stimulare, dar nu mai conteaza.
Iar acum, am ramas fara stimulare, asa ca...poate data viitoare va fi cu norok:)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
carminabulina spune:
Buna Dimineata....desi e 11.oo eu simt ca este inca dimineata.
Am vazut ca ati fost harnicute i ati scris foarte mult, cred ca am sarit un capitol.
Eu am avut o saptamana foarte urata am fost singura cu cel mic care s-a imbolnavit. Asa ca am petrecut cateva nopti nedormite, alergand cu medicamentele dupa Bambucea si sunt extenuata. In fiecare seara imi propuneam sa intru sa va citesc macar dar cum adormea el eu eram deja epuizata.
Despre mine ce sa spun? Am rezultatul BHCG-ului facut la o saptamana si 1 zi de la chiuretaj. Valoarea lui este 447,93. Nu ma pricep deloc la asta dar stiu totusi ca e mare. Voi ce spuneti? Miha stiu ca noi suntem cam in aceiasi situatie si as dori daca poti sa-mi explici si mie fiecare analiza pe care o faci de ce o faci. Te rog foarte frumos. Si te-am mai intrebat si poate ca mi-ai si raspuns doar ca eu nu am gasit, cam ce "abordare" ai acum dupa ce ai aflat ca ai avut sarcina mola?
Saptamana asta sper sa ajung si la medic si eventual sa am si rezultatul biopsiei (desi nu cred ca s-au miscat ei asa repede) si sa incep eventual sa fac si alte analize.
Cand se spune sa astepti 3-4 luni pana la o noua sarcina se refera la luni calendaristice sau la cicluri, adica 3-4 CM? Este foarte important pentru mine ca asa as scuti zile bune de asteptare.
Ma sperie cumplit ideea de sarcina mola, nu stiu de ce, poate unde nu stiu prea multe despre ea sau atat cat stiu nu este placut.
carminabulina spune:
Jojo sa-ti traiasca fetita care e absolut superba si foarte...roz 

.
Myry, pupici si pentru tine, cum merge cu sarcina? Sper din tot sufletul ca bine. Ma crezi ca as face o nebunie si nu as mai asculta nici un sfat medical si as merge pe noroc? dar pe urma ma gandesc ca de cat sa trec iar prin ce am trecut nu ma pasioneaza...
Mai am si eu 2 intrebari pentru fetele care au facut chiuretaj:
1. este normal ca dupa aproape 3 saptamani sa-mi mai curga zilnic ceva de acolo, acum deja nu mai are culoarea sangelui ci a iodului, dar e zilnic?
2. la cat timp dupa chiuretaj ai voie sa intretii relatii sexuale?
Va multumesc si revin ...jur...peste cateva ore cand va adormi copilul.
consi_s spune:
Carambulina, eu am avut scurgeri numai vreo 5-6 zile. Urmatorul ciclu mi-a venit la fix 28 de zile. Doctorita mi-a zis sa fac repaus sexual 2 saptamani. Urmatoarea sarcina o poti avea dupa 2-3 cicluri, fiecare organism se reface diferit. La mine a trecut al treilea, acum sper sa se intample minunea.
Eu cred ca nu faci nici o nebunie daca lasi natura sa lucreze.
Oricum, sper sa auzim de sanatate si sa ne dai vesti bune.