Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
IDAIRA dar in Ro se da fara reteta? Utrogestan? Si o cutie imi ajunge pentru un ciclu? Adica da din ziua a 16-a pana in ziua a 25-a?
FLAVIA nu va pierdeti speranta. Sa speram ca isi va gasi cat de curand. Deci si acolo nu e ca zboara cainii cu colacii in coada.......
Dana
mult asteptat
Idaira spune:
In Ro poti sa cumperi orice daca ai bani, asa ca nu-ti fa probleme pt Utrogestan.O cutie era in jur de 200 si ceva de mii,sa-ti ia macar pt 3 sau 6 luni,nu??
danangie spune:
IDAIRA abia acum vad ca esti din Iasi. Si eu sunt. Din Pacurari mai precis. PAi atunci am sa vad cum imi procur acest Utrogestan...si pe urma am sa va intreb ce si cum....
Dana
mult asteptat
andreea16 spune:
Dana, o cutie de utrogestan are 30 de pastile. Si eu mi-am adus din Romania, ca aici presupun ca tot cu reteta se dau, nu am incercat sa cumpar. Vezi ca dau ameteli daca le iei pe cale orala. Eu asa am luat, dar incepusem sa ma obisnuiesc, le luam oricum inainte de culcare.
Andreea
12+
danangie spune:
ANDREEA multumesc.
Eu vroiam sa iau ovule vaginale.....ca am inteles ca nu te simti asa rau ca si cum ai lua pastile. Am pe cumnatii mei in Ro si vreau sa profit. De aceea vroiam sa stiu cate cutii sa iau. Cate ovule se pun? Un ovul seara? Tu ce mai faci? Aaa si vreau sa-mi aduca si polidin. Asa am sa fac cum mi-ai zis. 2 fiale intr-o seringa din ziua 1 pana in ziua a 6-a CM.
Ce liniste e azi. E duminica......
Dana
mult asteptat
andreea16 spune:
Dana, eu am preferat sa le iau pe cale orala, luam 2 in fiecare seara. Am incetat sa iau acum o saptamana si jumatate, m-am gandit ca trec de primul trimestru si sa nu mai iau. Si inainte sa raman insarcinata am mai facut de cateva ori tratament cu utrogestan si doctorita mea mi-a spus sa le iau pe aceeasi cale. Eu le-am suportat, asa ca nu am avut probleme. Dar tu ia-le cum crezi ca e mai bine pentru tine. De polidin nu stiu, nu am facut decat cand eram mica.
Eu sunt bine,multumesc de intrebare, am primit rezultatul analizelor de sange si au iesit perfect, m-am bucurat tare.M-am mai linistit un picut pentru ca am trecut de sapt 12, ma simt si mai bine, nu mai imi este rau in permanenta ca pana acum.
Iti urez succes cu tratamentul si ma rog pentru tine ca si pentru toate fetele de aici sa vi se indeplineasca visul!
Andreea
12+
Idaira spune:
Dana acelasi Utrogestan se poate administra atit oral sau vaginal.Eu pe cale orala nu l-am putut tolera,se invirtea tot universul cu mine.Stiu ca e de 100mg si de 200mg,acum depinde de cit iti va recomanda dr.O cutie are 30 de gelule ,daca folosesti 10 zile,1/zi,ti-ar ajunge o cutie 3 luni,nu?!
Si eu am crescut in Tudor...
blueeyes2003 spune:
Dana
o cutie de Utrogestan are 30 de capsule moi cu dubla administrare,orala si vaginala.
Pup toate fetele,imi este dor de voi,promit ca de maine voi fi mai activa.
Edit:Acum am vazut ca si Idaira ti-a spus acelasi lucru!![]()
Mirela