Durerea unei pierderi de sarcina ( 42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Ninia sanatate maxima, sa-ti treaca raceala mai repede si pofta buna la saramalutze, fac si eu maine, ca m-a rugat sotul de o carutza de vreme sa-i fac si acum m-am hotarat sa-i implinesc dorita. si week-end placut sa ai!
miha74 cum sa nu fiu alaturi de voi? E normal, zic eu, incerc sa va ajut si eu cum pot, alaturi si de celelalte fete, sa incercati sa vedeti partile frumoase ale vietii, sa nu va pierdeti optimismul si sa fiti increzatoare, ca soarele, va veni cu siguranta cat mai curand, pe straduta fiecareia dintre noi.Mai pe seara, o sa pun din nou rezultatele analizelor mele, pentru ca acum, am intrat doar sa va salut, ca am o zi plina. si sanatate.
irlandeza frumoasa bubulina ta si tu la fel. Ce trece timpul...parca ieri ne anuntai vestea cea mare...sarcina usoara in continuare si sa stai in patutz sa fie bine,ca asa cum ai spus si tu, important e sa fie bine totul.

Va doresc la toate, un week-end placut, sa va simtiti bine alaturi de cei dragi voua si sa ne revedem aici, optimiste si cu zambetul pe buze! si multi -ici la toate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna dimineata,

pentru toate fetele! Va doresc o sambata frumoasa, linistita si plina de bucurii. Sa va bucurati alaturi de cei dragi! Si multa speranta si incredere ca va fi bine.

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Am pus poze cu catelusha Shiwa, sa vedeti si voi cine ma plimba in fiecare seara !

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by L5845

Am pus poze cu catelusha Shiwa, sa vedeti si voi cine ma plimba in fiecare seara !

Lau-Meli si
Poze

Oau! un catelus pe nume Shiwa Frumusica, blanda si jucausa. Combinatia perfecta. Cred ca va distrati foarte bine impreuna. Am si eu o pisicutza acasa dar are o personalitate tare ciudata si mi-e greu sa o inteleg uneori... si eu ma stiu cu pisicile foarte bine inca de cand eram mica!

myry, ce mai faci? care mai e starea de spirit? sper ca esti foarte linistita si bucuroasa si ca te menajezi mult. si eu am de gand sa fac la fel cand s-o intampla minunea. luna asta voi numara din nou. acum sunt tocmai la perioada fertila.

Irlandeza si eu zic la fel: ce mai trece timpul asta! Ieri parca eram la odisee cu tine si azi deja numar pentru bebe din nou! Sarcina usoara in cuntinuare si multumim de poze. I-am aratat si sotului sa se minuneze de fetita ta!

alina, ninia, miha, si cine mai e prin preajma, uichend frumos si

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna fetelor.Sunt in mare graba!Am intrat sa va pup pe toate!
Miha ti-am trimis PM cu multumirile de rigoare.Sa stii ca si eu am pierdut sarcina tot din cauza progesteronului....la urmatoare sarcina trebuie sa luam utrogestan cat mai repede.
L5845 ce catelusa frumoasa!!!!!!
Nu mai am timp sa va scriu ca trebuie sa plec sa ne intalnim cu niste priteni.va pup pe toate
Stefania ai grija de tine!!!!!!!!!

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna! Ce liniste e aici...fetelor, pe unde sunteti?

Stefania, ce de peripetii ai avut! Ma bucur ca sunteti amandoua bine!

Catty, Carmina, Kossir cum mai sunteti? Aveti grija de voi!

Liana, am inteles eu gresit sau ai plecat la unguri? Bafta daca e asa!

Laumeli, super catelul...cred si eu ca sare, probabil si trage tare de lesa cand iesiti la plimbare, ca sunt foarte puternici si au o personalitateee...ceva de speriat

Weekend placut tuturor!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu pe aici, mi-am indeplinit datoriile de sambata...cumparaturi, curatenie si ceva de mancare .
Sotul mi-a plecat la forbal cu baietii, asa ca eu am intrat sa vad ce faceti, dar se pare ca profitati de toamna si sper sa fi iesit la plimbare .

Un week-end placut in continuare,
toate fetele
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna, fetelor! Acum m-am intors si eu de la parinti. Sarmalele au fost delicioase, iar atmosfera...ca la mama...
Acum , ca sunt din nou aici, in Bucuresti, deja imi e dor de mama, de nepotica Ana, care este superba. M-a mangaiat cu manutele ei micute, mi-a spus ca ma iubeste...este extraordinar sa simti sinceritatea vorbelor unui copil. In momentul de fata ea este resursa mea de optimism si fiinta care ma face sa uit de orice necaz....

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

L58, ce catelusa simpatica ai! Si mie imi plac mult cainii, dar din pacate nu am cum sa ii tin intr-o camera...poate cand o sa am o casa cu curte....o sa imi i-au si eu caine. Acum am un papagal, pe care il iubesc f. mult, desi este f. rau si musca de zici ca este caine...
Va pup pe toate!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Am ajuns si eu acasa. De ieri am fpst plecata la Modena. A fost foarte frumos.

Deci, fetelor, FLAVIA facuse o propunere mai devreme....acu' cateva mesaje in urma, in legatura cu acel cantec de pe pagina de inceput. Era vorba, ca acel cantec il pusese LIANA pentru FLAVIA draga , cand nascuse. FLAVIA propune sa stergem totusi bucata aceea de pe lista.......ca asa ar trebui sa adaugam acolo pe toate mamicile care dau nastere la comorile lor. Si asa s-ar lungi lista si am primi avertizare de la admin. Mamicile oricum stiu ca noi le vrem binele si ca le felicitam.........cat despre cantecul acela....nu stiu daca va vine o idee unde sa-l punem , dar in asa fel sa nu ranim pe fetele care tocmai au pierdut o sarcina...eu abia azi l-am ascultat ca pe vremea cand a fost pus nu am avut curajul sa-l ascult........FLAVIA e ok cum am explicat? Deci.....propunem sa stergem aceea bucata........cu cantecul.......daca vreti sa-l ascultati va duceti la cap anterioare si asa nu il pierdeti.....sau ne dati idee unde sa-l punem? Va astept dragelor cu pareri.

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput