Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Neatza fetelor!
Ce mai faceti?
L5845 dupa ce am facut tratament vreo 3 luni (insa cu Thyro 4 ca la inceput asa am luat insa deoarece la un moment dat nu le-am mai gasit mi-a dat doctora Euthyrox si a zis ca are acelasi efect)deja aveam valori normale la TSH. Cu prolactina a durat ceva mai mult (la 6 luni de tratament aveam valori normale).
Slimatei prin ce ai trecut....Doamne ...Bine ca acum esti bine si tu si bebe. Multa sanatate si
Pepsi tin pumnii sa se rezolve cat mai repede problemele si sa nu fie nevoie sa vindeti casa.
Teo2rina LA MULTI ANI, multa sanatate, fericire, sa ti se implineasca toate dorintele si mai ales sa fie sanatos.
Io sunt destul de bine si in asteptare de data de 10-11 cand ar trebui sa vina uratii. Sau poate nu....Mai vedem.
Va urez o saptamana cat mai buna, multa sanatate si cat mai curand. Va pup pe toate

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Marina, , La multi ani cu bucurii si multa sanatate!
musette-azi ma simt un pic mai bine, desi...sunt la munk si as fi vrut sa fie invers, week-endul sa tina 5 zile si munk 2 zile. Ar fi fost prea frumos...
Consi_s-, asa este cu rasfatul la mama...cateodata imi pare asa de rau ca nu mai sunt copil, sa nu mai am nicio grija...si sa stau cu mama zi de zi...Din pacate nu prea am avut parte asa mult de acest rasfat, pt ca stau fara parinti de la varsta de 13 ani...
Restul fetelor, va pup pe toate si va doresc o saptamana fara griji!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Marina la multi ani fericiti, multa sanatate si tot ceea ce-ti doresti sa dea DD sa se implineasca!!!!

11

Mergi la inceput

Alina_1980, La multi ani fericiti alaturi de sotul tau!
Distractie placuta diseara, la!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata!
Mi-am facut masaj pe burta sambata dimineata, dupa aceea s-a declansat CM, iar duminica dimineata avortul. Nu am avut dureri ff mari, adica a fost incomparabil cu cat m-a durut atunci, la munte.
Sper ca sarcina sa se fi eliminat in totalitate, astept sa-mi treaca CM si sa ma duc la eco sa-mi confirme.
Cat timp trebuie sa fac pauza?
Presupun ca sexual nu trebuie, adica dupa ce-mi trece CM, pot face sex, dar cat timp nu am voie sa raman insarcinata, avand in vedere ca nu a fost chiuretaj, ci avort menstrual (dar cu sarcina care a fost vizibila ecografic).

Va pupacesc muuult.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Ingeras, ma bucur ca nu ai avut dureri asa mari, dar cred ca trebuie sa mergi si la control sa vezi ce este acolo, adik daca s-a eliminat tot. Bafta multa! iar in ceea ce priveste pauza, eu sexual am facut pauza 1 luna si ceva, iar pt bebe am auzit ca e bine sa astepti 2-3 CM-uri. Sanatate multa!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ingeras si eu am avut la prima sarcina tot un avort menstrual, 2 medici mi-au recomandat sa astept 2 CM, dar dupa primul care a fost cu avortul, am ramas iar insarcinata si acuma bebe e ok. Si la prima la prima sarcina s-a vazut la eco doar sacul pt ca era micutza sarcina. Dar daca astepti 2 CM eu zic ca e suficient.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

ingerasule, sa mergi intai la o eco sa vezi dc s-a eliminat tot. iar pentru bebe cred ca o sa-ti zica sa astepti pana dupa cm urmator. sanatate multa iti doresc.
va multumesc tare mult, fetelor!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

multumesc mult pentru urari!
ingeras asa mi-a zis si mie dr meu, ca dupa e de preferat sa treaca 2 cm si apoi sa prestez pt bb!
abia astept sa imi vina primul cm, sa treaca, sa vina si al doilea si apoi ...la treaba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Alina, asteptarea asta o sa-ti para foarte lunga, sa nu-ti pierzi rabdarea, va veni timpul sa ne tinem bebeii sanatosi in brate.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 20+

Mergi la inceput