Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)
Raspunsuri - Pagina 10
oana_oana26 spune:
Lau meli,
sunt ok, Z1, prima menstruatie spontana, fara trat dupa ani de zile, sunt in extaz
Am scris acum 2 sapt ca am dibuit o ovulatie si se pare ca nu m-am inselat, deci am avut un ciclu natural la 25 de zile
despre operatie n-am noutati, am avut o sapt plina dar promit ca incerc sa aj la dr sapt viitoare
danangie spune:
OANA ce bine ca ti-a venit menstruatia natural. Acum..ce urmeaza sa faci? Tu deja probezi pentru bb?
MIHA eu analizele de ziua 21 le am deja. Ar fi normale....doar ca progesteronul e 14. Ca pentru ziua a 21-a mi se pare cam mica valoarea. Limita in faza luteala e 25. Deci.....14....mi se pare mic....deci e clar ca nu-s gravida....si ma amareste faptul ca daca am progesteronul asa mic......nu ma ajuta sa se fixeze o sarcina.....acum nu stiu cui sa intreb.....LAU...tu ce zici? Voi fetelor...care aveti ceva experienta in aceste analize....ce spuneti despre aceasta valoare? ALE? Tu ce zici?
Dana
mult asteptat
Idaira spune:
Dana in general dr dau trat cu progesteron,ca e sintetic(Duphaston) sau natural(utrogestan)nu mai conteaza, se incepe din z 16-25. Eu am luat si-si...
danangie spune:
IDAIRA multumesc de mesaj...stiam si eu ca se da progesteron in caz de carenta....dar vroiam sa stiu daca valoarea 14........e intr-adevar mica...........vroiam sa stiu......daca cumva progetsteronul de fapt creste mai tarziu.......pe urma...eu nu as avea sansa sa-l iau......ca aici nu se da ca in Ro....
Dana
mult asteptat
Pepsi spune:
cristina26, nu sint prea bine, multumesc de intrebare, dar speram ca-si va gasi sotul de lucru si nu va trebui sa vindem casa, si ne vom descurca cumva. e minunat cu doi pitici, dominic atit il iubeste pe david.....de numa! sint tare frumoase pozele voastre, cel mai mult imi place aia cind este ingrid in rochita de botez si aia cu voi trei
andreea, ma bucur f mult ca totul e ok, doar nu avea cum sa fie altfel! abia astept sa vad ce e la tine in burtik!
consi, leneveala placuta
teo, asa e, e greu cu perioada asta a sarbatorilor....sper si eu sa nu ne uite Doamne Doamne, nu dominic e racit, sa bat in lemn, david cel mic tot are muci....nu face febra are doar secretii!multumesc ptr pumnii cit gogosile, sigur ma vor ajuta! asa e am avut o galerie de la voi cum nici nu-mi imaginam, si liana cu dedicatia aia a facut un gest minunat!oricum nu voi uita niciodata!
irina, multumim, te-am bagat pe mesenger din nou, astept confirmare!of, sper sa gaseasca ceva, a inceput cautarile!bafta si tie cu gasirea unui nou job. pai lasa sa vina bebe, daca e sa fie o sa fie, si asa nu vei mai fi concentrata pe asta!poate
musette, piticii sint bine multumim de intrebare, lui david ii dau doi dinti, a fost tare miriit zilele astea!si cu mucii....tu, cum esti?ma bucur ca ai rezolvat problema cind aveai 25 ani ca uite am avut ocazia sa te cunosc
dany, atacurile de panica te lovesc cind ti-e lumea mai draga, citesti franceza sau engleza? ca ti-as da ceva linkuri. si eu am luat calciu si magne, si b-uri si de toate cind eram in ro, si nu asta era problema, abia in franta am reusit sa gasesc adevarata problema si sa nu ma mai indop de chestii aiurea...
mav, imi pare tare rau ca nici tu nu esti bine, uite umarul meu sa plingi putin, bafta mare la scoala, tot in calitate faci specializarea? ma bucur ca lui sebi ii place la gradi, si lui dominic ii place!of, imi pare tare rau ca acuma trebuia si tu sa ai deja un bebe
gindeste pozitiv!vei avea inca un bebe ai sa vezi!ai grija de tine
jojo, bine ai venit acasa
lau, ai o minunatie de ciine, chiar asa de imprumut, da io zic sa-l tii sa nu=l mai dai!
michelle, stii ca mi-e dor de tine?!
dana, merci ptr mesaj, asa este eu ziceam ca se lungeste lista aceea, si oricum cind deschidem subiectul titlul e durerea unei pierderi si apoi brusc incepe cu "s-a nascut davidutzu" cam nu e la locul lui asa acolo in cap de lista titlul asta si ce urmeaza, e subiectul cu durerea unei pierderi de sarcina....iar apoi lista s-ar face atit de lunga ca doar toate va veti tine bebei in brate, si vine ale
si ne da peste degete. din respect ptr liana, ca ea mi-a dedicat acel cintec ziceam sa ramina linkul agatat cumva de numele meu, sau al lui david, sau imediat dupa mamicile....bravo dana, faci treaba tare buna eu ti-am mai zis!
weekend placut la toata lumea
fetele dragi mie
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Idaira spune:
MIHA eu analizele de ziua 21 le am deja. Ar fi normale....doar ca progesteronul e 14. Ca pentru ziua a 21-a mi se pare cam mica valoarea. Limita in faza luteala e 25. Deci.....14....mi se pare mic....deci e clar ca nu-s gravida....
DanaDaca tu ti-ai luat singe chiar in z 21(care e faza luteala)si ti-a iesit 14 din valoarea maxima de 25,interpretarea ta e cea corecta:e mic. Si-apoi,la farmaciile de acolo nu poti cumpara fara reteta??!!! Eu as zice sa incerci,sa vezi...stii,incercarea moarte n-are!!!
danangie spune:
IDAIRA nu. Aici nu se da fara reteta. Cand cumnata mea in primavara aceasta a pierdut sarcina......avea sangerari.......si atata ce ne-am mai zbatut sa cumparam progesteron ovule, cum sunt la noi!! Cand auzeau alea....faceau o fata ca nu!! Nu se dau fara reteta. Si nici macar medicul de la urgente care o vizitase...nu i-a prescris. Asta e. Aici e: totul sau nimic!
Dana
mult asteptat
Idaira spune:
Bun.Atunci neaparat sa-ti trimita un pachet de acasa ori cu utrogestan ori cu Duphaston. Nu mai astepta!!!! Mi-amintesc ca nici dr irlandezi nu i-au dat nika Irlandezei , si s-a aprovizionat singurica,asa ca fa-ti aprovizionarea repejor...
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
cristina26, nu sint prea bine, multumesc de intrebare, dar speram ca-si va gasi sotul de lucru si nu va trebui sa vindem casa, si ne vom descurca cumva. e minunat cu doi pitici, dominic atit il iubeste pe david.....de numa! sint tare frumoase pozele voastre, cel mai mult imi place aia cind este ingrid in rochita de botez si aia cu voi trei
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Trebuie sa isi gaseasca de munca sotul tau. Nu va pierdeti speranta. Ma duc la biserica azi si ma voi ruga pt voi sa fie totul bine. Pupici la voi toti.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul