Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
IDAIRA, MIRELA, ANDREEA multumesc de explicatii. Dar acest Utrogestan....nu mi-l recomanda nici un doctor.........am zis sa iau asa de capul meu ca am vazut ca multe fete il iau si ajuta..........dat fiind ca valoarea progesteronului meu e cam mica......dat fiind ca aici doctorii nu e ca te cam baga in seama...........cel putin la cei care am mers eu.........am zis sa-mi dau o mana de ajutor singura....
Ok....atunci ma duc si eu sa ma culc.....ma asteapta o saptamana cam grea.....
Dana
mult asteptat
Teo2rina spune:
va pup, dragelor si va urez o saptamana fara neplaceri.
flavia, of, am inteles gresit ca Dominic e bolnavior, stai linistita ca se va face Davidutu bine si isi va gasi si sotul un serviciu bun. te pup
slimatei, Doamne, ce dde intamplari ciudate... stii cum se spune: totul e bine cand se termina cu bine, e foarte bine ca ai decis sa nu mai iesi din casa. se poate intampla sa ai o perioada presarata cu intamplari de genul acesta si cu prosti in calea ta. te pup si sper ca esti mai bine
Lau-Meli, dar cu papagalutul ce se mai aude? scuze, draguto, nu stiu de ce aveam impresia ca esti la Resita, iarta-ma. abia astept sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem. te pup
dana, eu sunt de acord cu ce ai propus, vorba ta, mamicile stiu ca ne bucuram tare mult pentru ele, sunt niste luptatoare, asta nu inseamna ca restul fetelor nu sunt, dimpotriva. te pup si sper sa nu mai fi deprimata niciodata.
dragelor, am fost ieri la slujba la biserica dupa care am adus preotul la gradi sa faca sfestanie si mi-a citit si mie ceva ca sunt gravida si asa bine m-am simtit... am plans atata la slujba si asa de bine mi-a facut, e un preot cu har... a avut o cuvantare la sfarsit despre cum se intretaie viata cu moartea, chiar si la varste fragede... Doamne, cat de bine mi-a facut, nu stiu, a vorbit asa frumos exact despre motivul pentru care suferim noi... este un preot tanar, iar sotia lui e insarcinata si are probleme, acum i-au facut cerclaj si sta la pat... m-am intrebat :soarta asta o primesc doar oamenii buni? ca nu prea inteleg...
daca vreti sa ma creseti, dragele mele, interpretarea la triplul test nici acum nu e gata... sunt tare dezamagita de medlife, dar important e sa fie bine. marti saptamana viitoare facem eco de morfologie fetale si bineinteles ca sunt terminata de frica... aseara l-am simtit foarte tare pe bebe, se misca mult si acum nu-l simt deloc. alta sperietura, sper sa fie bine.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 20+
oana_oana26 spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana minunata, plina de bucurii
Va pup pe toate, fara exceptie ca-mi sunteti tare dragi
musettepink spune:
Buna dimineata!
Pepsi sper sa se rezolve problemele voastre!!!!ma gandesc la tine sa fie bine!
Danangie si eu am insuficienta de progesterone dar nu mi-a zis nimeni sa iau utrogestan decat atunci cand aflu ca sunt insarcinata.As vrea si eu sa iau asa dupa ovulatie dar oare o fii bine?Nici nu mai stiu ce sa iau si cum sa iau……..Voua ce v-au zis dr?
Teo tin pumnii la eco si la triplutest sa fie totul perfect!
Va pup pe toate si va urez o zi buna!!!!!!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
consi_s spune:
Neata!
Uf, dar harnice ati mai fost in ultimele zile…
Stefania, of, draguta de tine, prin ce ai trecut… Bine ca esti bine sit u si burtica ta… Poate peste un timp o sa te gandesti la ce s-a intamplat ca la un lucru haois, dar pe moment nu cred ca vrea sa fie cineva in locul tau!
JOJO, felicitari pt bebe, sa fiti sanatoase !
Dan_ny, sa incepi o saptamana usoara ! Si in primul rand sanatate multa !
Lau-Meli, multumesc de sfat, sunt de aceeasi parere cu tine. Oricum, o sa se intample si casatoria probabil, cu toate ca pt mine nu este prioritatea nr 1, dar sunt sigura ca o sa ne fie bine. El lucreaza la trupele anti-tero.
Cum au iesit sarmalele ? Daca sunt 2 lucruri pe care am zis ca eu nu o sa le fac, acestea sunt sarmalele si cozonancii:) Dar stii tu, niciodata sa nu spui niciodata.
Ninia, imi pare rau ca esti racita, saptamana trecuta pe vremea asta ce am mai tras si eu… Nu vreau sa imi mai amintesc. Sper ca esti mai bine, mai ales ca am inteles ca te-ai rasfatat si cu bucate facute de mama. Eu tot timpul cand merg la ai mei in vizita ma simt f bine, saracii nu stiu ce sa mai faca sa ne faca toate poftele.
Irlandeza, sarcina usoara, stai cumintica1
Oana, e bine ca ai vesti bune ! Sa fie cu noroc si sa ai in viitor vesti si mai bune!
Flavia, noi tinem pumnii sa fiti bine si sa va pastrati cuibusorul !
Dana, Ultrogestanul se poate administra si oral si vaginal, nu sunt pastile/ovule separate. Mie doctorita mea mi-a recomandat vaginal. Am luat de prin sapt 6, dar apoi am pierdut sarcina. Nu stiam ca se pot lua si inainte de o sarcina...
Teo, tu trebuie sa ai alte preocupari acum decat sa mori de frica. Ma bucur ca esti bine, tinem pumnii sa iasa toate testele bine si sa fie bebele sanatos.
O saptamana usoara la toate fetele !
zozela spune:
Intru sa te felicit aici-pt.ca la randunici am vazut ca nu prea vii:
La multi ani Teo2rinaaa!!!Sa-ti dea D-zeu sanatate,fericire si impliniri alaturi de sotul si bebele tau!!
Ela..
in 16+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
alina_1980 spune:
buna dimineata si o saptamana usoara!
la multi ani pt MARINA, multa sanatate si un bb sanatos!
noi astazi implinim 2 ani de la nunta si tocmai imi pusesem in cap sa pregatesc o cina romantica siiiii.....mi s-a terminat butelia asa ca diseara cand vin de la servici o sa ma imbrac frumos si imi astept sotul sa iesim la restaurant!!
va pup pe toate!!
Teo2rina spune:
saru'mana de urari, scumpelor, va doresc si voua sa fiti sanatoase! din pacate, nu am tort, mai tarziu va invit la o felie maaaaare![]()
alina, La multi ani pentru cei 2 ani de casnicie, sa fiti fericiti si impliniti!
Roxanicoooooooo, La multi ani sotului tau!!!!!!!!!!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 20+
musettepink spune:
Marina la multi ani!!!!!!!!!!!!Acum am vazut ca e ziua ta azi!sa fii sanatoasa di fericita!!!!!!!!!!!!
Alina felicitari pt cei 2 ani de casatorie,multi inainte!!!!!!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png